Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Snoopyiica95
    19. Rujan 2020. 10:46

Cure evo i testic i graf, sta vi mislite? Testic je 10mlu.. 
    https://ibb.co/0XQX1pM
    https://ibb.co/R6h2PTx
    https://ibb.co/zV0TGMF

Snoopyiica95
    19. Rujan 2020. 10:47

Imam grceve kao pred M,samo slabije 😠

Bella🌟
    19. Rujan 2020. 10:49

valentina_23

Imam grceve kao pred M,samo slabije 😠

Ni ja ne vidim ništa😔

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Snoopyiica95
    19. Rujan 2020. 10:51

Danas je 10dpo, ako je po temp implantacija bila prekjucer moguce je da se jos nista ne vidi 🤔 

Mokosh
    19. Rujan 2020. 11:01

Sanjarka88 🦋

Mokosh

Jutro! Meni je danas po aplikaciji 6 dan od ovulacije. Sinoc sam pregledavala lijevu dojku, tocnije madez koji je od nedavno poceo rasti i kao da se susi i sasvim slucajno primjetila da na lagani pritisak izlazi mlijeko (bar mislim da je mlijeko) iz bradavice, onako kap dvije. Iskreno, sve me to malo preplasilo. Dojit sam prestala prije 6mj i do sada nisam primjetila tako nesto. Citala sam da se to zna dogadati i par godina nakon prestanka dojenja. Takoder i da se to dogada kod povisenog prolaktina koji moze stvarati probleme kod zaceca. Ugl, od sinoc osjetim napetost u lijevoj dojci, onako kao da je topla, bas me smeta. Znam da u slucaju trudnoce zna izlaziti kolostrum, ali tek iza 14 tjedna trudnoce. No ovo kod mene niti je kolostrum, bas je vodenasto bijelo kao mlijeko, a niti sam trudna 14 tjedana. Takoder, htjela bi napomenutu da sam mozda imala i raniju ovulaciju, jer sam 15. 09. imala neobican iscjedak pomijesan s krvi. E sad, ne znam da li je to do ovulacije, ili je doslo do ozljede tokom odnosa. Ispricavam se na poduzem postu, ali malo sam isprepadana. Nadam se samo da nemam neke ozbiljne zdravstvene probleme…sad mi vise nije ni bitno hocu li ostati trudna. Samo zelim biti zdrava mama za svoje dvije djevojcice, ako me razumijete… 😔

Ja vjerujem da je to povezano sa dojenjem, zna to biti tako i naknadno
    Bez straha se naruci na pregled cica ako nisi bila odavno, pa budes mirna
    I nemoj guglat bzvze

Morat cu svakako. Prije 7 godina sam operirala fibroadenome u obje dojke. Stvorio se opet jedan, tako da svakako to moram prekontrolirat. Ali eto, ne mogu si pomoci, izbediralo me sve to.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

irenaa0809
    19. Rujan 2020. 11:15

Drage moje kakve ste sa bolovima u jajnicima tokom plodnih dana? Mene inace boli ali nista spektakularno i po sluzi i bolovima si prepoznajem ovulaciju. Po kalendaru kaze prekjucer da je trebala biti, no ja sam jučer imala takve bolove u jajniku da sam se previjala pa sam nekako povezala da je dan "okasnila". Cak ni one stvari nismo mogli u nekim pozama koje inace volimo. Po toj logici vodjeni jos danas ispratimo dan kao dan nakon o. Uspjeli pokriti 4 plodna dana i sada ostaje ono najgore a to je cekanjeee. 

Sanjarka88
    19. Rujan 2020. 11:19

Mokosh

Sanjarka88 🦋

Mokosh

Jutro! Meni je danas po aplikaciji 6 dan od ovulacije. Sinoc sam pregledavala lijevu dojku, tocnije madez koji je od nedavno poceo rasti i kao da se susi i sasvim slucajno primjetila da na lagani pritisak izlazi mlijeko (bar mislim da je mlijeko) iz bradavice, onako kap dvije. Iskreno, sve me to malo preplasilo. Dojit sam prestala prije 6mj i do sada nisam primjetila tako nesto. Citala sam da se to zna dogadati i par godina nakon prestanka dojenja. Takoder i da se to dogada kod povisenog prolaktina koji moze stvarati probleme kod zaceca. Ugl, od sinoc osjetim napetost u lijevoj dojci, onako kao da je topla, bas me smeta. Znam da u slucaju trudnoce zna izlaziti kolostrum, ali tek iza 14 tjedna trudnoce. No ovo kod mene niti je kolostrum, bas je vodenasto bijelo kao mlijeko, a niti sam trudna 14 tjedana. Takoder, htjela bi napomenutu da sam mozda imala i raniju ovulaciju, jer sam 15. 09. imala neobican iscjedak pomijesan s krvi. E sad, ne znam da li je to do ovulacije, ili je doslo do ozljede tokom odnosa. Ispricavam se na poduzem postu, ali malo sam isprepadana. Nadam se samo da nemam neke ozbiljne zdravstvene probleme…sad mi vise nije ni bitno hocu li ostati trudna. Samo zelim biti zdrava mama za svoje dvije djevojcice, ako me razumijete… 😔

Ja vjerujem da je to povezano sa dojenjem, zna to biti tako i naknadno
    Bez straha se naruci na pregled cica ako nisi bila odavno, pa budes mirna
    I nemoj guglat bzvze

Morat cu svakako. Prije 7 godina sam operirala fibroadenome u obje dojke. Stvorio se opet jedan, tako da svakako to moram prekontrolirat. Ali eto, ne mogu si pomoci, izbediralo me sve to.

Sve znam
    Ponasam se jednako kod takvih situacija, takva nisam bila dok nisam rodila malog. Sad sam uzas
    Borim se sama sa sobom Al uglavnom bezuspješno 🤷‍♀️😐

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Rujan 2020. 11:20

irenaa0809

Drage moje kakve ste sa bolovima u jajnicima tokom plodnih dana? Mene inace boli ali nista spektakularno i po sluzi i bolovima si prepoznajem ovulaciju. Po kalendaru kaze prekjucer da je trebala biti, no ja sam jučer imala takve bolove u jajniku da sam se previjala pa sam nekako povezala da je dan "okasnila". Cak ni one stvari nismo mogli u nekim pozama koje inace volimo. Po toj logici vodjeni jos danas ispratimo dan kao dan nakon o. Uspjeli pokriti 4 plodna dana i sada ostaje ono najgore a to je cekanjeee.

Rijetko me strecne u jajniku za vrijeme o, i to samo na koju sekundu 🤷‍♀️
    Sretno 🤞🤞🤞

Sanjarka88
    19. Rujan 2020. 11:21

valentina_23

Cure evo i testic i graf, sta vi mislite? Testic je 10mlu..
    https://ibb.co/0XQX1pM
    https://ibb.co/R6h2PTx
    https://ibb.co/zV0TGMF

Graf je dobar
    Aj strpi se za test bar 2 dana 🙏

Sanjarka88
    19. Rujan 2020. 11:22

Andela111

Watsooon….gde si nam? Valentina , napravi stoti test, mozda bude + pa da ti cestitamo! Sanjarka draga moja! Kako si mi ti danas? Jesi i ti bila u shoppingu kao Watsoon…. 🤣….

Ma nista od shopinga a bas bi trebala 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.