Ninnach naravno,ja sam isto sad drugi mjesec sa CB jer inace po kalendaru nikada ne bih pogodila O 😵
Ja sam zadovoljna sa CB a vidjeti cemo uskoro koliko je tocan 😂😂😂
Istina da je vise novaca,ja sam npr.jedan paket imala sada 2.mj,lovila sam O ko sumanuta 😅 mislim da bi samu sebe pojela sa lovljenjem sjena i sjenica sa trakicama.
Evo mene opet uhvatila nesanica, pa šta ću drugo nego na forum😊😊...oa se vraćam u krevet hehe.
Watsonoo9, želim ti reći da ti od sveg srca želim plusić već ovaj mjesec!! Ne znam koliko je kome pouzdan clearblue, ali evo meni je očito pripomogao dovoljno😁👍
Cure, hvala svima na lijepim željama. Ja se isto nadam lijepoj i smmirenoj trudnoći i da će sve biti u redu. Stvarno vam svima od srca želim sve najbolje i da svoje plusiće što prije ugledate. Ako netko ima još kakvih upita, stojim na raspolaganju. Hvala još jednom… Idem pokušati zaspati prije nego opustošim frižider😂
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀Svima…..
Cestitam od srca i neka sve bude u najboljem redu 😇 i puno puno zdravlja 🌺
Mi pokusavamo zadnjih 2-3 mjeseca bas ucestalo 😂 jesi samo pratila plodne dane ili ima neka taktika? 😅 ili se jednostavno opustila kao sto vecina njih kaze 🤗
Evo ovako, pratila sam plodne dane prvi mjesec i očito smo nešto fulali. Onda ovaj mjesec sam kupila te clear blue ovulacijske testove, dobiješ 10 kom za cca 200kn. Znam da je skuplje od kineza ali za razliku od kineza koje sam koristila u prvoj trudnoći, ovi cb testovi pokažu u digitalnom obliku smajlić i pazi, 10.6. prijepodne meni ovulacijska negativna i tamo oko 13h pišnem ja nju ponovno kad ono smajlić!! I ništa, akcija odmah to popodne i još igrom slučaja bilo je hopsanja i 2dana ranije. I to je bilo to. Dalje smo hopsali kad je po mojoj računici već prošla ovulacija. Jer kad se smajlić pokaže, treba imati odnose u idućih 12 do 36h,tako piše. Ja sam to pratila i mislim si sad, treba se testirat u plodnim danima tako oko podne i onda opet navecer da ne promašiš smajlić. Bila sam skroz u tome svemu i nisam bila baš opuštena. Ali evo, plusić je tu i sad samo da bude sve dobro. Danas me glava ubijala pola dana ali sve su to slatke muke. Naručena sam 7.7 na prvi pregled.😊….. Evo tako bih voljela da ti uspije ko i meni već ovaj ciklus, sretno!!!
Nakon koliko dana od menstruacije gledas plodne dane? Sve citam i svugdje drugacije pise 🤦♀️ mislim da budem i ja kupila te testice ako ne bude u slijedecih par mjeseci uspjesno 😅 hvala ti puno puno na savjetima i zelim ti bas sve najbolje 🌺
Javi kako bude proslo na prvom pregledu, neka dragi Bog da sve bude u redu 😇🤗🌺
Hvala na lijepim željama!! 😌
Svakako savjetujem lh trakice i to za prvu ruku uzmi te kineze s interneta i prati, tamo par dana iza menge počni... Ovisno o duljini ciklusa. Moj traje 28 dana i na aplikaciji My calendar gdje pratim cikluse, pisalo je da počnu plodni dani već 5.dan iza menge. Oslonila sam se na to i tu smo negdje ubacili jedan odnos, dva dana nakon tog bio je lh pik tj. Smajlić i tad smo opet hopsali. Sretno!!
Cure da se i ja javim, piskenje me probudilo rano, od jucer me stalno tjera jer imam osjecaj kao da mi maternica pritisce mjehur, od prosle noci ne spavam normalno, za 1 dan bi/ne bi M trebala doc, i 13 dpo mi je....Kao sto sam prije pisala ucinilo mi se da sam imala prije dva dana implantacijsko...na trbuhu ne mogu spavat, osjecam da se nesto dogada u tijelu a ne znam, nije tipicna bol za moju M, uplasena sam malo, dal mi je rano za radit test il da pricekam taj jos 1 dan?
Cure da se i ja javim, piskenje me probudilo rano, od jucer me stalno tjera jer imam osjecaj kao da mi maternica pritisce mjehur, od prosle noci ne spavam normalno, za 1 dan bi/ne bi M trebala doc, i 13 dpo mi je….Kao sto sam prije pisala ucinilo mi se da sam imala prije dva dana implantacijsko…na trbuhu ne mogu spavat, osjecam da se nesto dogada u tijelu a ne znam, nije tipicna bol za moju M, uplasena sam malo, dal mi je rano za radit test il da pricekam taj jos 1 dan?
Jutro😊, evo ja ću ti reći svoje iskustvo. Radila sam test na 12dpo i bio je negativan i na 13dpo pozitivan ali tako blago se vidla crtica da sam otišla u ljekarnu i kupila najosjetljiviji test i dali vi gravignost ultra za 65kn i eto taj je pokazao plusić s popodnevnim urinom nakon puno piškenja do tad jer kao i ti sam svako malo išla na wc. Meni zvučiš obečavajuće🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀😊😊😊😊. Ja nisam mogla izdržati i radila test, ti vidi hoćeš čekati do sutra ili kad želiš. Sretnoooo!
Cure da se i ja javim, piskenje me probudilo rano, od jucer me stalno tjera jer imam osjecaj kao da mi maternica pritisce mjehur, od prosle noci ne spavam normalno, za 1 dan bi/ne bi M trebala doc, i 13 dpo mi je….Kao sto sam prije pisala ucinilo mi se da sam imala prije dva dana implantacijsko…na trbuhu ne mogu spavat, osjecam da se nesto dogada u tijelu a ne znam, nije tipicna bol za moju M, uplasena sam malo, dal mi je rano za radit test il da pricekam taj jos 1 dan?
Jutro😊, evo ja ću ti reći svoje iskustvo. Radila sam test na 12dpo i bio je negativan i na 13dpo pozitivan ali tako blago se vidla crtica da sam otišla u ljekarnu i kupila najosjetljiviji test i dali vi gravignost ultra za 65kn i eto taj je pokazao plusić s popodnevnim urinom nakon puno piškenja do tad jer kao i ti sam svako malo išla na wc. Meni zvučiš obečavajuće🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀😊😊😊😊. Ja nisam mogla izdržati i radila test, ti vidi hoćeš čekati do sutra ili kad želiš. Sretnoooo!
Samo da se ispravim, jučer sam računala nešto i znam da sam napisala da sam prvo test radila na 14dpo,ali nije nego je bilo 13dpo....evo samo to☺️
Ajde pricekat cu taj jos jedan dan pa kud puklo da puklo, strpljiva sam uvijek bila pa cu onda i sad, i uzet taj najosjetljiviji test 😄 Evo sad se gledam i mislim si wtf, 20 do 6 ujutro a ja jedem, znaci digla sam se iz kreveta i ravno u kuhinju da se nisam ni obukla jer sam osjecala glad, jako netipicno za mene. Kazem sve mi je cudno i osjecam da se nesto dogada al sam pomalo uplasena.
Ajde pricekat cu taj jos jedan dan pa kud puklo da puklo, strpljiva sam uvijek bila pa cu onda i sad, i uzet taj najosjetljiviji test 😄 Evo sad se gledam i mislim si wtf, 20 do 6 ujutro a ja jedem, znaci digla sam se iz kreveta i ravno u kuhinju da se nisam ni obukla jer sam osjecala glad, jako netipicno za mene. Kazem sve mi je cudno i osjecam da se nesto dogada al sam pomalo uplasena.
ajme jedava cekam da napravis test :)))
Daaaa,hocemo niz plusica i punooo trudnicke prasine u ovog grupi hehe :)))))))!!! 💖🙌🌸
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ja sam procurila jutros, a ipak sam dobro raspolozena 🤗Svim zenama koje cekaju plusice sretnoo,onima koje su uspjele cestitke,da uzivaju u narednom periodu...a mi idemo dalje,u nove pokusaje...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ninnach moram priznati da se super osjecam dok citam tvoje postove. Bas si unijela pozitivnu energiju u grupu 😊 zelim ti svu srecu i javljaj nam simptome ❤
Tinchica sretno, drzim fige da ugledas ogroman plus ovih dana 🙏🏻🥰
Anabelaaaa samo polako u novi ciklus, doci ce sve na svoje, nema straha 😊❣
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji