Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sla
    24. Lipanj 2020. 10:06

Saramala

Dobro jutro , 6 dana mi je prije neočekivane jako sam nestrpljiva vec sam radila test i bio je negativan na ovome testu pise 5 dana prije očekivane evo mozete li mi dati svoje mišljenje za ovaj test ja vidim jako blagi
    https://ibb.co/1znczyC❤️

Jedva vidljiva treća linija ali sam je primetila 😄 ponovi test za 2 dana ako je tu onda će biti bolje vidljiva 🍀

watson009
    24. Lipanj 2020. 10:30

anci00

Watson009 znam da sam rekla da necu pratit ovaj mj nis, al kad znam da mi u ladici stoje cb trakice za O sto cu s njima :D trebam savjet
    20.06. sam dobila trajala je svega nepuna 3 dana, kad mi je najbolje otprilike pocet s testiranjem
    strah me da promasim ovaj mj

Ja sam prosli mjesec krenula dan-dva nakon M jer nikada nisam mjerila pa da ju ne promasim,smajlic se pojavio 11.dan ciklusa.
    Ovaj mjesec sam krenula 9.dan ciklusa i smajlic je dosao 13.dan ciklusa 🙌
    Na uputama pise da kada se pojavi smajlic nije potrebno vise mjeriti jer ce uskoro nastupiti O,pisu i sati na uputama.
    Evo ako sam malo pomogla,sretno u lovljenju O i samo hopsajte 👆😊

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    24. Lipanj 2020. 10:31

Saramala

Dobro jutro , 6 dana mi je prije neočekivane jako sam nestrpljiva vec sam radila test i bio je negativan na ovome testu pise 5 dana prije očekivane evo mozete li mi dati svoje mišljenje za ovaj test ja vidim jako blagi

I ja vidim neku sjenicu !!!! Ponovi svakako za dan dva,drzimo palceve da se ovaj divan niz nastavlja 💜👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

24. Lipanj 2020. 10:51

bas ti hvala, budem vec danas pocela onda :) puno hvala i drzim fige

24. Lipanj 2020. 11:09

Sla

Tinchica meni to morose n’a jedan veliki ++ nadam se od srca da ces ga ugledati ubrzo 🍀 kod mene nikakvih simptoma izgleda mi da ce doci vestica u subotu… Ali nema veze ako vide vide ako ne nikog nista . Zelim plusic visé tebi i curkama koje jos nemaju djecu nego sebi . Srećno svima 🍀❤️😘

Hvala vam cure puno, test je kupljen, medutim s obzirom da bi mi sutra kao trebala doci, napravit cu ujutro test jer je najpouzdaniji...kod mene je trenutno malo situacija zeznutija, tlak mi je uzasno visok 163/101, nikad mi vise od 140 nije bilo, zato kazem da osjecam da se nesto dogada, a znam da ovo nije dobro i sutra je praznik, G sigurno nece radit, ako pokaze pozitivno a nemam se kome javit da mi regulira tlak😣

Ninnach
    24. Lipanj 2020. 12:54

Saramala

Ej, pa vidi se!! Mislim barem ja vidim... Wooow.. Super! 😁🍀❤️

Ninnach
    24. Lipanj 2020. 13:04

pupetta

Ninnach moram priznati da se super osjecam dok citam tvoje postove. Bas si unijela pozitivnu energiju u grupu 😊 zelim ti svu srecu i javljaj nam simptome ❤
    Tinchica sretno, drzim fige da ugledas ogroman plus ovih dana 🙏🏻🥰
    Anabelaaaa samo polako u novi ciklus, doci ce sve na svoje, nema straha 😊❣

Aaaa.. Sad kad sam ovo pročitala... Uljepšala si mi dan! Hvala ti od srca! Ma meni je drago zbog svih i svima želim samo najbolje i ako mogu pomoći na bilo koji način, onda i hoću. 😊 Eh, sto se simptoma tiče, i dalje je ymtu bol u leđima, umor, pojačan apetit na što moram posebno paziti jer sam u prošloj trudnoći imala gestacijski dijabetes. I tako, mučnine nemam, grudi  još osjetljive... Ako se javi nešto zanimljivo, pišem vam. ☺️☺️

malamarelica
    24. Lipanj 2020. 14:09

Bok, cure, ja vas idalje citam. Samo da kazemTinchici da je sutra radni dan. Sad je dan drzavnosti 30.5. To nam je bio neradni. Tako da sve ti radi, ne brini

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

watson009
    24. Lipanj 2020. 14:10

Saramala nadam se da ces nam javiti sretne vijesti 🙌💜 cekamo s tobom jutarnji urin!!!

Zenice koje ste frisko trudne,jedno pitanje,dal si mjerite temperaturu? Zanima me dal vam jej povisena ili to nije pravilo?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Maja1102
    24. Lipanj 2020. 14:17

Heeej!! Bas sam se razveselila zbog vasih plusica, cestitam svima!😍 Nadam se da cemo se i mi ostale brzo pridruziti vama😄 Meni je stigao nalaz pape i sve je u najboljem redu. Ja ju ne ocekujem za 9 dana🙄 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.