Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    23. Lipanj 2020. 19:37

MAja1102

Angeleyes

Ja sam se prestala obazirat ikakve simptome i nista ne vjerujem dok ne vidim + i ne bude kasnila m. Lako se prevarim i umisljam i sad me stvarno nije briga, jedino sta sam napokon uzela trakice i sad cemo pratit O na takav nacin. Bila nekidan u ginekologa i rekao je da je sve u najboljem redu, cak da smo pogodili odnos na zadnjoj O na 'najplodniji' dan pa kao 'ne mora znacit da nece bit'. Eto, dalje sta bude, za pocetak se ceka izostanak gospodje.

Tako i treba, ista situacija je kod nas, taman je ginekologica rekla da smo pogodili najplodniji dan, cekamo zajedno😄 kad (ne) ocekujes mengu? Ja 03.07. 😉

(Ne) ocekuje se 30.06. Moja je tocna tako da vec 2 dana kasnjenja je za 'zabrinut' se 😂

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Maja1102
    23. Lipanj 2020. 20:00

Angeleyes

MAja1102

Angeleyes

Ja sam se prestala obazirat ikakve simptome i nista ne vjerujem dok ne vidim + i ne bude kasnila m. Lako se prevarim i umisljam i sad me stvarno nije briga, jedino sta sam napokon uzela trakice i sad cemo pratit O na takav nacin. Bila nekidan u ginekologa i rekao je da je sve u najboljem redu, cak da smo pogodili odnos na zadnjoj O na 'najplodniji' dan pa kao 'ne mora znacit da nece bit'. Eto, dalje sta bude, za pocetak se ceka izostanak gospodje.

Tako i treba, ista situacija je kod nas, taman je ginekologica rekla da smo pogodili najplodniji dan, cekamo zajedno😄 kad (ne) ocekujes mengu? Ja 03.07. 😉

(Ne) ocekuje se 30.06. Moja je tocna tako da vec 2 dana kasnjenja je za 'zabrinut' se 😂

I moja je tocna u dan, nikad ne kasni. 😄😄 Nadamo se zajedno. 

• molly30
    23. Lipanj 2020. 21:00

Pozdrav drage cure. Naime, moja situacija je ovakva, vec duze vrijeme muz i ja radimo na bebi, no bezuspijesno. Imam mikropolicistice jajnike i hipotireozu-stitnjaca. Sve je okej i sve je podkontrolom. Receno mi je da bi moglo potrajati s bebom. No zadnja M mi je zavrsila 11.6. imali smo odnose. Osjecam nekakvu cudnu "bol" u predjelu pupka i jajnicina, povremeno mi se zna pojaviti nekakvo probadanje takodjer u tom "dolje" predjelu. Takodjer se vec par dana osjecam nekako nikakvo, zna mi se zamantati, mokrim vise od uobicajenog, muka a nije muka sve tako nekako cudno, no opet se nadam jednom velikom + :) . Dali je imala neka mozda takvo iskustvo? Hvala vam :)

Hope
    23. Lipanj 2020. 21:56

Molly30 💁‍♀️
    Koliko ti inace traju ciklusi? Može bit da je ovo o čemu pričaš početak ovulacije,jer koliko vidim tebi je danas negdje 12 dan ciklusa..
    U svakom slučaju držim ti fige i sretno 🤞🏼❤️

Ninnach
    23. Lipanj 2020. 21:58

Moreena

Ninnach

Cure, hvala svima na lijepim željama. Ja se isto nadam lijepoj i smmirenoj trudnoći i da će sve biti u redu. Stvarno vam svima od srca želim sve najbolje i da svoje plusiće što prije ugledate. Ako netko ima još kakvih upita, stojim na raspolaganju. Hvala još jednom… Idem pokušati zaspati prije nego opustošim frižider😂
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀Svima…..

Cestitam od srca i neka sve bude u najboljem redu 😇 i puno puno zdravlja 🌺
    Mi pokusavamo zadnjih 2-3 mjeseca bas ucestalo 😂 jesi samo pratila plodne dane ili ima neka taktika? 😅 ili se jednostavno opustila kao sto vecina njih kaze 🤗

Evo ovako, pratila sam plodne dane prvi mjesec i očito smo nešto fulali. Onda ovaj mjesec sam kupila te clear blue ovulacijske testove, dobiješ 10 kom za cca 200kn. Znam da je skuplje od kineza ali za razliku od kineza koje sam koristila u prvoj trudnoći, ovi cb testovi pokažu u digitalnom obliku smajlić i pazi, 10.6. prijepodne meni ovulacijska negativna i tamo oko 13h pišnem ja nju ponovno kad ono smajlić!! I ništa, akcija odmah to popodne i još igrom slučaja bilo je hopsanja i 2dana ranije. I to je bilo to. Dalje smo hopsali kad je po mojoj računici već prošla ovulacija. Jer kad se smajlić pokaže, treba imati odnose u idućih 12 do 36h,tako piše. Ja sam to pratila i mislim si sad, treba se testirat u plodnim danima tako oko podne i onda opet navecer da ne promašiš smajlić. Bila sam skroz u tome svemu i nisam bila baš opuštena. Ali evo, plusić je tu i sad samo da bude sve dobro. Danas me glava ubijala pola dana ali sve su to slatke muke. Naručena sam 7.7 na prvi pregled.😊..... Evo tako bih voljela da ti uspije ko i meni već ovaj ciklus, sretno!!! 

Ninnach
    23. Lipanj 2020. 22:15

Samo da me netko krivo ne shvati, trakice koje se naručuju nisu po meni loše no ja nisam ovaj mjesec mogla naručiti da stigne na vrijeme, a nije mi se dalo propustiti ovulaciju pa sam izdvojila tih 200kn(još je bio popust 15%) i ulovila taj famozni smajlić. Ali svakako vjerujem da to što smo imali odnos i 2 dana ranije isto nešto znači. Sad koji odnos je bio dobitni to ne mogu znati ali nije ni bitno sve dok je rezultat tu. Dakle, kineze preporučam ako se tek kreću lovit plodni dani pa možda skuplju verziju kad se već otprilike znaju plodni dani. To je samo ono kako bih ja. Naravno, svatko će za sebe napraviti kako smatra da je najbolje. 🍀🍀🍀

watson009
    23. Lipanj 2020. 22:33

Ninnach naravno,ja sam isto sad drugi mjesec sa CB jer inace po kalendaru nikada ne bih pogodila O 😵
    Ja sam zadovoljna sa CB a vidjeti cemo uskoro koliko je tocan 😂😂😂
    Istina da je vise novaca,ja sam npr.jedan paket imala sada 2.mj,lovila sam O ko sumanuta 😅 mislim da bi samu sebe pojela sa lovljenjem sjena i sjenica sa trakicama.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Ivo& Ivana💙♥️
    23. Lipanj 2020. 23:07

sandricak

Hope

Sandricak moguće definitivno da mi je PMS,možda je mlo jači znog biokemijske prosli mj,tada nisam imala nikakve bolove osim jakih grčeva..

Kad sam ostala trudna sa sinom,test sam radila kad mi je kasnila 9 dana i cice su me rasturale..
    Vidjet ćemo..neću se radovat prerano,neću Radit test dok mi bar tjedan dana neće kasnit i tako..probat ću se opustit 🙈

Evo mene ovaj mesec bas blago bole grudi sad posle ovulacije. Čudno ,ali ne nadam se 🙈
    Možda je to zbog toga sto sam pocela da pijem femisan A kapi. Ne znam 🙄

Tako je i meni ovaj mjesec, sise bolne na dodir ali dosta manje nego prije,isto sam pocela piti femisan A kapi prvi dan ciklusa, popila sam 3 bocice i sad sam stala jer u slucaju da sam zatrudnila neznam kako djeluju na plod jer u sastavu ima persina a on izaziva kontakcije maternice. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Moreena
    23. Lipanj 2020. 23:17

Ninnach

Moreena

Ninnach

Cure, hvala svima na lijepim željama. Ja se isto nadam lijepoj i smmirenoj trudnoći i da će sve biti u redu. Stvarno vam svima od srca želim sve najbolje i da svoje plusiće što prije ugledate. Ako netko ima još kakvih upita, stojim na raspolaganju. Hvala još jednom… Idem pokušati zaspati prije nego opustošim frižider😂
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀Svima…..

Cestitam od srca i neka sve bude u najboljem redu 😇 i puno puno zdravlja 🌺
    Mi pokusavamo zadnjih 2-3 mjeseca bas ucestalo 😂 jesi samo pratila plodne dane ili ima neka taktika? 😅 ili se jednostavno opustila kao sto vecina njih kaze 🤗

Evo ovako, pratila sam plodne dane prvi mjesec i očito smo nešto fulali. Onda ovaj mjesec sam kupila te clear blue ovulacijske testove, dobiješ 10 kom za cca 200kn. Znam da je skuplje od kineza ali za razliku od kineza koje sam koristila u prvoj trudnoći, ovi cb testovi pokažu u digitalnom obliku smajlić i pazi, 10.6. prijepodne meni ovulacijska negativna i tamo oko 13h pišnem ja nju ponovno kad ono smajlić!! I ništa, akcija odmah to popodne i još igrom slučaja bilo je hopsanja i 2dana ranije. I to je bilo to. Dalje smo hopsali kad je po mojoj računici već prošla ovulacija. Jer kad se smajlić pokaže, treba imati odnose u idućih 12 do 36h,tako piše. Ja sam to pratila i mislim si sad, treba se testirat u plodnim danima tako oko podne i onda opet navecer da ne promašiš smajlić. Bila sam skroz u tome svemu i nisam bila baš opuštena. Ali evo, plusić je tu i sad samo da bude sve dobro. Danas me glava ubijala pola dana ali sve su to slatke muke. Naručena sam 7.7 na prvi pregled.😊….. Evo tako bih voljela da ti uspije ko i meni već ovaj ciklus, sretno!!!

Nakon koliko dana od menstruacije gledas plodne dane? Sve citam i svugdje drugacije pise 🤦‍♀️ mislim da budem i ja kupila te testice ako ne bude u slijedecih par mjeseci uspjesno 😅 hvala ti puno puno na savjetima i zelim ti bas sve najbolje 🌺 
    Javi kako bude proslo na prvom pregledu, neka dragi Bog da sve bude u redu 😇🤗🌺

• dedy23
    23. Lipanj 2020. 23:28

Krenuli plusići 😍
    Čestitam sretnicama koje su ugledale plusiće. A vama ostalima drage ženice, držim fige i želim puno sreće da ugledate ➕😇

Život može biti kao bajka, samo ako ga dobro osmisliš 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.