Evoo pocela sam mjerit temperaturu ujutro😂 36.1 je bila jutros🤔😅
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
Evoo pocela sam mjerit temperaturu ujutro😂 36.1 je bila jutros🤔😅
Ta je temp za prvu fazu ciklusa...Jesu ti inace neredovne menge?Koliko ti kasni vec?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Hvala vam cure od srca!!! Mislila sam da je ovo nemoguće! Taman smo htjeli krenuti s pregledima i svime da se utvrdi da li je sve u redu s nama. Izgleda da je posao bila presudna stavka. Prestala sam raditi 31.07. kad mi je istekao ugovor i cijeli 8. mjesec sam doma uživala i odmarala, na moru skoro svaki dan, stres sam smanjila na čistu nulu. Najbolje od svega je što nismo ni planirali ni tempirali odnos
. Jednostavno se dogodilo!!! Ponoviti ću test još za 2-3 dana, pa ću se onda naručiti kod ginekologice.
Držim vam fige cure i želim puno kašnjenja M, plusića i crtica!
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Anabelaa otkako sam prestala piti pilule sve mi se nekako pobrkalo🤷🏻♀️Prvo nisam imala 3 mj,pa sam ju dobila 24.7 i sad opet nista.. danas je 47dc..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
Jutro cure! evo da se javim s lijepim vijestimaČini se da čekamo malu mrvicu.
Jutros sam pišnula i pojavila nam se druga crticabljedunjava je, ali se jasno raspoznaje pa valjda je onda to to. U šoku sam trenutno, pozitivnom naravno! pokušavam vam uploadati sliku testa, ali stalno mi baca grešku neku…
Cestitaam❤️
Hvala vam cure od srca!!!Mislila sam da je ovo nemoguće! Taman smo htjeli krenuti s pregledima i svime da se utvrdi da li je sve u redu s nama. Izgleda da je posao bila presudna stavka. Prestala sam raditi 31.07. kad mi je istekao ugovor i cijeli 8. mjesec sam doma uživala i odmarala, na moru skoro svaki dan, stres sam smanjila na čistu nulu. Najbolje od svega je što nismo ni planirali ni tempirali odnos
. Jednostavno se dogodilo!!! Ponoviti ću test još za 2-3 dana, pa ću se onda naručiti kod ginekologice.
Držim vam fige cure i želim puno kašnjenja M, plusića i crtica!
Samo naprijed :) javi nam se sa prvog pregleda i uzivaj sada u trudnoci
https://ibb.co/3FHPvnX
Ja se malo igrala sa svojim testicem od nedjelje u silnoj zelji da nesto vidim😂 I vidim sjenu neku,jesam li luda ili jos neko vidi nesto?😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Cestitam ti!
Kazu da kad prestanes misliti o tome da uspije od prve! Tebi je bome tako i bilo! 😊😊
Cure, moramo prestati razmisljati o tome, definitivno!
E sad, kako? 😄
Joj, kod mene nista, crveni se i eto..
Kad prodje kupujem vrkutu, ili kako vec se zove.. (sorry, zaboravljam..)
Ne znam dali da se upisem na pregled ovaj mj. ili dam jos jednu sansu prirodnom zacecu.. 🤔🤔
❤️🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji