Jutrooo ženiceee, evo kod mene je jutros manje smeđarenja. Nekih drugih simptoma nemam, osim možda malo tvrđih cicka sa strane.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Cao zene majke kraljice,nova sam u svemu ovome tako da bi mi svaki savjet ili iskustvo bilo od pomoci ♥️ ovo samo copy paste jer moju temu niko ne odgovara :( heh ⬇️⬇️⬇️
Na dan ocekivane menstruacije pojavio se smedji iscjedak nakon cega je usledilo jako svijetlo krvarenje tokom istog dana,naredna dva dana je ponovo bio tamno smedji iscjedak jako slabog inteziteta koji je prelazio u sve svjetliju smedju boju.Nisam osjetila uobicajne simptome kao obicno pred menst. Osim razdrazljivosti,obzirom da stvarno prizeljkujem trudnocu te sam u poslednje vreme dozivila nekoliko stresnih situacija ni tu razdrazljivost ne bih pripisala bas pmsu,a sa druge strane bojim se da upravo zbog jake zelje za trudnocom ne mogu da razgranicim svoje zelje i realna desavanja.Upravo zbog toga se ustrucavam otvoreno pricati sa partnerom na tu temu jer nisam sigurna da li forsiram eventualnu trudnocu pa cak pomisljam i da postoji neki drugi problem ili cak ne plodnost,obzirom da protekla 4 mjeseca radimo na tome,te mi je u tom periodu svaka menst. bila primjetno oskudnija za razliku od prije par mjeseci,ali bez ovog cudnog smedjeg iscjedka kao ovaj put…
Ako ima neko slicno iskustvo ili indiciju o cemu bi mogla biti rijec bila bih vam jako zahvalna…
Meni je ista situacija.. samo sto je meni pocelo prije ocekivane M.. ja sam M trebala dobiti 17. a krvarenje mi je pocelo 13. i trajalo je 14. jos.. nakon toga sam imala samo tragove roskasto smedje kad sam se obrisala. Ja sam 16. radila digitalni clearblu koji je pokazao -, ali ja i dalje osjecam da ima tu nesto ( ne znam da li je radi zelje ili ima nesto)
Imam mucnine nakon sto pojedem nesto ( smrdi mi neka hrana ne mogu je jest), cice se ne povlace i dalje me bole jako, imam i lagano probadanje na desnoj strani jajnika i dalje sam napuhana.. mene muci sto sam dan prije krvarenja napravila test na kojem se je vidla roza druga crtica ali skroz slaba.. i sad ne znam, ne mogu nikom pricat to, i osjecam se bas tuzno i tako..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Cao zene majke kraljice,nova sam u svemu ovome tako da bi mi svaki savjet ili iskustvo bilo od pomoci ♥️ ovo samo copy paste jer moju temu niko ne odgovara :( heh ⬇️⬇️⬇️
Na dan ocekivane menstruacije pojavio se smedji iscjedak nakon cega je usledilo jako svijetlo krvarenje tokom istog dana,naredna dva dana je ponovo bio tamno smedji iscjedak jako slabog inteziteta koji je prelazio u sve svjetliju smedju boju.Nisam osjetila uobicajne simptome kao obicno pred menst. Osim razdrazljivosti,obzirom da stvarno prizeljkujem trudnocu te sam u poslednje vreme dozivila nekoliko stresnih situacija ni tu razdrazljivost ne bih pripisala bas pmsu,a sa druge strane bojim se da upravo zbog jake zelje za trudnocom ne mogu da razgranicim svoje zelje i realna desavanja.Upravo zbog toga se ustrucavam otvoreno pricati sa partnerom na tu temu jer nisam sigurna da li forsiram eventualnu trudnocu pa cak pomisljam i da postoji neki drugi problem ili cak ne plodnost,obzirom da protekla 4 mjeseca radimo na tome,te mi je u tom periodu svaka menst. bila primjetno oskudnija za razliku od prije par mjeseci,ali bez ovog cudnog smedjeg iscjedka kao ovaj put…
Ako ima neko slicno iskustvo ili indiciju o cemu bi mogla biti rijec bila bih vam jako zahvalna…
Meni je ista situacija.. samo sto je meni pocelo prije ocekivane M.. ja sam M trebala dobiti 17. a krvarenje mi je pocelo 13. i trajalo je 14. jos.. nakon toga sam imala samo tragove roskasto smedje kad sam se obrisala. Ja sam 16. radila digitalni clearblu koji je pokazao -, ali ja i dalje osjecam da ima tu nesto ( ne znam da li je radi zelje ili ima nesto)
Imam mucnine nakon sto pojedem nesto ( smrdi mi neka hrana ne mogu je jest), cice se ne povlace i dalje me bole jako, imam i lagano probadanje na desnoj strani jajnika i dalje sam napuhana.. mene muci sto sam dan prije krvarenja napravila test na kojem se je vidla roza druga crtica ali skroz slaba.. i sad ne znam, ne mogu nikom pricat to, i osjecam se bas tuzno i tako..
Napravi još jedan test. 🤞🏻Nije još sve izgubljeno. Meni su 2 testa pokazala -, tek 3. +
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
I ja sam jucer napravila test i nije bilo druge crte...kasni mi 4 dana...i onako sva sam si neka :/...moj dragi je na terenu i rekla sam mu da kasni ,medutim nisam rekla za test...cekam da vidim hoce doci m....cudni neki osjecaji...
Jutro! Meni je danas po aplikaciji 6 dan od ovulacije. Sinoc sam pregledavala lijevu dojku, tocnije madez koji je od nedavno poceo rasti i kao da se susi i sasvim slucajno primjetila da na lagani pritisak izlazi mlijeko (bar mislim da je mlijeko) iz bradavice, onako kap dvije. Iskreno, sve me to malo preplasilo. Dojit sam prestala prije 6mj i do sada nisam primjetila tako nesto. Citala sam da se to zna dogadati i par godina nakon prestanka dojenja. Takoder i da se to dogada kod povisenog prolaktina koji moze stvarati probleme kod zaceca. Ugl, od sinoc osjetim napetost u lijevoj dojci, onako kao da je topla, bas me smeta. Znam da u slucaju trudnoce zna izlaziti kolostrum, ali tek iza 14 tjedna trudnoce. No ovo kod mene niti je kolostrum, bas je vodenasto bijelo kao mlijeko, a niti sam trudna 14 tjedana. Takoder, htjela bi napomenutu da sam mozda imala i raniju ovulaciju, jer sam 15. 09. imala neobican iscjedak pomijesan s krvi. E sad, ne znam da li je to do ovulacije, ili je doslo do ozljede tokom odnosa. Ispricavam se na poduzem postu, ali malo sam isprepadana. Nadam se samo da nemam neke ozbiljne zdravstvene probleme...sad mi vise nije ni bitno hocu li ostati trudna. Samo zelim biti zdrava mama za svoje dvije djevojcice, ako me razumijete... 😔
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ispricama se 08.09. sam imala taj neobican iscjedak, a po aplikaciji je ovulacija trebala biti 13.09.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jutro! Meni je danas po aplikaciji 6 dan od ovulacije. Sinoc sam pregledavala lijevu dojku, tocnije madez koji je od nedavno poceo rasti i kao da se susi i sasvim slucajno primjetila da na lagani pritisak izlazi mlijeko (bar mislim da je mlijeko) iz bradavice, onako kap dvije. Iskreno, sve me to malo preplasilo. Dojit sam prestala prije 6mj i do sada nisam primjetila tako nesto. Citala sam da se to zna dogadati i par godina nakon prestanka dojenja. Takoder i da se to dogada kod povisenog prolaktina koji moze stvarati probleme kod zaceca. Ugl, od sinoc osjetim napetost u lijevoj dojci, onako kao da je topla, bas me smeta. Znam da u slucaju trudnoce zna izlaziti kolostrum, ali tek iza 14 tjedna trudnoce. No ovo kod mene niti je kolostrum, bas je vodenasto bijelo kao mlijeko, a niti sam trudna 14 tjedana. Takoder, htjela bi napomenutu da sam mozda imala i raniju ovulaciju, jer sam 15. 09. imala neobican iscjedak pomijesan s krvi. E sad, ne znam da li je to do ovulacije, ili je doslo do ozljede tokom odnosa. Ispricavam se na poduzem postu, ali malo sam isprepadana. Nadam se samo da nemam neke ozbiljne zdravstvene probleme…sad mi vise nije ni bitno hocu li ostati trudna. Samo zelim biti zdrava mama za svoje dvije djevojcice, ako me razumijete… 😔
Ja vjerujem da je to povezano sa dojenjem, zna to biti tako i naknadno
Bez straha se naruci na pregled cica ako nisi bila odavno, pa budes mirna
I nemoj guglat bzvze
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutroooooi mačkeeee! Kako lepo jutro! Pijem kafu u kafiću… pa na trening, sve sam procitala! Ja nemam vise onaj smedji kremasti iscjedak! Ponovo je beli… kremasti i ima ga🙃…. Grudi i bradavice su bolne ali nisu natekle! Ima tu jos simptoma koje necu pisati jer ne zelim da se razocaram pa cu pisati sve ali ako sam T. Jos 4 dana! Ko ce to docekati!
Ovo sve baš zvuči obećavajuće 🤞🤞😁
Cure molim pomoc. Vidjela sam da su neke od vas bas maherice u bazalnoj temperaturi. Naime, citajuci i istrazivajuci paralelno svoje tijelo i internet cini mi se da moja bazalna temperatura ne valja. Mozda je hormonski poremecaj ili slaba cirkulacija ali molim vas za misljenje. 7 i 8 dpo je svega 36,4 stupnja. Ciklus mi je 28 dana. O sam bila na ljetovanju i nisam uspjela mjeriti temperaturu rano ujutro. Mislim mozda ovaj mjesec mozda i nisam imala O. Bi li u tom slucaji moja niska bazalna bila ok? Ili ni tada? Ili ako sam imala O ne valja nikako? Hvala unaprijed.
Ela dobrodošla 🥰
Anđela draga ma kod mene se priprema vještica na veliko, glava me boli ne popusta a to mi je najsigurniji znak da će glupača doći 😫 ali danas sam puno bolje vjerujem da je idući mjesec bolji 🥰
Hvala sto misliš na mene ❤️ Cure želim vam lijep vikend
Valentina najbolje svaki dan testic hihi
Sortiraj odgovore
Najstariji