Saramala vidim neku sjenicu, najbolje da ponovis za 2 dana s jutarnjim urinom, tad bi trebala biti jaca linija. Sretno! 😊
Tinchicapokusaj se opustiti, sve ce biti super. Tlak ti je mozda skocio i od uzbudenja ili promjene vremena. Brzo ces znati na cemu si, nek te to drzi 😊
Ninnach bas mi je drago! ❤
Maramarelica javi nam se i to obavezno nakon pregleda 😊
ujutro cu ponoviti javiti cu rezultat 🙏🏻❤️
Watson ja si nisam mjerila temp nikada, sorry. Ali mozda su ostale cure pratile tu metodu
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Saramala vidim neku sjenicu, najbolje da ponovis za 2 dana s jutarnjim urinom, tad bi trebala biti jaca linija. Sretno! 😊
Tinchicapokusaj se opustiti, sve ce biti super. Tlak ti je mozda skocio i od uzbudenja ili promjene vremena. Brzo ces znati na cemu si, nek te to drzi 😊
Ninnach bas mi je drago! ❤
Maramarelica javi nam se i to obavezno nakon pregleda 😊
Javim sutra rezultate testa 🙂 Netko je pitao nesto za temperaturu, evo ja sam mjerila jutros,bilo je 37.1, jucer 36.5
U prosloj trudnoci kako mi je na 21dc skocila na 37 tako vise nije padala
Al mislim da je to individualno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Saramalanadam se da ces nam javiti sretne vijesti 🙌💜 cekamo s tobom jutarnji urin!!!
Zenice koje ste frisko trudne,jedno pitanje,dal si mjerite temperaturu? Zanima me dal vam jej povisena ili to nije pravilo?
Ei draga ja inace nisam mjerila, ali sam nekidan iz fore isla vidjet i je bila je oko 36,6 i stalno je tako blago povisena, dok mi je inace normalna temp oko 35,5
Nea 💗
Pozdrav cure,
Citam vas malo, mada mi uopce ne fale dani pokusavanja, lovljenja ovulacije, testiranja, tempiranog sexa i slicno... Frisko sam trudna nakon godinu dana uglavnom krivog pokusavanja.
Vidim neke zenice su kupovale i ovulacijskw kitove od 200 kn...i sad cu vam ja reci kako sam ja ostala trudna kad mi je nakon godinu dana PREKIPJELO takve stvari visw raditi.
Nadjite privatnog ginekologa, recite sa pokusavate preko godinu dana ( cak i ako ti nije tako), ukoliko ste obavile osnovne pretrage hormone i sve je u redu, same recite doktoru da zelite provodit folikumetrije i tempirane odnose. Ti kosta oko 400-500 kn mjesecno. Ako ste zdravi i sve je ok, mislim da će upaliti puno prije nego ste mislile. Ja sam nakon godinu dana svakog mjeseca pokusavanja dva put ostala trudna nakon samo 1 folikumetrije, prva trudnoća je neslavno zavrsila, a druga je sada i nadamo se najboljem.
Jos nesto jako bitno, vi koje koristite duphastone, a nemate ovulaciju svaki mjesec na dan tocno isti dan (jako rijetko je to), moguce da si zaustavljate ovulaciju sa duphastonom. Ako ga pijete npr svaki ciklus od 15. Dana nadalje, a vi niste stigle do tada ovulirat, vi ste ovulaciju prekinule duphastonom i bezveze sve radile taj mjesec. Ja imam cikluse oko 30 dana s duphastonom, ovulacija iz koje je rezltirala prva trudnoca bila je 16. Dan, a druga trudnoca rezultirala ovulacijom koja je iz nekog ludog slucaja bila cak 23. Dan!!! Da sam na slijepo popila taj mjesec duphaston i nisam isla na folikumetrije i cekala da se ovulacija potvrdi i tek onda krenula sa duphastonima, trudnoca se opet nebi ni imala sansu desit.
Dakle zenice znam sta prolazite, ali tko uzima duphaston i probava dugo neuspjesno- od krucijalne je vaznosti da si potvrdjujete ovulaciju kod ginekologa jer nije nase tijelo svicarski sat da svaki mjesec isto reagira. Ovo je moj savjet od srca svima za koji bi ja dala zlato da mi ga je netko rekao pred godinu i pol dana. ❤️
Green zeno nasmijase me 😂 ovo sa ovulacijskim kitovima od 200kn 😂👆
Hvala ti od srca na savjetima!!!!!💜
Cestitam na trudnoci ,neka je uredna i skolska🙌
Problem je opcenito u nasem drustvu sto se svi prave da su uspjeli od "prve" i da nitko nikada nije cuo za spermiogram i slicno 😱
Okruzena sam hrpom zena koje su rodile no 1-2 su mi objasnile kako sto izgleda i sl.
Ovo za folik.si deff u pravu ako neide duze vrijeme...mada je meni i mojih 5mjeseci cekabja vec cijela vjecnost!
Ja spremam tvoje savjete negdje u memoriju,divna si 👭💜
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jos nesto, ako mislite da si temperaturom lovite ovulaciju, bolovima u jajnicima ili testovima za ovulaciju - ja sam isto to sve radila svaki mjesec. I svaki mjesec lijepo imala temperaturni skok, pozitivan ovulacijski test, bolove "od ovulacije", i tek na folikumetrijama skuzila kolilo sam bila u krivu.
Znao mi se desit 100% pozitivan ovulacijski test, ja na folikumetriju a doktor veli ma jok folikul je tek 13 mm, nece ovulacija jos 3-4 dana. Neke zene ce ovulirat 24 sata nakon poz testa, neke 72 sata i vise.
Temperatura mi je za drugu trudnocu skocila 2 dana prije ovulacije, da nisam isla na folikumetrije nebi uopce ni imala odnose dva dana nakon skoka. Jer bi se odmarala od hopsanja 7 dana prije toga haha 😂
Dakle glavno pravilo je da pravila NEMA, a najopasnije je uzimanje duphastona naslijepo.
Ili se skroz prestanite opterećivat i vodite ljubav random kroz mjesec, ili odite na folikumetrije i vidite kako vase tijelo dise, jer ostalo vas moze odvest na krivi put. Zapamtite da i najmanji stres moze pomaknut ovulaciju za 7 dana i vise, nismo roboti, tijelo razlicito reagira iz mjeseca u mjesec i koliko god mi mislile da smo pametne i kako cemo ga mi izkontrolirat i sve cemo mi popratit jer smo sve zavrsile za ginekologa, Boga i magistrirale univerzum - ono na kraju ucini kako ono zeli.
Samo govorim iskreno iz svog iskustva i nadam se da će bar jednoj zenici pomoc. ❤️
Green zeno nasmijase me 😂 ovo sa ovulacijskim kitovima od 200kn 😂👆
Hvala ti od srca na savjetima!!!!!💜
Cestitam na trudnoci ,neka je uredna i skolska🙌
Problem je opcenito u nasem drustvu sto se svi prave da su uspjeli od "prve" i da nitko nikada nije cuo za spermiogram i slicno 😱
Okruzena sam hrpom zena koje su rodile no 1-2 su mi objasnile kako sto izgleda i sl.
Ovo za folik.si deff u pravu ako neide duze vrijeme…mada je meni i mojih 5mjeseci cekabja vec cijela vjecnost!
Ja spremam tvoje savjete negdje u memoriju,divna si 👭💜
Hvala ti ❤️
Nemojte me krivo shvatit, ja sam u jednom mjesecu kupila cak dva takva kita od 200 kn, znaci sisam vas sve ovdje!!! 😂😂 Toliko je daleko sezala moja ideja o tome kako ja znam sta radim. A ono meni ovulacija plese tango iz mjeseca u mjesec, cak i kad mi je duljina ciklusa ista!
Moje iskustvo je da je prvih par mjeseci to sve zabavno, pa novo nam je sve, pa bit ce ajde zdravi smo mladi smo, sram me rec koliko sam potrosila novaca na razne pretrage, rekord je 1600 kn za privatni hsg za prohodnost jajovoda koji su naravno prohodni toliko da pretragu nisam ni osjetila. Nisam cak ni osjetila kad mi je ugurao onu cijev u cervix, znaci prohodna sam skroz naskroz! 😂😂
500 kn ginekologu i reci ti meni kad ovuliram, kad da se sexam i kad sa popijem duphaston i mirna Bosna.
Hop plusic svaki put 9 dana nakon ovulacije.
Jos nesto, ako mislite da si temperaturom lovite ovulaciju, bolovima u jajnicima ili testovima za ovulaciju - ja sam isto to sve radila svaki mjesec. I svaki mjesec lijepo imala temperaturni skok, pozitivan ovulacijski test, bolove "od ovulacije", i tek na folikumetrijama skuzila kolilo sam bila u krivu.
Znao mi se desit 100% pozitivan ovulacijski test, ja na folikumetriju a doktor veli ma jok folikul je tek 13 mm, nece ovulacija jos 3-4 dana. Neke zene ce ovulirat 24 sata nakon poz testa, neke 72 sata i vise.
Temperatura mi je za drugu trudnocu skocila 2 dana prije ovulacije, da nisam isla na folikumetrije nebi uopce ni imala odnose dva dana nakon skoka. Jer bi se odmarala od hopsanja 7 dana prije toga haha 😂
Dakle glavno pravilo je da pravila NEMA, a najopasnije je uzimanje duphastona naslijepo.
Ili se skroz prestanite opterećivat i vodite ljubav random kroz mjesec, ili odite na folikumetrije i vidite kako vase tijelo dise, jer ostalo vas moze odvest na krivi put. Zapamtite da i najmanji stres moze pomaknut ovulaciju za 7 dana i vise, nismo roboti, tijelo razlicito reagira iz mjeseca u mjesec i koliko god mi mislile da smo pametne i kako cemo ga mi izkontrolirat i sve cemo mi popratit jer smo sve zavrsile za ginekologa, Boga i magistrirale univerzum - ono na kraju ucini kako ono zeli.
Samo govorim iskreno iz svog iskustva i nadam se da će bar jednoj zenici pomoc. ❤️
Amen👏 Al svejedno smo munje, i nakon svega sto si rekla iako si u pravu, mi cemo opet testove i ostalo sve nastavit koristit🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji