Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Rujan 2020. 11:23

lindsay

Cure molim pomoc. Vidjela sam da su neke od vas bas maherice u bazalnoj temperaturi. Naime, citajuci i istrazivajuci paralelno svoje tijelo i internet cini mi se da moja bazalna temperatura ne valja. Mozda je hormonski poremecaj ili slaba cirkulacija ali molim vas za misljenje. 7 i 8 dpo je svega 36,4 stupnja. Ciklus mi je 28 dana. O sam bila na ljetovanju i nisam uspjela mjeriti temperaturu rano ujutro. Mislim mozda ovaj mjesec mozda i nisam imala O. Bi li u tom slucaji moja niska bazalna bila ok? Ili ni tada? Ili ako sam imala O ne valja nikako? Hvala unaprijed.

Jel ovo prvi ciklus da mjeris bazalnu?
    Imas li graf ili listu svih temp ovaj ciklus? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lindsay
    19. Rujan 2020. 11:34

Sanjarka ovo je prvi ciklus tek se ucim. Pocela sam poslije O sto znam da nije dovoljno. Da uvijek pisete ovdje barem 3 mjeseca mjeriti. Mislila sam mozda se neato moze reci na temelju te temperature a mozda i ne moze. Ako ne moze ok. Tko pita ne skita 🤗😘

Ivyyyy
    19. Rujan 2020. 11:38

https://ibb.co/DgQmTHR Dan nakon sto mi je smedjarenje stalo, vec je LH visok.. pa jel to moguce ili? Ja se ne razumijem u te trakice.. 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Sanjarka88
    19. Rujan 2020. 12:10

lindsay

Sanjarka ovo je prvi ciklus tek se ucim. Pocela sam poslije O sto znam da nije dovoljno. Da uvijek pisete ovdje barem 3 mjeseca mjeriti. Mislila sam mozda se neato moze reci na temelju te temperature a mozda i ne moze. Ako ne moze ok. Tko pita ne skita 🤗😘

A nazalost ne 
    Meni je recimo prije O temp 36.1 do 36.5
    A Posli o 36.5-36.9
    Nekome je prije O tipa 35.5 do 36, a nakon 36 do 36.5
    Jedno i drugo je normalno 
    Bitno je samo da postoji odrzani porast temp

Lindsay
    19. Rujan 2020. 12:12

Hvala draga Sanjarka

Sanjarka88
    19. Rujan 2020. 12:12

Ivyyyy

https://ibb.co/DgQmTHRDan nakon sto mi je smedjarenje stalo, vec je LH visok.. pa jel to moguce ili? Ja se ne razumijem u te trakice..

Ja ovdje bas i ne vidim neki porast Lh 🤔

Sanjarka88
    19. Rujan 2020. 12:13

lindsay

Hvala draga Sanjarka

❤️

Ivyyyy
    19. Rujan 2020. 12:21

Sanjarka88 🦋

Ivyyyy

https://ibb.co/DgQmTHRDan nakon sto mi je smedjarenje stalo, vec je LH visok.. pa jel to moguce ili? Ja se ne razumijem u te trakice..

Ovi testovi gore su stari, ovo dolje di pise hoch je od danas.. imam aplikaciju koja kao sama ucita lh trakicu, i pise mi visoka danas.. ne razumijem se u to nista 🙈

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

19. Rujan 2020. 12:25

Valentina ja nažalost ne vidim ništa, moguće da je još rano ako je implantacija tek bila 
    Držim fige 🥰🤞🏼🤞🏼

Sanjarka88
    19. Rujan 2020. 12:32

Ivyyyy

Sanjarka88 🦋

Ivyyyy

Ovi testovi gore su stari, ovo dolje di pise hoch je od danas.. imam aplikaciju koja kao sama ucita lh trakicu, i pise mi visoka danas.. ne razumijem se u to nista 🙈

Ma ne znam sta je toj app 
    Pusti sta ona pise. Imas jedva vidljivu drugi crtu koju vecina zena ima cili ciklus 
    Vidljivi porast Lh tj tkz pik je kad su testna i kontrolna crta iste boje ili testna jaca od kontrolne 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.