Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    20. Rujan 2020. 11:55

Puno hvala na podršci❤️❤️❤️ Nažalost, prokrvarila sam. 
    Žene drage, idem ja opet ovaj mjesec po svoju mrvicu, neće me ništa pokolebati. Ovo me sve čini jačom i znam da će sve biti u redu. Nekima sve ide težim putem, ali znam da ćemo sve doći do cilja i držati naša mala zlata u naručju, ljubiti ih, maziti i dijeliti svu ljubav ovog svijeta. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Bella🌟
    20. Rujan 2020. 12:03

Pupa

Puno hvala na podršci❤️❤️❤️ Nažalost, prokrvarila sam.
    Žene drage, idem ja opet ovaj mjesec po svoju mrvicu, neće me ništa pokolebati. Ovo me sve čini jačom i znam da će sve biti u redu. Nekima sve ide težim putem, ali znam da ćemo sve doći do cilja i držati naša mala zlata u naručju, ljubiti ih, maziti i dijeliti svu ljubav ovog svijeta.

♥️♥️

Bella🌟
    20. Rujan 2020. 12:05

Lindsay hvala na odgovoru 🤗
    I žao mi je za test, ali možda je 9 dpo još rano, nemoj odustajati🤞🤞

Lindsay
    20. Rujan 2020. 12:57

Bella hvala i tebi na ohrabrenju.

Pupa
    20. Rujan 2020. 13:13

lindsay

Test 9dpo bijel kao snijeg. Sigurno bi vec bila makar blijeda crtica sjenica da se nesto dogadja :(
    Najteze mi je sto decko odlazi poslovno na 2,3 mjeseca i iducih toliko ciklusa propada.

Ne mora biti. Meni je pokazalo jaaako svijetlu crtu tek dan prije očekivane M🤞🏻😊

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Lindsay
    20. Rujan 2020. 13:47

Pupa

lindsay

Test 9dpo bijel kao snijeg. Sigurno bi vec bila makar blijeda crtica sjenica da se nesto dogadja :(
    Najteze mi je sto decko odlazi poslovno na 2,3 mjeseca i iducih toliko ciklusa propada.

Ne mora biti. Meni je pokazalo jaaako svijetlu crtu tek dan prije očekivane M🤞🏻😊

Kakva si divna osoba kad u svoj svojoj nevolji nalazis rijeci ohrabrenja za druge ❤❤❤
    Hvala ti Pupa

Pupa
    20. Rujan 2020. 14:29

lindsay

Pupa

lindsay

Kakva si divna osoba kad u svoj svojoj nevolji nalazis rijeci ohrabrenja za druge ❤❤❤
    Hvala ti Pupa

Tu smo jedne za druge ❤️ 

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

• Blackie97
    20. Rujan 2020. 14:46

Pozdrav, treba mi pomoć.. danas sam uradila tri testa, jutros s prvim urinom gravignost mini i pokazala se blijeda crta, koja je poslije potamnila.. nakon toga sam kupila dva testa Pregny onestep, na oba su se se pojavile još tamnije crte nego na prvom. Malo sam zbunjena, imali smo odnose na plodne dane koji su bili od 09.-16.09., ali nemam bas nikakve simptome, mestruacija mi kasni 3 dana, ali mi je to bilo i zadnja 3 mjeseca, jer mi se ciklus povećao na 30 dana umjesto 28, nakon sto sam prestala piti Dianne35. Test sam imala od prije, pa sam uradila cisto onako, da vidim da li nekim slučajem kasni od toga.. znam da ste ovdje to pisali milion puta, ali ne mogu ni citati sve ovo, ima li sanse da 3 testa pokazuju pogrešno, ne želim da se nadam previše? Hvala :)

• Blackie97
    20. Rujan 2020. 14:52

Blackie97

Pozdrav, treba mi pomoć.. danas sam uradila tri testa, jutros s prvim urinom gravignost mini i pokazala se blijeda crta, koja je poslije potamnila.. nakon toga sam kupila dva testa Pregny onestep, na oba su se se pojavile još tamnije crte nego na prvom. Malo sam zbunjena, imali smo odnose na plodne dane koji su bili od 09.-16.09., ali nemam bas nikakve simptome, mestruacija mi kasni 3 dana, ali mi je to bilo i zadnja 3 mjeseca, jer mi se ciklus povećao na 30 dana umjesto 28, nakon sto sam prestala piti Dianne35. Test sam imala od prije, pa sam uradila cisto onako, da vidim da li nekim slučajem kasni od toga.. znam da ste ovdje to pisali milion puta, ali ne mogu ni citati sve ovo, ima li sanse da 3 testa pokazuju pogrešno, ne želim da se nadam previše? Hvala :)

I da dodam, jedino sam bila nervozna i razdražljiva, klasični PMS, povremeno osjećam tupu bol, nekad me “štrecne” stomak, kao da svakog trenutka trebam dobiti, totalno sam očekivala menstruaciju..

SAYURI
    20. Rujan 2020. 15:06

Blackie97

Nope. Ne mogu tri testa biti lazno pozitivna. Trudna si😉

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.