Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tea_tea
    25. Lipanj 2020. 11:37

Tanja37

Teatea koliko si ti dpo nakon ovulacije?godine?

imala sam zadnju menzis od 04.-07.06., nakon toga odnose 13.,14.,19.,20.,21. i 22.06., nisam radila ovulacijski test jer mi je svaki put došao drugi rezultat.. nisam si točno nikad mogla odrediti i sad ovaj mjesec sam pustila neka sve teče tako bez tih testova i sl., jer sam se samo opterećivala i uz sve to je suprug i još svako malo na terenu.. na mobitelu mi je prikazivalo da bi od 13.-19. postojala mogućnost za trudnoću, imala sam promjenu u sluzi, ali nisam iskreno bilježila koji datum i slično ... prvi put mi se sada desilo da imam tako bolove .. a ovo ostalo su mi bili klasični simptomi menzis, s tim da uopće nemam želje za nikakvom, ali nikakvom hranom ... 
     godine - 25 i pol

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

Saramala
    25. Lipanj 2020. 11:41

E jos nesto ja sam koristila Cb ovulacijski test i pratila po kalendaru na mogu aplikacija se zove kalendar onako je roza i tocno 15 og na kalendaru mi je stajalo ovulacija da je a aparatić je tocno po njemu dao smajlić međutim mi smo imali odnos 11,12, i 14 kada smo krenuli na ovulaciju od prevelikog stresa nismo mogli kad evo +cure zelim vam plus od sveg srca❤️

tea_tea
    25. Lipanj 2020. 11:42

Sara🌻 (Mrljica)

Saramala, čestitam!!! 🎊🎉🎊Nek bude uredna, školska i dosadna trudnoća.

tea_teaja evo čitam da nije loš ekstrakt crvenog maca praha. Kao regulira ciklus i ovulacije. I za pokretljivost i broj spermija kod muskaraca je dobra zuta maca.
    Konopljiku isto piju zene za zacece, vrkuta nije losa, obicno se pije u vrijeme iza O do M. ne valja je piti u vrijeme M jer moze produzit krvarenje.
    Nadalje marulja i caj listova maline nisu losi za do O, poveca se kolicina sluzi.

Sara🌻 (Mrljica) ... mislila sam još tu macu probati, i suprug i ja.. ali se ne usudim previše eksperimentirati jer mi je gin. prepisala Duphaston, pa da ne bi bilo nekih kontra efekata ili slično .. sad i on i ja pijemo i folnu pa ćemo vidjeti.. ugl. pokušavamo već cca. 8 mjeseci, s tim da je suprug stalno po terenu i to pokušavanje se uglavnom svodi na to da on dođe jednom mjesečno ili u dva mjeseca na par dana doma i onda je lutrija ako dođe baš kad je ovulacija... 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

Sara 🌸
    25. Lipanj 2020. 11:49

tea_tea

Sara🌻 (Mrljica)

tea_teaja evo čitam da nije loš ekstrakt crvenog maca praha. Kao regulira ciklus i ovulacije. I za pokretljivost i broj spermija kod muskaraca je dobra zuta maca.
    Konopljiku isto piju zene za zacece, vrkuta nije losa, obicno se pije u vrijeme iza O do M. ne valja je piti u vrijeme M jer moze produzit krvarenje.
    Nadalje marulja i caj listova maline nisu losi za do O, poveca se kolicina sluzi.

Sara🌻 (Mrljica) …mislila sam još tu macu probati, i suprug i ja.. ali se ne usudim previše eksperimentirati jer mi je gin. prepisala Duphaston, pa da ne bi bilo nekih kontra efekata ili slično .. sad i on i ja pijemo i folnu pa ćemo vidjeti.. ugl. pokušavamo već cca. 8 mjeseci, s tim da je suprug stalno po terenu i to pokušavanje se uglavnom svodi na to da on dođe jednom mjesečno ili u dva mjeseca na par dana doma i onda je lutrija ako dođe baš kad je ovulacija…

Ah da, tebi je onda 100x teže. Tempiranje je važno. Doduse ima sretnika kojima se od jednog puta uhvati. Nadam se da ćes uskoro vidit svoj plusic.
    I da, bilo kakvu alternativu ne koristit ako imas jos jos problema sa stitnjacom, bar nemoj dok se ne konzultiras da svojom gin. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

tea_tea
    25. Lipanj 2020. 11:54

Sara🌻 (Mrljica)

tea_tea

Sara🌻 (Mrljica)

Sara🌻 (Mrljica) …mislila sam još tu macu probati, i suprug i ja.. ali se ne usudim previše eksperimentirati jer mi je gin. prepisala Duphaston, pa da ne bi bilo nekih kontra efekata ili slično .. sad i on i ja pijemo i folnu pa ćemo vidjeti.. ugl. pokušavamo već cca. 8 mjeseci, s tim da je suprug stalno po terenu i to pokušavanje se uglavnom svodi na to da on dođe jednom mjesečno ili u dva mjeseca na par dana doma i onda je lutrija ako dođe baš kad je ovulacija…

Ah da, tebi je onda 100x teže. Tempiranje je važno. Doduse ima sretnika kojima se od jednog puta uhvati. Nadam se da ćes uskoro vidit svoj plusic.
    I da, bilo kakvu alternativu ne koristit ako imas jos jos problema sa stitnjacom, bar nemoj dok se ne konzultiras da svojom gin.

Sara🌻 (Mrljica) ...
    ma koma, al kad smo uzeli kredit za kuću i sad još ovu godinu misli to tako na terenu biti, pa da se toga riješimo... 
    ah, da sma bar u toj skupini sretnika.. i ja se nadam .. sada prvi put imam neke čudne simptome, pa se iskreno nadam da će doći +
    koristila sam konopljiku kad mi je gin. rekla neka pokušam i tako se riješila PCOS, a sada kako je ta korona bila i kako se nije odlazilo gin. itd., nisam bila na pregledu pa da porazgovaramo i da nešto preporuči .. ahh .. 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

25. Lipanj 2020. 11:55

cestitkeeee

Saramala
    25. Lipanj 2020. 12:02

Sara🌻 (Mrljica)

Hvala🤍

tea_tea
    25. Lipanj 2020. 12:05

*Saramala

- kada si radila test i koji? koliko prije menzis? ili nakon što ti nije došla na vrijeme ili? 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

watson009
    25. Lipanj 2020. 12:08

Saramala

E jos nesto ja sam koristila Cb ovulacijski test i pratila po kalendaru na mogu aplikacija se zove kalendar onako je roza i tocno 15 og na kalendaru mi je stajalo ovulacija da je a aparatić je tocno po njemu dao smajlić međutim mi smo imali odnos 11,12, i 14 kada smo krenuli na ovulaciju od prevelikog stresa nismo mogli kad evo +cure zelim vam plus od sveg srca❤️

Cestitam jos jednom!!! Neka bude vesela 4.trudnoca,zelim ti skolsku i urednu.
    Hvala na savjetima i osobnom iskustvu ♥
    Ja sam 7 DPO i cudne imam bolove "dolje",nije kao pred M,vise kao da idu uz bedro i oko pupka me ostro probode tu i tamo.
    Znam da je jos prerano za ista no eto,neka ostane zapisano ako ugledam plusic iduci tjedan... 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Saramala
    25. Lipanj 2020. 12:28

tea_tea

*Saramala

- kada si radila test i koji? koliko prije menzis? ili nakon što ti nije došla na vrijeme ili?

Jucer 6 dana prije izostanka M i pojavila je lagana lagana linija danas 5 dana prije malo vise se vidi clearblu plus nikada me nije prevario prva jutarnja mokraca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.