Green dosta cura ide na folikulometrije i uzima klomide dodatno da pospjesi O ali nista ..
Tako da je to sve individualno .
Tebi se posrecilo eto jer si zdrava i imas dobre hormone al nazalost nekima nije tako..
Ali hvala na savjetu👏
Zato je moj prvi komentar bio da ovo govorim za cure koje su provjerile hormone i tu nemaju problema. Prvenstveno se ovo odnosi na idiopatske pacijente kojih je ipak najvise. I najvece upozorenje se odnosi na cure koje naslijepo uzimaju duphaston i nesvjesno si koce ovulaciju a moraju ga uzimat kao sto sam i ja morala jer mi je progesteron bio ISPOD tocke mjerenja. Znaci sanse za trudnocu bez duphastona su kod mene 0.001%.
Folikumetrija nije trik za ostat trudna, nego bolji nacin nego srljat uslijepo kod idiopatskih pacijenata.
Amen👏 Al svejedno smo munje, i nakon svega sto si rekla iako si u pravu, mi cemo opet testove i ostalo sve nastavit koristit🙈
I trebate radit sve sto vam nosi mir. Pa ja sam i mjerila temp i radila ovulacijski test i na mjesec kad sam isla na folikumetriju. Al sam bar znala da sam po prvi put dala sebi priliku upoznat svoje tijelo i vidjet kako funkcionira.
Radite SVE sto vas cini mirnom. Ja sam vam samo rekla nesto sto nisam procitala ni na jednom forumu, niti mi je to doktor direktno rekao kad mi je dao da naslijepo pijem duphastone. Kao i vecini vama.
Njima to nije strasno sto cete od 6 mjeseci mozda samo 1 ovulaciju pogodit na taj nacin, nama ipak je.
Amen👏 Al svejedno smo munje, i nakon svega sto si rekla iako si u pravu, mi cemo opet testove i ostalo sve nastavit koristit🙈
I trebate radit sve sto vam nosi mir. Pa ja sam i mjerila temp i radila ovulacijski test i na mjesec kad sam isla na folikumetriju. Al sam bar znala da sam po prvi put dala sebi priliku upoznat svoje tijelo i vidjet kako funkcionira.
Radite SVE sto vas cini mirnom. Ja sam vam samo rekla nesto sto nisam procitala ni na jednom forumu, niti mi je to doktor direktno rekao kad mi je dao da naslijepo pijem duphastone. Kao i vecini vama.
Njima to nije strasno sto cete od 6 mjeseci mozda samo 1 ovulaciju pogodit na taj nacin, nama ipak je.
Hvala na savjetima svakako! 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Green cestitam i puno ti hvala na savjetima! ❤
Bas sam se danas pitala jesam li ja jedina koja ne koristi lh trakice. Imam osjecaj da bi me sve to opteretilo dodatno. Mi smo odlucili opustiti se pa sto bude. To je iznimno tesko kada znas da ipak zelis neki ishod od svega toga, ali treba vjezbati mozak - nema druge. 😊
Baby P 03/21 💙
Saramalanadam se da ces nam javiti sretne vijesti 🙌💜 cekamo s tobom jutarnji urin!!!
Zenice koje ste frisko trudne,jedno pitanje,dal si mjerite temperaturu? Zanima me dal vam jej povisena ili to nije pravilo?
Baš sam taj dio o temperaturi htjela spomenuti, no nikako doći do mobitela... Uglavnom, ja sam od ovulacije mjerila svaki dan u popodnevnim satima i to u ustima jer to mi je bio pokazatelj u prvoj trudnoći. Znam da se bazalna mjeri rano ujutro... No osjećala sam se kao da imam virozu pa sam provjeravala I bila mi se temp vrtila oko 37 stalno. Inače mi jedva bude 36.. Sad kad sam ugledala plusić, izmjerim tu i tamo i opet je tako oko 36.8 do 37.2. Tako da vjerujem, a i čitala sam da je to jasan pokazatelj moguće trudnoće ako ne padne drastično iza 25.dana ciklusa.
Sto mislite o onim testovima digitalnim koji pokazuju 1 tjedan trudnoce? Mislim da je cb. Vidim da ga nitko ne pravi tko ima 5 dana do vjestice?
Ma ja sam prošli mjesec pljunula 70kn za taj test i pokazao mi minus pa sam ga zamrzila🤣🤣... I bio je minus na kraju. Zato sam ovaj mjesec na 13dpo uzela gravignost ultra koji je među najosjetljivijim i pokazao pozitivu hehe... Tako da ako ti nije žao love, kupi digitalni cb i vidi, u suprotnom svakako preporučam ovaj svoj test. Inače, kad sam ga napravila, sjetila sam se da sam s istim takvim detektirala i prvu trudnoću😊😊
Pozz svima.
Ako se nekome mozda isto dogadjalo.. Moj dragi i ja poceli smo raditi na bebi unazad 3mj. vec.. Prije toga sam imala normalne plodne dane sa ovulacijom i sluzi na gacicama, no sada na gacicama vise nemam sluzi. Kao i uvijek iznutra nisam suha, ima sluzi..
Dali je mali strah bezveze?
Planiram kod ginekologa naravno...
❤️🙏🏻
Jel koja možda probala neke alternativne preparate kao pomoć u začeću? .. čitala sam za verkutu, konopljiku ...
Sada sam počela piti D vitamin i Folnu, pa me zanima dal ima kakvog učinka?
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️
Hey cure upravo radila test precos 2 dana pre veštice i negativan . Ipak trudnoća nije u pitanju rezultati od G mi stižu u ponedeljak javiću se u svakom slučaju . Dobro se osećam valjda sto trebam na odmor u tursku za dve nedelje pa kažem si možda je bolje sto nisam sad ,tesim se 😄želim vam plusice svima 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji