Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tea_tea
    24. Lipanj 2020. 14:34

Zdravo svima,

zanima me ako je koja imala sličnu situaciju... Suprug i ja radimo na bebi, posljednju menst. sam imala od 04.-07.06., pijem duphaston i imali smo odnose 13., 14., 19., 20., 21. i 22.06., nakon toga me počela probadati neka bol, već 22.06. u jajnicima, ponajviše u lijevom i to prilikom bilo kakvog naprezanja.. znači već 3 dana me to nešto probada.. ne konstantno, na momente i to većinom prilikom naprezanja, mokrenja ili slično ... dal to ima ikakve veze sa trudnoćom? .. znam da je pre rano za nešto, ali se ipak nadam ... 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

Sla
    24. Lipanj 2020. 14:42

tea_tea

Zdravo svima,

zanima me ako je koja imala sličnu situaciju… Suprug i ja radimo na bebi, posljednju menst. sam imala od 04.-07.06., pijem duphaston i imali smo odnose 13., 14., 19., 20., 21. i 22.06., nakon toga me počela probadati neka bol, već 22.06. u jajnicima, ponajviše u lijevom i to prilikom bilo kakvog naprezanja.. znači već 3 dana me to nešto probada.. ne konstantno, na momente i to većinom prilikom naprezanja, mokrenja ili slično … dal to ima ikakve veze sa trudnoćom? .. znam da je pre rano za nešto, ali se ipak nadam …

Mene obično probadaju jajnici kad ovvuliram ali mislim da je kod tebe ovulacija već prošla , nikad se nezna evo i mene danas desni jajnik počeo žigati i pojacan sekret . Trebam ne dobiti u subotu pa ćemo vidjeti! Sretno 🍀

tea_tea
    24. Lipanj 2020. 14:50

stvarno se nadam +-iću.... 
    mens. bi trebala dobiti 03.07., obzirom pijem duphaston, točno mi je na dan.. 
    .. sretno i tebi 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

24. Lipanj 2020. 15:20

Sto mislite o onim testovima digitalnim koji pokazuju 1 tjedan trudnoce? Mislim da je cb. Vidim da ga nitko ne pravi tko ima 5 dana do vjestice? 

Saramala
    24. Lipanj 2020. 15:35

Digitalni mi je prošlu trudnoću pokazao 5 dana ranije tj do menstruacije u svakom slučaju isti je kao i obični clearblu osim ako ne znas kada si zatrudnila
    Pa ti trebaju tjedni 

Saramala
    24. Lipanj 2020. 15:37

doka1

Sto mislite o onim testovima digitalnim koji pokazuju 1 tjedan trudnoce? Mislim da je cb. Vidim da ga nitko ne pravi tko ima 5 dana do vjestice?

I meni je 6 dana do M jutros sam uradila cb obični i ocrtava se blaga linija , prekjučer digitalni nije nista uhvatio tako da mislim da su u suštini isti samo je ovaj duplo jeftiniji 

Sara 🌸
    24. Lipanj 2020. 15:45

Saramala

doka1

I meni je 6 dana do M jutros sam uradila cb obični i ocrtava se blaga linija , prekjučer digitalni nije nista uhvatio tako da mislim da su u suštini isti samo je ovaj duplo jeftiniji

Haha, nekako mi se čini da si strpljiva osoba 😂🙈 Držim fige da crtica nastavi tamnit.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

pupetta
    24. Lipanj 2020. 16:03

Saramala vidim neku sjenicu, najbolje da ponovis za 2 dana s jutarnjim urinom, tad bi trebala biti jaca linija. Sretno! 😊
    Tinchica pokusaj se opustiti, sve ce biti super. Tlak ti je mozda skocio i od uzbudenja ili promjene vremena. Brzo ces znati na cemu si, nek te to drzi 😊
    Ninnach bas mi je drago! ❤
    Maramarelica javi nam se i to obavezno nakon pregleda 😊

Baby P 03/21 💙

Saramala
    24. Lipanj 2020. 16:03

Hahhahahah jesam jako 🤦🏻‍♀️Javim rezultat sutra

Saramala
    24. Lipanj 2020. 16:04

Sara🌻 (Mrljica)

Saramala

doka1

Haha, nekako mi se čini da si strpljiva osoba 😂🙈 Držim fige da crtica nastavi tamnit.

Hahhahahahah jesam jako🤦🏻‍♀️Ujutro cu ponoviti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.