Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentina98
    18. Rujan 2020. 22:28

bas sad sjedim,gledam netflix i razmisljam sta bi bilo da ne napravim test do 23.9 (dan kad bi trebala dobit M), ja mislim da bi ja umrla do tad 😂 ja vidjela crtu nakon pola minute, pa mi je palacinka zagorila 😂 pita muz sta to smrdi reko zaljepila se palacinka za tavu i ne pusta ju😂 nisam mu nista rekla da se nebi razocarao kasnije ako T nije u pitanju.. ja na CB uvijek vidim crticu i zaista se pitam zasto ga i dalje kupujem 😬🤔 
    Ujutro pravim obicnu trakicu, a u nedjelju presense Schwangerschafttest 10mlu 👌  🤗

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Maša🤰🏼
    18. Rujan 2020. 23:30

Valentina, ja ti iskreno zelim da je trudnoca u pitanju i ako si vidila crticu odmah nakon pola minute vjerovatno i je 🤞🤞 ali ja sam se sa tim CB razocarala prosli mjesec isto je nakon cca 15 min dosla crtica a nisam bila trudna :/ neznam iako taj CB ti je isto osjetljivosti 10.
    Probaj ujutro neki drugi napravit drzim 🤞🤞 na najjace ❤️ Sretno 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Lindsay
    19. Rujan 2020. 00:37

Valentina cekamo slikicu ujutro 🤞🤞🤞

• Ellalaa
    19. Rujan 2020. 01:49

Cao zene majke kraljice,nova sam u svemu ovome tako da bi mi svaki savjet ili iskustvo bilo od pomoci ♥️  ovo samo copy paste jer moju temu niko ne odgovara :( heh ⬇️⬇️⬇️

Na dan ocekivane menstruacije pojavio se smedji iscjedak nakon cega je usledilo jako svijetlo krvarenje tokom istog dana,naredna dva dana je ponovo bio tamno smedji iscjedak jako slabog inteziteta koji je prelazio u sve svjetliju smedju boju.Nisam osjetila uobicajne simptome kao obicno pred menst. Osim razdrazljivosti,obzirom da stvarno prizeljkujem trudnocu te sam u poslednje vreme dozivila nekoliko stresnih situacija ni tu razdrazljivost ne bih pripisala bas pmsu,a sa druge strane bojim se da upravo zbog jake zelje za trudnocom ne mogu da razgranicim svoje zelje i realna desavanja.Upravo zbog toga se ustrucavam otvoreno pricati sa partnerom na tu temu jer nisam sigurna da li forsiram eventualnu trudnocu pa cak pomisljam i da postoji neki drugi problem ili cak ne plodnost,obzirom da protekla 4 mjeseca radimo na tome,te mi je u tom periodu svaka menst. bila primjetno oskudnija za razliku od prije par mjeseci,ali bez ovog cudnog smedjeg iscjedka kao ovaj put…

Ako ima neko slicno iskustvo ili indiciju o cemu bi mogla biti rijec bila bih vam jako zahvalna...

Pupa
    19. Rujan 2020. 07:31

Ellalaa

Cao zene majke kraljice,nova sam u svemu ovome tako da bi mi svaki savjet ili iskustvo bilo od pomoci ♥️ ovo samo copy paste jer moju temu niko ne odgovara :( heh ⬇️⬇️⬇️

Na dan ocekivane menstruacije pojavio se smedji iscjedak nakon cega je usledilo jako svijetlo krvarenje tokom istog dana,naredna dva dana je ponovo bio tamno smedji iscjedak jako slabog inteziteta koji je prelazio u sve svjetliju smedju boju.Nisam osjetila uobicajne simptome kao obicno pred menst. Osim razdrazljivosti,obzirom da stvarno prizeljkujem trudnocu te sam u poslednje vreme dozivila nekoliko stresnih situacija ni tu razdrazljivost ne bih pripisala bas pmsu,a sa druge strane bojim se da upravo zbog jake zelje za trudnocom ne mogu da razgranicim svoje zelje i realna desavanja.Upravo zbog toga se ustrucavam otvoreno pricati sa partnerom na tu temu jer nisam sigurna da li forsiram eventualnu trudnocu pa cak pomisljam i da postoji neki drugi problem ili cak ne plodnost,obzirom da protekla 4 mjeseca radimo na tome,te mi je u tom periodu svaka menst. bila primjetno oskudnija za razliku od prije par mjeseci,ali bez ovog cudnog smedjeg iscjedka kao ovaj put…

Ako ima neko slicno iskustvo ili indiciju o cemu bi mogla biti rijec bila bih vam jako zahvalna…

Napravi test. Može biti implantacija. 🤞🏻

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Bella🌟
    19. Rujan 2020. 07:38

Mimi20

Bella🍁

Mimi20

Bella🍁

Mimi20

Da li je koja možda kojim slučajem bila na genetsko savjetovanju? Poslala me u KBC Rebro za genetsko savjetovanje… Niti neznaš čemu i zašto i koja je svrha tog savjetovanje🤷‍♀️🤷‍♀️ ako je koja bila ako može mi napisati da nisam u bedu i brigi stalno jer mi nije svejedno😪😥😥

Mimi ja sam bila na genetskom. Baš na Rebru. Narucis se online upitnicima, obavezno navedes da si trudnica i dođeš brzo na red. To ti je razgovor sa geneticarkom i ona procijeni što dalje treba, ako treba. Išla sam jer mi brat ima neurofibromatozu.
    Uputnicom se javi na ovaj mail[email=predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr]predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb.hr[/email].
    I što se tiče PremamaDuo, ja ti ih trenutno koristim i ok su mi.

Rekla mi je gin… Da poslikam povijest bolesti što je ona jučer napisala i uputnicu i da pošaljem na taj mail, poslala sam jučer još oko 5 popodne🤷‍♀️ valjda će vidjet…ali u mojoj familiji nitko nema nikakvu bolest bar koliko znam jer moja je životna priča od pelena do 10g bio samo bolnica operacija bolnica kontrole… I to samo radi moje ako ju mogu uopće tako nazvat mame😑 na meni su vidljive posljedice njenih ispijanje tableta za protiv bolova jer kako je ona rekla ona nije znala da je bila trudna sa mnom i sad eto imam to šta imam😥 a ništa ići ću sa dragim u zg pa ću čut što rec genetičarka🙂

Ako smijem pitati što to imaš točno? Zašto te je poslala gin da to odradis?
    Recimo, mi nismo išli oboje jer nema potrebe, samo ja jer je s moje strane brat koji ima to što ima.

Skolioza, lijeva ruka defektna bez palca, i ljeva strana čeljusti je uvucena unutra🙄 desnog jajnika nemam izvaden je još dok sam bila mala, uvukao se u hernisku vreću ako sam dobro napisala nisam sigurna ali tako nešto…pitala me dali želim raditi nifty test pa sam odbila i rekla da nema potrebe i sama mi je rekla da to češće rade žene koje imaju 30+godina…a ja sam tek 20 i čvrsto sam uvjerena da će sa mojim djetetom biti sve u redu i da će biti zdravo što je najbitnije od svega🙂

♥️

Bella🌟
    19. Rujan 2020. 07:40

Ellalaa

Cao zene majke kraljice,nova sam u svemu ovome tako da bi mi svaki savjet ili iskustvo bilo od pomoci ♥️ ovo samo copy paste jer moju temu niko ne odgovara :( heh ⬇️⬇️⬇️

Ako ima neko slicno iskustvo ili indiciju o cemu bi mogla biti rijec bila bih vam jako zahvalna…

Hej🤗 znači, meni inače znaju biti takvav smeđi iscjedak prije M ali kasnije prokrvarim normalno a bio mi je i takav smeđi iscjedak u prošloj T kad je bila implementacij, ali nije bilo crveno samo smeđe i to nekoliko dana prije M.

Bella🌟
    19. Rujan 2020. 07:58

Bella🍁

Ellalaa

Hej🤗 znači, meni inače znaju biti takvav smeđi iscjedak prije M ali kasnije prokrvarim normalno a bio mi je i takav smeđi iscjedak u prošloj T kad je bila implementacij, ali nije bilo crveno samo smeđe i to nekoliko dana prije M.

*Implantacija

Sanjarka88
    19. Rujan 2020. 08:01

Mimi20 - ♥️➕
    Lala - ♥️ ➕
    Tam7 - ♥️➕
    Nikkas -♥️ ➕
    Alehandra - ♥️➕
    Lussi - ♥️➕
    Zepa555 - ♥️➕
    Tinceee2205 - ♥️➕
    Pupa - ♥️➕
    ODBROJAVANJE 9.MJESEC ➕:
    Ancioo- 21.09 -  2 dana ♥️
    Freya_444 -21./22.09. - 2 dana ♥️
    Valentina_23- 23.9. - 4 dana ♥️
    Andela111 - 23.09. - 4 dana ❤️
    Chloe - 23.09. - 4 dana ❤️
    Tissa- 25.09. - 6 dana♥️
    Lindsay - 25.09. - 6 dana
    Mokosh - 27.09. -  8 dana ❤️
    Leoni - 28.09. - 9 dana ❤️
    Maša25 - 29.09. - 10 dana ❤️
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
    Irenaa0809 - 01.10. - 12 dana♥️
    Lollypop - 01.10.  - 12 dana♥️
    Bella- 03.10. - 14 dana ♥️
    Missy87 - 04.10. - 15 dana ♥️
    Anabelaaaa - 5.10. - 16 dana♥️
    Olimpija - 06.10. - 17 dana ❤️
    Inana1- 15.10. - 26 dana♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Rujan 2020. 08:03

Jutro cure ☕

Valentina jesi ponovila test ujutro? Sta kaze temp? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.