Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    16. Rujan 2020. 20:06

valentina_23

Pupa cijeli dan razmisljam o tvojoj beti, kako si?

Dobro sam. Čini se da se malo smanjilo krvarenje. Cicke me bole sa strane na dodir i pospana sam. Čekamo petak pa ću biti, nadam se, pametnija. Tada opet vadim betu. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Tincee2205
    16. Rujan 2020. 22:27

Bila danas kod ginica, okej je sve super jedino pored gestacijske vrecice se vidi lagano krvarenje pa dobila da pijem duphaston 2tj do sljedece kontrole... nadam se najboljem da ce sve biti okej

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Bella🌟
    17. Rujan 2020. 06:25

Tinceee2205

Bila danas kod ginica, okej je sve super jedino pored gestacijske vrecice se vidi lagano krvarenje pa dobila da pijem duphaston 2tj do sljedece kontrole… nadam se najboljem da ce sve biti okej

Super za pregled Tinceee, bit će to ok. Probaj se opustiti i  zaokupiti drugim stvarima do pregleda. Što ti je još rekla, kako se ti osjećaš?

17. Rujan 2020. 06:28

Tinceee2205

Bila danas kod ginica, okej je sve super jedino pored gestacijske vrecice se vidi lagano krvarenje pa dobila da pijem duphaston 2tj do sljedece kontrole… nadam se najboljem da ce sve biti okej

Jutroooo
    super,drzim fige da sve bude ok
    Ostale dame kako ste? Piski li nam tko?
    Ja necu piskiti jer imam apsolutno sve simptome prem M, tako da sam malo u klincu...

Lindsay
    17. Rujan 2020. 06:30

Jutrooo
    Anciooo moje su nade polozene u tebe 🤣
    Moras pisnuti

Bella🌟
    17. Rujan 2020. 06:42

anci00

Tinceee2205

Jutroooo
    Ja necu piskiti jer imam apsolutno sve simptome prem M, tako da sam malo u klincu…

Pričekaj još ako možeš do nedjelje. Od srca ti želim + ♥️ a za te simptome ionako nikad ne možeš znat jel t ili m. Tako da dok ne stigne nema predaje💪

Pupa
    17. Rujan 2020. 07:16

anci00

Tinceee2205

Jutroooo
    Ja necu piskiti jer imam apsolutno sve simptome prem M, tako da sam malo u klincu…

Možda su simptomi T 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

valentina98
    17. Rujan 2020. 07:26

Pala mi je temp za 4 stupnja 🤔😱😱 8dpo 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    17. Rujan 2020. 07:27

Pupa

valentina_23

Pupa cijeli dan razmisljam o tvojoj beti, kako si?

Dobro sam. Čini se da se malo smanjilo krvarenje. Cicke me bole sa strane na dodir i pospana sam. Čekamo petak pa ću biti, nadam se, pametnija. Tada opet vadim betu.

❤️🌷

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    17. Rujan 2020. 07:28

anci00

Tinceee2205

Jutroooo

🤞

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.