Sandricak moguće definitivno da mi je PMS,možda je mlo jači znog biokemijske prosli mj,tada nisam imala nikakve bolove osim jakih grčeva..
Kad sam ostala trudna sa sinom,test sam radila kad mi je kasnila 9 dana i cice su me rasturale..
Vidjet ćemo..neću se radovat prerano,neću Radit test dok mi bar tjedan dana neće kasnit i tako..probat ću se opustit 🙈
Malamarelica znaci ja točno znam kako se osjećaš,sjećam se svoje prve trudnoce,radila sam test i odmah je pokazao plus,još se nisam digla sa školjke..noge su mi se odsjekle i tako sam sjedila neko vrijeme od soka i euforije a mačak sjedio ispred mene i gleda me,ja gledam njega i ne znam kud bih prije 😂
Ah te divne uspomene..uživaj u svakom danu,mazi bušicu,i brzo ćeš držat svoj mirišljavi smotuljak u rukama..sve će biti u redu,samo pozitivne misli ❤️❤️
Hvalaaaa cure, ovo sve mi toliko puno znaci, na rubu sam suza cijeli dan. Drzite se i evo vidite, dogada se, samo tog glupog strpljenja treba ❤😘🙏
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Sandricak moguće definitivno da mi je PMS,možda je mlo jači znog biokemijske prosli mj,tada nisam imala nikakve bolove osim jakih grčeva..
Kad sam ostala trudna sa sinom,test sam radila kad mi je kasnila 9 dana i cice su me rasturale..
Vidjet ćemo..neću se radovat prerano,neću Radit test dok mi bar tjedan dana neće kasnit i tako..probat ću se opustit 🙈
Evo mene ovaj mesec bas blago bole grudi sad posle ovulacije. Čudno ,ali ne nadam se 🙈
Možda je to zbog toga sto sam pocela da pijem femisan A kapi. Ne znam 🙄
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Da I ja javim stanje.Pisala sam vec ko je pratio...Kupila uloske I cekam 😁Nema je danas...Mjerim bazalnu,pala mi je tacno dva dana prije I danas je trebalo procuriti, medjutim nista.Nikad mi ne kasni ni dan,barem ne otkako pratim I zelim trudnocu.Malo mi je cudno,nisam ranije imala bolove u pmsu,tek kad dobijem osjetim jajnike, a danas cijeli dan ih osjecam,blago propadanje I nekakva cudna bol u oba jajnika.Sad se bojim sa nije neka upala ili sta vec...ili..Mozda je ovaj pad temper.implantacijski..ali to bi onda znacilo da je ugnjezdjene se desilo upravo jucer I danas a kontam da je to malo kasno,her se implan.kako sam citala doganja ranije, otprilike 6-10 Dana nakon ovulacije .Sta vi mislite?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Tinchica kakvo je stanje kod tebe ? Ja nikakvih imptoma nemam u subotu trebam (ne)dobiti , jedini razliku koju osećam je sto nemam apetit a obično u PMS-u neprestjem jesti 🤗
Nista jos nema, u cetvrtak bi vjestica trebala doc..zasad sam samo naduta, nocas nisam ni spavala nesto, cijelo vrijeme osjecaj ko neko zatezanje i leptirici u trbuhu, ne grcevi ni bol…brine me isto sto mi je tlak jutros bio 150/100 , bas mi je uzasan pritisak bio, mozda je tlak svemu tome kriv, sad se normalizirao.
Upravo sam izmerila tlak 90/60 ko i obično ali su me začudili otkucaji srca 91 nikad mi neprelazi 75 čak i kad hodam a sad bas sedim 2 sata … imam i male glavobolje kao zaboli pa prodje . Ja ću napraviti test sutra ili prekosutra za svaki slucaj …. nevlim neizvesnost. Ako ima nesto trebalo bi pokazat bit ce 12dpo.. 😁
Mene je isto glava rasturala jucer, nisam mogla funkcionirat uopce, i dan ranije isto, kaos. A kaj se tice testa, da ne trosim novce uzalud, pricekat cu ako bude kasnila 1 dan onda cu ga rađe napravit, a i tad su rezultati stopostotni.
Tinchica kakvo je stanje kod tebe ? Ja nikakvih imptoma nemam u subotu trebam (ne)dobiti , jedini razliku koju osećam je sto nemam apetit a obično u PMS-u neprestjem jesti 🤗
Nista jos nema, u cetvrtak bi vjestica trebala doc..zasad sam samo naduta, nocas nisam ni spavala nesto, cijelo vrijeme osjecaj ko neko zatezanje i leptirici u trbuhu, ne grcevi ni bol…brine me isto sto mi je tlak jutros bio 150/100 , bas mi je uzasan pritisak bio, mozda je tlak svemu tome kriv, sad se normalizirao.
Upravo sam izmerila tlak 90/60 ko i obično ali su me začudili otkucaji srca 91 nikad mi neprelazi 75 čak i kad hodam a sad bas sedim 2 sata … imam i male glavobolje kao zaboli pa prodje . Ja ću napraviti test sutra ili prekosutra za svaki slucaj …. nevlim neizvesnost. Ako ima nesto trebalo bi pokazat bit ce 12dpo.. 😁
Mene je isto glava rasturala jucer, nisam mogla funkcionirat uopce, i dan ranije isto, kaos. A kaj se tice testa, da ne trosim novce uzalud, pricekat cu ako bude kasnila 1 dan onda cu ga rađe napravit, a i tad su rezultati stopostotni.
Ja imam jos jedan u rezervi 😁 a u zadnje dve trudnoce jedini simptom koji sam imala je bila glavobolja par dana pre dolaska mece koja nije došla odma sam znala da sam trudna ali evo sad nemam pojma posto me buni to krvarenje sto sam imala .
Ja imam jos jedan u rezervi 😁 a u zadnje dve trudnoce jedini simptom koji sam imala je bila glavobolja par dana pre dolaska mece koja nije došla odma sam znala da sam trudna ali evo sad nemam pojma posto me buni to krvarenje sto sam imala
Daj Boze da se veselimo i mi plusićima, a i ako ne, ceka nas novi ciklus
Ja sam se prestala obazirat ikakve simptome i nista ne vjerujem dok ne vidim + i ne bude kasnila m. Lako se prevarim i umisljam i sad me stvarno nije briga, jedino sta sam napokon uzela trakice i sad cemo pratit O na takav nacin. Bila nekidan u ginekologa i rekao je da je sve u najboljem redu, cak da smo pogodili odnos na zadnjoj O na 'najplodniji' dan pa kao 'ne mora znacit da nece bit'. Eto, dalje sta bude, za pocetak se ceka izostanak gospodje.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ja sam se prestala obazirat ikakve simptome i nista ne vjerujem dok ne vidim + i ne bude kasnila m. Lako se prevarim i umisljam i sad me stvarno nije briga, jedino sta sam napokon uzela trakice i sad cemo pratit O na takav nacin. Bila nekidan u ginekologa i rekao je da je sve u najboljem redu, cak da smo pogodili odnos na zadnjoj O na 'najplodniji' dan pa kao 'ne mora znacit da nece bit'. Eto, dalje sta bude, za pocetak se ceka izostanak gospodje.
Tako i treba, ista situacija je kod nas, taman je ginekologica rekla da smo pogodili najplodniji dan, cekamo zajedno😄 kad (ne) ocekujes mengu? Ja 03.07. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji