Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    20. Rujan 2020. 09:25

Plan mi je sutra vadit betu, ako ne prokrvarim skroz, idem kod privatnika na pregled ovaj tjedan. 💪💪💪

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Snoopyiica95
    20. Rujan 2020. 09:35

Pupa samo hrabro! Ne daj svoju mrvicu! Vjerujem da je to nekakvo bezazleno smedjarenje, odmaraj sto vise 🤞

Ivyyyy
    20. Rujan 2020. 10:04

https://ibb.co/bsfsytH Pupa za tebe💕

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Bella🌟
    20. Rujan 2020. 10:04

Jutro☕ kako ste?🤗
    Moji plodni dani su završili. Pokrili smo dobro i sad čekamo i odbrojavamo. Zapravo mislim da je O bila čak i ranije, i par dana kasnije sam osjetila na L strani ne samo oko jajnika nego svuda malo boli i pritiska pa ne znam znači li to nešto ili ne jer je nekako rano još ali eto.. možda smo imali sreću pa se možda i primilo 😁 
    Jel zna netko jel moguće da lutealna faza bude duža od 14 dana? Prošli mjesec sam imala ranije O( nije potvrđeno osim po subjektivnom osjećaju), a M je došla kad je trebala. Tipa O je bila 13. dan ciklusa a M je došla nakon 30. Dana ciklusa što znači da je lutealna faza bila 17 dana? Jel ti moguće ili je vjerojatnije da je O ipak bila kasnije bez obzira što se meni subjektivno po simptomima činilo da je prije?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Chloe
    20. Rujan 2020. 10:21

Jutro svima. Ima li neko ovdje da je iz Sarajeva ili iz BiH opcenito? Ako moze info gdje kupujete trakice za ovulaciju? Pokusala sam naci u nekoliko apoteka ali bezuspjesno, pronasla sam samo testove Ovugnost u dm, ali su preskupi. 

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.
    Pokušavamo ostati🤰 od 8/20

vanja137
    20. Rujan 2020. 10:25

Drage zene,

Meni je danas 5.dan kako kasni...onaj negativni test od neki dan me obeshrabrio pa sad cekam da vidim sto ce se dalje dogadati..
    Prosli put sam osjecala vise simptome,kao da cu dobiti...sada me samo leda bole i sva sam si razdrazljiva i zivcana...
    Ne znam jel to psiha ili sto...ali ta neizvjesnot je bas teska;)

Lindsay
    20. Rujan 2020. 11:07

Bella🍁

Jutro☕ kako ste?🤗
    Moji plodni dani su završili. Pokrili smo dobro i sad čekamo i odbrojavamo. Zapravo mislim da je O bila čak i ranije, i par dana kasnije sam osjetila na L strani ne samo oko jajnika nego svuda malo boli i pritiska pa ne znam znači li to nešto ili ne jer je nekako rano još ali eto.. možda smo imali sreću pa se možda i primilo 😁
    Jel zna netko jel moguće da lutealna faza bude duža od 14 dana? Prošli mjesec sam imala ranije O( nije potvrđeno osim po subjektivnom osjećaju), a M je došla kad je trebala. Tipa O je bila 13. dan ciklusa a M je došla nakon 30. Dana ciklusa što znači da je lutealna faza bila 17 dana? Jel ti moguće ili je vjerojatnije da je O ipak bila kasnije bez obzira što se meni subjektivno po simptomima činilo da je prije?

Negdje sam citala da je lutealna faza uvijek 14 dana ali nadam se da ce ti netko reci sigurniju informaciju jer ovo moje nije provjereno.

Lindsay
    20. Rujan 2020. 11:09

Test 9dpo bijel kao snijeg. Sigurno bi vec bila makar blijeda crtica sjenica da se nesto dogadja :(
    Najteze mi je sto decko odlazi poslovno na 2,3 mjeseca i iducih toliko ciklusa propada. 

• Ellalaa
    20. Rujan 2020. 11:13

Jutro zene moje ♥️
    Evo drugi dan nakon cudne smedje menst. Da li je rano za test? Vise ne mogu da cekam izludjujem i sebe i jadne neduzne ljude oko sebe.
    Juce ujutro bolovi identicni kao pred menst. Danas boli donji dio ledja. Malo mi je cak i mukica bila.ili samo umisljam ? 
    Uraditi test pa se mozda razocarati ili sacekati jos malo?  
    Ps. Jako sam tuzna razlog ni sama ne znam 😂

Pupa
    20. Rujan 2020. 11:52

Ellalaa

Jutro zene moje ♥️
    Evo drugi dan nakon cudne smedje menst. Da li je rano za test? Vise ne mogu da cekam izludjujem i sebe i jadne neduzne ljude oko sebe.
    Juce ujutro bolovi identicni kao pred menst. Danas boli donji dio ledja. Malo mi je cak i mukica bila.ili samo umisljam ?
    Uraditi test pa se mozda razocarati ili sacekati jos malo?
    Ps. Jako sam tuzna razlog ni sama ne znam 😂

Možeš napraviti test. Meni je pokazalo sjenicu dan nakon smeđeg traga i to kasno navečer. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.