Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    23. Lipanj 2020. 16:03

malamarelica

Imam 31. Ma, joj znas kak razmisljam…nek me svi simptomi uhvate, nek imam mucnice, povracam i moram lezati 9 mjeseci, samo da sve bude dobro. Hvala vam svima na podrsci i strpljenju u ovom mom ludilu. Javljat cu vam novosti 😘

Tako sam i ja rekla ,tvojih sam godina 🙌 muz me odavno zezao da ce on blizance napraviti,pi*dila sam na to(da oprostite) 
    Sada sam dosla u fazu da molim Boga za blizance ,bila bih presretna i sa duplo vise posla...samo da se primi

Javljaj nam simptomice i novosti,testici su predivni i oku ih je milo vidjeti! 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sla
    23. Lipanj 2020. 16:07

Imam jedno pitanje jeli obavezno da se ima povišena temperatura u trudnoći , u prve tri nisam imala ustvari nisam ni merila mada je meni jako niska jedva dostiže 35c

Moreena
    23. Lipanj 2020. 16:20

malamarelica

Moreena

malamarelica

Imam 31. Ma, joj znas kak razmisljam…nek me svi simptomi uhvate, nek imam mucnice, povracam i moram lezati 9 mjeseci, samo da sve bude dobro. Hvala vam svima na podrsci i strpljenju u ovom mom ludilu. Javljat cu vam novosti 😘

Sretno i puno puno zdravlja 😇
    Kako si pratila ovulaciju? Trakicama ili? Ja jos ni sama ne mogu prepoznati 🤷‍♀️ pa me zanimaju iskustva 🤗

Hvala ti! Da, trakicama jer ju nikad u zivotu nisam osjetila,a sluz mi zna biti dan, dva pa ne bude dan, pa opet bude cetvrti dan. Tako da su meni te trakice jedine pouzdane. Imas na njuskalu za kupiti jeftino, a mozes i u ljelarni dm, ali su dosta skupe.

Taj isti problem Imam i ja, stvarno nista ne osjecam 😅 
    Hvala ti i jos jednom puno srece i zdravlja 🌺🌺

23. Lipanj 2020. 16:32

Sla

Tinchica kakvo je stanje kod tebe ? Ja nikakvih imptoma nemam u subotu trebam (ne)dobiti , jedini razliku koju osećam je sto nemam apetit a obično u PMS-u neprestjem jesti 🤗

Nista jos nema, u cetvrtak bi vjestica trebala doc..zasad sam samo naduta, nocas nisam ni spavala nesto, cijelo vrijeme osjecaj ko neko zatezanje i leptirici u trbuhu, ne grcevi ni bol...brine me isto sto mi je tlak jutros bio 150/100 , bas mi je uzasan pritisak bio, mozda je tlak svemu tome kriv, sad se normalizirao.

Sla
    23. Lipanj 2020. 16:48

🌻Tinchica🦋

Sla

Tinchica kakvo je stanje kod tebe ? Ja nikakvih imptoma nemam u subotu trebam (ne)dobiti , jedini razliku koju osećam je sto nemam apetit a obično u PMS-u neprestjem jesti 🤗

Nista jos nema, u cetvrtak bi vjestica trebala doc..zasad sam samo naduta, nocas nisam ni spavala nesto, cijelo vrijeme osjecaj ko neko zatezanje i leptirici u trbuhu, ne grcevi ni bol…brine me isto sto mi je tlak jutros bio 150/100 , bas mi je uzasan pritisak bio, mozda je tlak svemu tome kriv, sad se normalizirao.

Upravo sam izmerila tlak 90/60 ko i obično ali su me začudili otkucaji srca 91 nikad mi neprelazi 75 čak i kad hodam a sad bas sedim 2 sata ... imam i male glavobolje kao zaboli pa prodje . Ja ću napraviti test sutra ili prekosutra za svaki slucaj .... nevlim neizvesnost. Ako ima nesto trebalo bi pokazat bit ce 12dpo.. 😁

malamarelica
    23. Lipanj 2020. 16:54

Cliooo zelim ti taj + najvise na svijetu! ❤ A da ti ne pricam kako se ja bojim... bojim se i osjetit srecu uopce
    Watson i ja bih voljela blizance, ono bas sam tako i zamisljala sada 😁
    Moreena uzmi trakice, nakon par mjeseci ces skuziti kada ti otprilike bude ovulacija i iskoristis ih svega 3, 4 da pokrijes te dane

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

pupetta
    23. Lipanj 2020. 16:54

Zene, pijete li vi kakve tablete protiv bolova? Trpim vec satima uzasnu glavobolju i jednostavno ne mogu vise funkionirati. Sumnjam da sam trudna jer mi jos nisu ni bili plodni dani, ali nekako svejedno ne zelim piti brufen. Mislite li da je ok da popijem paracetamol? 

Baby P 03/21 💙

Ines
    23. Lipanj 2020. 16:59

pupetta

Zene, pijete li vi kakve tablete protiv bolova? Trpim vec satima uzasnu glavobolju i jednostavno ne mogu vise funkionirati. Sumnjam da sam trudna jer mi jos nisu ni bili plodni dani, ali nekako svejedno ne zelim piti brufen. Mislite li da je ok da popijem paracetamol?

Paracetamol smijes popiti, nece nista biti. Citala sam i ja dosta na internetu o tome, ali imam i prijateljica oko sebe koje su duze trudne od mene i one su isto pile, tako da je provjereno od strane gin. 

Nea 💗

pupetta
    23. Lipanj 2020. 17:02

Ines

pupetta

Paracetamol smijes popiti, nece nista biti. Citala sam i ja dosta na internetu o tome, ali imam i prijateljica oko sebe koje su duze trudne od mene i one su isto pile, tako da je provjereno od strane gin.

Hvala ti puno 😊

Baby P 03/21 💙

anabelaaaa
    23. Lipanj 2020. 17:12

malamarelica

Evo sva moja tri, idalje sam prezabrinuta jel dobro vidim uopce
    https://ibb.co/G5ZPjXv
    Odnose sam imala 6.6. i 8.6. ujutro. Peak na trakici bio 7.6.popodne.
    6dpo i 12dpo sam imala menstrualne bolove, ali ono bas kao nekakvo zatezanje, zarenje itd, ne bas identicne kao za mengu. Osim toga, osjetljive grudi, nista posebno, kao u pmsu, potkozni pristici na bradi, oni bolni koji se ne vide. I preksinoc sam sanjala da sam trudna… ak je to simptom. Jucer sam trebala dobiti.
    Zvala sam ginicku, stavila me od sutra na komplikacije jer sam u prosle godine u 10.mj imala spontani. U ponedjeljak u 6 me narucila na pregled. Mimo radnog vremena cak. Svaka joj cast. Evo, nadam se da sam poduzela sve sto mogu, a ostalo kako Bog da.

Cestitam ❤❤😍od srca I zelim ugodnu trudnocu 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.