Sandricak moguće definitivno da mi je PMS,možda je mlo jači znog biokemijske prosli mj,tada nisam imala nikakve bolove osim jakih grčeva..
Kad sam ostala trudna sa sinom,test sam radila kad mi je kasnila 9 dana i cice su me rasturale..
Vidjet ćemo..neću se radovat prerano,neću Radit test dok mi bar tjedan dana neće kasnit i tako..probat ću se opustit 🙈
Evo mene ovaj mesec bas blago bole grudi sad posle ovulacije. Čudno ,ali ne nadam se 🙈
Možda je to zbog toga sto sam pocela da pijem femisan A kapi. Ne znam 🙄
Tako je i meni ovaj mjesec, sise bolne na dodir ali dosta manje nego prije,isto sam pocela piti femisan A kapi prvi dan ciklusa, popila sam 3 bocice i sad sam stala jer u slucaju da sam zatrudnila neznam kako djeluju na plod jer u sastavu ima persina a on izaziva kontakcije maternice.
😮😮😮 nisam to znala. Prestacu da ih pijem za svaki slučaj. Ja ih ne pijem jos ni punih mesec dana .
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Tinchica meni to morose n’a jedan veliki ++ nadam se od srca da ces ga ugledati ubrzo 🍀 kod mene nikakvih simptoma izgleda mi da ce doci vestica u subotu... Ali nema veze ako vide vide ako ne nikog nista . Zelim plusic visé tebi i curkama koje jos nemaju djecu nego sebi . Srećno svima 🍀❤️😘
Nama je prvi mjesec pokusavanja
Ne pratim O ni sa cim, hopsali smo svaki dan od treceg dana ciklusa. Danas 18 dc u slatkim smo iscekivanjima. Dodjem ovdje pokupiti vase trudnicke vibrice. Nestrpljiva sam , vadila bih betu a znam da je rano. Imam jedan cudan simptom- zadnja 3 dana ne pije mi se kava ujutro a prije sam se gusila u njoj. I papam zestoku hranu 3 veceri za redom ( kobasice, slanine, kruha) sto je atipicno za mene.
Pozdrav svim trudilicama 😘
Watson009 znam da sam rekla da necu pratit ovaj mj nis, al kad znam da mi u ladici stoje cb trakice za O sto cu s njima :D trebam savjet
20.06. sam dobila trajala je svega nepuna 3 dana, kad mi je najbolje otprilike pocet s testiranjem
strah me da promasim ovaj mj
Dobro jutro , 6 dana mi je prije neočekivane jako sam nestrpljiva vec sam radila test i bio je negativan na ovome testu pise 5 dana prije očekivane evo mozete li mi dati svoje mišljenje za ovaj test ja vidim jako blagi
https://ibb.co/1znczyC❤️
Dobro jutro , 6 dana mi je prije neočekivane jako sam nestrpljiva vec sam radila test i bio je negativan na ovome testu pise 5 dana prije očekivane evo mozete li mi dati svoje mišljenje za ovaj test ja vidim jako blagi
i ja gaaaa vidimmmmm
Ja ovdje vidim dvije linija,drugs se nature Male.Ponovi test. Kod mene su negativni testovi bili se cistom jednom linijom,sve oko je totalno bjelina. Tako da navijam za plus I vjerujem da ce naredne test to potvrditi 🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ja ovdje vidim dvije linija,drugs se nature Male.Ponovi test. Kod mene su negativni testovi bili se cistom jednom linijom,sve oko je totalno bjelina. Tako da navijam za plus I vjerujem da ce naredne test to potvrditi 🤗
* druga se malo nazire
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Hvalaaaaaa❤️Ponoviti cu test ujutro ako bude opet plus pišem vam sve simptome od A do Ž🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji