Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    20. Rujan 2020. 15:06

Andela111

Cure pomagajteeeee! Sada sam isla da piskim….. i pola kila ovulacijske sluzi mi se srucilo na papir!!!! A treba da dobijem za 3 dana! Sta je tooooo? Sta se dogadja? Ima li ko iskustva ??? Pa nemoguce da opet ovuliram????? 😏

Andela, identicno kod mene bilo, evo sada 7 tjedan ;)

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Pupa
    20. Rujan 2020. 15:08

Andela111

Cure pomagajteeeee! Sada sam isla da piskim….. i pola kila ovulacijske sluzi mi se srucilo na papir!!!! A treba da dobijem za 3 dana! Sta je tooooo? Sta se dogadja? Ima li ko iskustva ??? Pa nemoguce da opet ovuliram????? 😏

Hmmm... Ja sam jednom pročitala da postoji pojačan iscjedak u trudnoći. Možda se radi o tome🤞🏻

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• Blackie97
    20. Rujan 2020. 15:11

SAYURI

Blackie97

Pozdrav, treba mi pomoć.. danas sam uradila tri testa, jutros s prvim urinom gravignost mini i pokazala se blijeda crta, koja je poslije potamnila.. nakon toga sam kupila dva testa Pregny onestep, na oba su se se pojavile još tamnije crte nego na prvom. Malo sam zbunjena, imali smo odnose na plodne dane koji su bili od 09.-16.09., ali nemam bas nikakve simptome, mestruacija mi kasni 3 dana, ali mi je to bilo i zadnja 3 mjeseca, jer mi se ciklus povećao na 30 dana umjesto 28, nakon sto sam prestala piti Dianne35. Test sam imala od prije, pa sam uradila cisto onako, da vidim da li nekim slučajem kasni od toga.. znam da ste ovdje to pisali milion puta, ali ne mogu ni citati sve ovo, ima li sanse da 3 testa pokazuju pogrešno, ne želim da se nadam previše? Hvala :)

Nope. Ne mogu tri testa biti lazno pozitivna. Trudna si😉

Omg, kad sam se najmanje nadala, i bez ijednog simptoma.. kad se preporučuje na prvi pregled? 😱😱

vanja137
    20. Rujan 2020. 15:22

Meni je moja gin rekla u 8 tjednu da je najbolje napraviti prvi pregled

• Blackie97
    20. Rujan 2020. 15:23

Andela111

Blackie

Hvalaaa, nemam reakcije uopste, šokirana sam! 😱😱😱 htjela sam to i nadala se 2-3 mjeseca nakon sto sam prestala piti tablete, i sada ne vjerujem, imam osjećaj da neću biti svjesna sve dok ne odem na pregled 🤭

SAYURI
    20. Rujan 2020. 15:36

Blackie97

SAYURI

Blackie97

Pozdrav, treba mi pomoć.. danas sam uradila tri testa, jutros s prvim urinom gravignost mini i pokazala se blijeda crta, koja je poslije potamnila.. nakon toga sam kupila dva testa Pregny onestep, na oba su se se pojavile još tamnije crte nego na prvom. Malo sam zbunjena, imali smo odnose na plodne dane koji su bili od 09.-16.09., ali nemam bas nikakve simptome, mestruacija mi kasni 3 dana, ali mi je to bilo i zadnja 3 mjeseca, jer mi se ciklus povećao na 30 dana umjesto 28, nakon sto sam prestala piti Dianne35. Test sam imala od prije, pa sam uradila cisto onako, da vidim da li nekim slučajem kasni od toga.. znam da ste ovdje to pisali milion puta, ali ne mogu ni citati sve ovo, ima li sanse da 3 testa pokazuju pogrešno, ne želim da se nadam previše? Hvala :)

Omg, kad sam se najmanje nadala, i bez ijednog simptoma.. kad se preporučuje na prvi pregled? 😱😱

Najbolje ti je otici kad se teoretski moze nesto vidjeti a to ti je za jedno 10-tak dana. Ne bi cekala do 8 tjedna, ipak je bitno ranije provjeriti da je sve ok, ja sam otisla sa 5 tjedana i vidjela se gestacijska vrecica, alj isto tako i hematom koji smo odmah tretirali Duphastonom i mirovanjem....

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• MilMil
    20. Rujan 2020. 15:37

Pozdrav svima. 
    Curke moje ja vam imam 36 godina i već dvije godine ja i moj mužek pokušavamo s bebicom. Dosad u vrijeme ovulacije nisam imala nikakvih problema do ovog mj. Već dva dana imam laganu sukrvicu i boli me u donjem dijelu stomaka. U srijedu sam bila kod ginekologa i rekao mi je da je sve u redu,endometrij 7 mm ali nevidi neki vodeći folikul. Jel to znači da ovaj mj nema ovulacije?! Čudno mi je jer nikad na sredini ciklusa nisam krvarila

• Blackie97
    20. Rujan 2020. 16:46

SAYURI

Blackie97

SAYURI

Blackie97

Najbolje ti je otici kad se teoretski moze nesto vidjeti a to ti je za jedno 10-tak dana. Ne bi cekala do 8 tjedna, ipak je bitno ranije provjeriti da je sve ok, ja sam otisla sa 5 tjedana i vidjela se gestacijska vrecica, alj isto tako i hematom koji smo odmah tretirali Duphastonom i mirovanjem….

Da li se računa od prvog dana posljednje menstruacije? Ma ne bih mogla izdržati 8 sedmica nikako 😅😅

Bella🌟
    20. Rujan 2020. 17:04

Blackie97

SAYURI

Blackie97

SAYURI

Blackie97

Najbolje ti je otici kad se teoretski moze nesto vidjeti a to ti je za jedno 10-tak dana. Ne bi cekala do 8 tjedna, ipak je bitno ranije provjeriti da je sve ok, ja sam otisla sa 5 tjedana i vidjela se gestacijska vrecica, alj isto tako i hematom koji smo odmah tretirali Duphastonom i mirovanjem….

Da li se računa od prvog dana posljednje menstruacije? Ma ne bih mogla izdržati 8 sedmica nikako 😅😅

Da, od prvog dana posljednje menstruacije. Nazovi ginekologicu i reci za test i neka te naruči kad misli da treba.
    Čestitam🤗🥳

• MilMil
    20. Rujan 2020. 17:57

Andela111

Mil Mil meni se to isto desilo ovaj mj. To je ovulacijsko krvarenje, znaci da si ovulirala! A vecini zena znaci i trudnocu obzirom da moja doktorka kaze da je to dobar znak. To je moje iskustvo.

Nadam se da je😍. Ne bih trebala imati nekih drugih problema pošto sam stalno po nekim pregledima😂
    Jedino sto sam promjenila je da pijem gynositol već dva mj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.