Mislim cudno je krvarenje i minus poslije :/
Znam, i zato sam cijela zbunjena i vidjeti cu danas da kupim i uradim test pa cu vidjet na cemu sam.. 😏
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Pupa a beta?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pupa zao mi je bas
A ovi Testici se meni čine pozitivni kao blaga crtica
Ja dame umirem od bolova a još nisam dobila, sve ju očekujem a nikako da krene i to me izmori iskreno
Ja kupila dva testa sad, ali me je uzasno strah napraviti.. ne znam bi li sad uopce radila 😔🤞
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja evo na ulošku vidjela smeđkasto nešto, ali kad se obrišem nema ničega. Pričekat ću još malo, ali sve upućuje na to da ću ili danas popodne ili sutra procuriti...ovaj mjesec mi je bio malo kaotičan, ne vjerujem da smo pohvatali baš sve plodne dane, a i moja blaga vaginalna infekcija nas je sprječila da se hopsamo u onim najbitnijim trenucima ja mislim...ali dobro šta je tu je, u nove pobjede :D
Lucija 16.12.2021.💗
Ja evo na ulošku vidjela smeđkasto nešto, ali kad se obrišem nema ničega. Pričekat ću još malo, ali sve upućuje na to da ću ili danas popodne ili sutra procuriti…ovaj mjesec mi je bio malo kaotičan, ne vjerujem da smo pohvatali baš sve plodne dane, a i moja blaga vaginalna infekcija nas je sprječila da se hopsamo u onim najbitnijim trenucima ja mislim…ali dobro šta je tu je, u nove pobjede :D
Volim vidjeti optimistican smjesak na kraju i prihvacanje situacije. Sretno :)
Sortiraj odgovore
Najstariji