Zdravo svima,
zanima me ako je koja imala sličnu situaciju... Suprug i ja radimo na bebi, posljednju menst. sam imala od 04.-07.06., pijem duphaston i imali smo odnose 13., 14., 19., 20., 21. i 22.06., nakon toga me počela probadati neka bol, već 22.06. u jajnicima, ponajviše u lijevom i to prilikom bilo kakvog naprezanja.. znači već 3 dana me to nešto probada.. ne konstantno, na momente i to većinom prilikom naprezanja, mokrenja ili slično ... dal to ima ikakve veze sa trudnoćom? .. znam da je pre rano za nešto, ali se ipak nadam ...
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️
Zdravo svima,
zanima me ako je koja imala sličnu situaciju… Suprug i ja radimo na bebi, posljednju menst. sam imala od 04.-07.06., pijem duphaston i imali smo odnose 13., 14., 19., 20., 21. i 22.06., nakon toga me počela probadati neka bol, već 22.06. u jajnicima, ponajviše u lijevom i to prilikom bilo kakvog naprezanja.. znači već 3 dana me to nešto probada.. ne konstantno, na momente i to većinom prilikom naprezanja, mokrenja ili slično … dal to ima ikakve veze sa trudnoćom? .. znam da je pre rano za nešto, ali se ipak nadam …
Mene obično probadaju jajnici kad ovvuliram ali mislim da je kod tebe ovulacija već prošla , nikad se nezna evo i mene danas desni jajnik počeo žigati i pojacan sekret . Trebam ne dobiti u subotu pa ćemo vidjeti! Sretno 🍀
stvarno se nadam +-iću....
mens. bi trebala dobiti 03.07., obzirom pijem duphaston, točno mi je na dan..
.. sretno i tebi
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️
Sto mislite o onim testovima digitalnim koji pokazuju 1 tjedan trudnoce? Mislim da je cb. Vidim da ga nitko ne pravi tko ima 5 dana do vjestice?
Digitalni mi je prošlu trudnoću pokazao 5 dana ranije tj do menstruacije u svakom slučaju isti je kao i obični clearblu osim ako ne znas kada si zatrudnila
Pa ti trebaju tjedni
Sto mislite o onim testovima digitalnim koji pokazuju 1 tjedan trudnoce? Mislim da je cb. Vidim da ga nitko ne pravi tko ima 5 dana do vjestice?
I meni je 6 dana do M jutros sam uradila cb obični i ocrtava se blaga linija , prekjučer digitalni nije nista uhvatio tako da mislim da su u suštini isti samo je ovaj duplo jeftiniji
I meni je 6 dana do M jutros sam uradila cb obični i ocrtava se blaga linija , prekjučer digitalni nije nista uhvatio tako da mislim da su u suštini isti samo je ovaj duplo jeftiniji
Haha, nekako mi se čini da si strpljiva osoba 😂🙈 Držim fige da crtica nastavi tamnit.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Saramala vidim neku sjenicu, najbolje da ponovis za 2 dana s jutarnjim urinom, tad bi trebala biti jaca linija. Sretno! 😊
Tinchica pokusaj se opustiti, sve ce biti super. Tlak ti je mozda skocio i od uzbudenja ili promjene vremena. Brzo ces znati na cemu si, nek te to drzi 😊
Ninnach bas mi je drago! ❤
Maramarelica javi nam se i to obavezno nakon pregleda 😊
Baby P 03/21 💙
Haha, nekako mi se čini da si strpljiva osoba 😂🙈 Držim fige da crtica nastavi tamnit.
Hahhahahahah jesam jako🤦🏻♀️Ujutro cu ponoviti
Sortiraj odgovore
Najstariji