Pozdrav cure! Trebala.bi vaše mišljenje.
Od ovog ciklusa počela sam pratiti ovulaciju lh trakicama i još sam nova u dešifriranju trakica pa me zanima što mislite da li je ovo pik?
Danas mi je 16.dan ciklusa. Jučer popodne sam piškila na trakicu i crtica je bila tamna ali ne baš ovako. Ovo je od danas :)
https://ibb.co/wM4NwfN
uuuu meni se cini bas kao dobar pik
you go girl!!
Pozdrav cure! Trebala.bi vaše mišljenje.
Od ovog ciklusa počela sam pratiti ovulaciju lh trakicama i još sam nova u dešifriranju trakica pa me zanima što mislite da li je ovo pik?
Danas mi je 16.dan ciklusa. Jučer popodne sam piškila na trakicu i crtica je bila tamna ali ne baš ovako. Ovo je od danas :)
https://ibb.co/wM4NwfN
uuuu meni se cini bas kao dobar pik
you go girl!!
hehe hopsanjeeee
Lucija 16.12.2021.💗
Sayuri kako je prošao pregled?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hej Maso, hvala sto si se sjetila..
Dobro je prosao pregled, gestacijska je tu, je vidi se jos plod rano je 4 tjedna +6 dana, ali nazalost nasla mi je mali majusni miom 1 cm...pa pratiti cemo, ne ocekuje probleme jer je mali ali vidjeti cemo. Pored ima mali hematomcic on se izaci i dobila Duphaston tablete..😚
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Dobro je prosao pregled, gestacijska je tu, je vidi se jos plod rano je 4 tjedna +6 dana, ali nazalost nasla mi je mali majusni miom 1 cm…pa pratiti cemo, ne ocekuje probleme jer je mali ali vidjeti cemo. Pored ima mali hematomcic on se izaci i dobila Duphaston tablete..😚
Ajme ja jedva čekam svoj pregled koji je tek drugi tjedann🙄🙄 sad će dani ko godine ic😂
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Dobro je prosao pregled, gestacijska je tu, je vidi se jos plod rano je 4 tjedna +6 dana, ali nazalost nasla mi je mali majusni miom 1 cm…pa pratiti cemo, ne ocekuje probleme jer je mali ali vidjeti cemo. Pored ima mali hematomcic on se izaci i dobila Duphaston tablete..😚
Ajme ja jedva čekam svoj pregled koji je tek drugi tjedann🙄🙄 sad će dani ko godine ic😂
Brzo prodje 😘 Meni je sljedeci za 2 tjedna i ocekujemo cuti srceko🥰🥰
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Samo neka vam sve bude u najboljem redu🥰
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Mene jako jako zanima u kojemu sam tjednu🥳 jer dok sam radila digitalni je pisalo za zacece 3+ tjedna, a za trudnoću tojest tjedne 5+🤷♀️ imam i app za praćenje trudnoće🤭
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Nisam se narucila kod gin cure, pijem vrkutu pa cemo vidjeti kroz koji dan, sada vise nisam ni sigurna kada mi je bila O..hvala Bogu sto su vam ciklusi uredni, ovo kod mene je katastrofa 😒
Danas sam opet pravila test iz znatizelje zbog tih novih zilica na dojkama 😖😒
https://ibb.co/X5QLV33
https://ibb.co/YZkstZD
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
Ja ne vidim nista, nazalost..
Nadam se da ce ti se to popraviti, jer ovo te sigurno izludjuje.
Ja nebi mogla, isla bi kod gin. odmah.. Izludila bi sama sebe skupa s tolikim testovima!
❤️🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji