Na mom testu danas 8dpo drugi urin nazalost se crtica jako slabo pojavila na par sekundi i netragom nestala. Crtice gdjeeee si??? 🤣
Ma ja mislim da je rano jos za test, cekam do 23.9, necu ga pravit prije sigurno 😃
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Uradila bih ali raaaano je. 10 dpo. Uradicu na dan kasnjenja, ako zakasni💙
Da, ako možeš pričekaj koji dan. Bar 2 dana još😬 u svakom slučaju jako se veselim tvom testicu 🤗🤞🤞
Drage moje cure. Izgleda da je vještica stigla, počela je baš crvena krv, a ne ona smeđa. 😔
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Drage moje cure. Izgleda da je vještica stigla, počela je baš crvena krv, a ne ona smeđa. 😔
Ajme pupa ne znam šta da kažem😔😔 jel baš krvariš jako ili je samo u tragovima?
Ajme pupa ne znam šta da kažem😔😔 jel baš krvariš jako ili je samo u tragovima?
A ne znam kako da opišem. Jutros mi skoro nije bilo niti smeđeg kad sam se probudila, ali kad sam kasnije išla na wc, na papiru mi je ostao crveni trag kao kad dobijem M. Kasnije mi je nastavilo smeđe pomiješano sa crvenim. Nije onako jako kao kad krene M, ali je sad ipak crveno. Ne znam ako sam dobro opisala. Ne znam kako da se osjećam niti što se događa.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Nažalost, doktori su svi rekli da čekam M. Ovo se još gleda kao na ranu trudnoću pa ne uzimaju za ozbiljno
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Ah Boze, mozda nije nista. Mrvica ce preziveti… miruj. Lezi i miruj.Stvarno me srce boli… ako ce se nesto desiti… bice mi pretesko.
Ipak mislim da ovaj put nismo imali sreće, ali imamo nadu i bit će u sljedećem ciklusu, odnosno ovom, više sreće. Žalosna sam, ali znam da smo barem uspjeli i bit ćemo jači nakon svega 💪
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Ah Boze, mozda nije nista. Mrvica ce preziveti… miruj. Lezi i miruj.Stvarno me srce boli… ako ce se nesto desiti… bice mi pretesko.
Ipak mislim da ovaj put nismo imali sreće, ali imamo nadu i bit će u sljedećem ciklusu, odnosno ovom, više sreće. Žalosna sam, ali znam da smo barem uspjeli i bit ćemo jači nakon svega 💪
Pupa stvarno mi je zao, ne mogu ti opisati koliko, a mogu misliti kako je onda tebi. Drži se ♥️ možda ne mora ovo biti ništa strašno na kraju, nadamo se najboljem.🤞💕 Vidjet ćeš kako će se situacija razvijati. Iz ovoga što pišeš vidim da si jaka žena i šta god da bude izdržati ćeš i proći cete to ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji