Imam 31. Ma, joj znas kak razmisljam…nek me svi simptomi uhvate, nek imam mucnice, povracam i moram lezati 9 mjeseci, samo da sve bude dobro. Hvala vam svima na podrsci i strpljenju u ovom mom ludilu. Javljat cu vam novosti 😘
Jako mi je drago zbog tebee . Divnooo 🥰🥰
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Cure, hvala svima na lijepim željama. Ja se isto nadam lijepoj i smmirenoj trudnoći i da će sve biti u redu. Stvarno vam svima od srca želim sve najbolje i da svoje plusiće što prije ugledate. Ako netko ima još kakvih upita, stojim na raspolaganju. Hvala još jednom… Idem pokušati zaspati prije nego opustošim frižider😂
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀Svima…..
Cestitam od srca i neka sve bude u najboljem redu 😇 i puno puno zdravlja 🌺
Mi pokusavamo zadnjih 2-3 mjeseca bas ucestalo 😂 jesi samo pratila plodne dane ili ima neka taktika? 😅 ili se jednostavno opustila kao sto vecina njih kaze 🤗
Evo sva moja tri, idalje sam prezabrinuta jel dobro vidim uopce
https://ibb.co/G5ZPjXv
Odnose sam imala 6.6. i 8.6. ujutro. Peak na trakici bio 7.6.popodne.
6dpo i 12dpo sam imala menstrualne bolove, ali ono bas kao nekakvo zatezanje, zarenje itd, ne bas identicne kao za mengu. Osim toga, osjetljive grudi, nista posebno, kao u pmsu, potkozni pristici na bradi, oni bolni koji se ne vide. I preksinoc sam sanjala da sam trudna… ak je to simptom. Jucer sam trebala dobiti.
Zvala sam ginicku, stavila me od sutra na komplikacije jer sam u prosle godine u 10.mj imala spontani. U ponedjeljak u 6 me narucila na pregled. Mimo radnog vremena cak. Svaka joj cast. Evo, nadam se da sam poduzela sve sto mogu, a ostalo kako Bog da.
Cestitam ti id srca!! Posebno mi je drago jer amo nazalost bile zajedno na temi"spontani" u 10 mj. Sad kad sam vidila tvoje testove toliko si me razveselila. Mi smo se isto odlucili ponovno i sad ovaj mjesec se nadam da je dobitni!
Obavezno posli posla napravi jos jedan kad kuci dođeš na miru ali ovo je sigurno to!!! Zelim ti urednu o skolsku trudnocu i da se druzimo na bebe temama :)
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Imam 31. Ma, joj znas kak razmisljam…nek me svi simptomi uhvate, nek imam mucnice, povracam i moram lezati 9 mjeseci, samo da sve bude dobro. Hvala vam svima na podrsci i strpljenju u ovom mom ludilu. Javljat cu vam novosti 😘
Sretno i puno puno zdravlja 😇
Kako si pratila ovulaciju? Trakicama ili? Ja jos ni sama ne mogu prepoznati 🤷♀️ pa me zanimaju iskustva 🤗
6dpo i 12dpo sam imala menstrualne bolove, ali ono bas kao nekakvo zatezanje, zarenje itd, ne bas identicne kao za mengu. Osim toga, osjetljive grudi, nista posebno, kao u pmsu, potkozni pristici na bradi, oni bolni koji se ne vide. I preksinoc sam sanjala da sam trudna… ak je to simptom. Jucer sam trebala dobiti.
Zvala sam ginicku, stavila me od sutra na komplikacije jer sam u prosle godine u 10.mj imala spontani. U ponedjeljak u 6 me narucila na pregled. Mimo radnog vremena cak. Svaka joj cast. Evo, nadam se da sam poduzela sve sto mogu, a ostalo kako Bog da.
Cestitam ti id srca!! Posebno mi je drago jer amo nazalost bile zajedno na temi"spontani" u 10 mj. Sad kad sam vidila tvoje testove toliko si me razveselila. Mi smo se isto odlucili ponovno i sad ovaj mjesec se nadam da je dobitni!
Obavezno posli posla napravi jos jedan kad kuci dođeš na miru ali ovo je sigurno to!!! Zelim ti urednu o skolsku trudnocu i da se druzimo na bebe temama :)
Ajme, sjecam se.... Nadam se da si dobro i zelim ti puno puno srece ❤
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Sretno i puno puno zdravlja 😇
Kako si pratila ovulaciju? Trakicama ili? Ja jos ni sama ne mogu prepoznati 🤷♀️ pa me zanimaju iskustva 🤗
Hvala ti! Da, trakicama jer ju nikad u zivotu nisam osjetila,a sluz mi zna biti dan, dva pa ne bude dan, pa opet bude cetvrti dan. Tako da su meni te trakice jedine pouzdane. Imas na njuskalu za kupiti jeftino, a mozes i u ljelarni dm, ali su dosta skupe.
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Tinchica kakvo je stanje kod tebe ? Ja nikakvih imptoma nemam u subotu trebam (ne)dobiti , jedini razliku koju osećam je sto nemam apetit a obično u PMS-u neprestjem jesti 🤗
Ajme, sjecam se…. Nadam se da si dobro i zelim ti puno puno srece ❤
Trenutno sam u iscekivanju NE dolazece vjestice :). Jos tjedan dana. 30.06.Sutra idem po uputnicu za trombofiliju napokon pa u slucaju da je ovaj mjesec dobitan da gin. Ima svjeze nalaze.
Bas si me obradovala sa vijestima! Sretna sam kao da se meni dogodilo ♥️♥️
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ja sam sad zavrsila kod ginekologa. Po njegovom sve izgleda u savrsenom redu. Cak je video i da je bila ovulacija na levom jajniku kao sto sam i osetila i kao sto su pokazale lh trakice. Kaze da je za trudnoću potrebno da materica bude 8mm debela,a da je meni 12mm sto kaze nada se da je možda zbog toga sto se desila oplodnja ,i da je svakako dobro jer je toliko. Mada razgovarajuci sa njim mi je rekao da ako je trakica bila pozitivna na dan ovulacije da smo mozda zakasnili i da smo trebali dan ranije da imamo odnose. Jaoo sva sam zbunjena sad. Nadam se da ce svakako ovaj mesec biti dobitan.
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji