Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    21. Rujan 2020. 11:28

Cudno, ovo su pozitivni testovi.

Lindsay
    21. Rujan 2020. 11:29

Mislim cudno je krvarenje i minus poslije :/

Ivyyyy
    21. Rujan 2020. 11:35

lindsay

Mislim cudno je krvarenje i minus poslije :/

Znam, i zato sam cijela zbunjena i vidjeti cu danas da kupim i uradim test pa cu vidjet na cemu sam.. 😏

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Sanjarka88
    21. Rujan 2020. 12:37

Pupa a beta? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

21. Rujan 2020. 13:06

Pupa zao mi je bas 
    A ovi Testici se meni čine pozitivni kao blaga crtica 
    Ja dame umirem od bolova a još nisam dobila, sve ju očekujem a nikako da krene i to me izmori iskreno 

Ivyyyy
    21. Rujan 2020. 13:09

Ja kupila dva testa sad, ali me je uzasno strah napraviti.. ne znam bi li sad uopce radila 😔🤞

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Lindsay
    21. Rujan 2020. 13:23

Opa ancioo. Zao mi je zbog bolova ali ulijeva nadu.

Lindsay
    21. Rujan 2020. 13:24

Ivy uz tebe smo. Svi ovdje prolazimo iste muke. :/ 

freya_444
    21. Rujan 2020. 13:24

Ja evo na ulošku vidjela smeđkasto nešto, ali kad se obrišem nema ničega. Pričekat ću još malo, ali sve upućuje na to da ću ili danas popodne ili sutra procuriti...ovaj mjesec mi je bio malo kaotičan, ne vjerujem da smo pohvatali baš sve plodne dane, a i moja blaga vaginalna infekcija nas je sprječila da se hopsamo u onim najbitnijim trenucima ja mislim...ali dobro šta je tu je, u nove pobjede :D 

Lucija 16.12.2021.💗

Lindsay
    21. Rujan 2020. 13:25

freya_444

Ja evo na ulošku vidjela smeđkasto nešto, ali kad se obrišem nema ničega. Pričekat ću još malo, ali sve upućuje na to da ću ili danas popodne ili sutra procuriti…ovaj mjesec mi je bio malo kaotičan, ne vjerujem da smo pohvatali baš sve plodne dane, a i moja blaga vaginalna infekcija nas je sprječila da se hopsamo u onim najbitnijim trenucima ja mislim…ali dobro šta je tu je, u nove pobjede :D

Volim vidjeti optimistican smjesak na kraju i prihvacanje situacije. Sretno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.