Jaoo cureee pa muz mi je na posluuu🙈🙈 cim dode doma skacem na njega, razvalit cu ga😅 dobro pa sam izmjerila temp i napravila Lh testic🙈
Moj je na putu pa nisam mogla jucer hopsat, a danas je O, tocno od sinoc do jutros sam osjetila desni jajnik, trzao je imala sam osjecaj da se sprema napad nemili
a ti svoga odmah sa vrata zaskoci
Jutro svima, samo preko noći su mi nestale mučnine ne znam da li je to ok jer od početka sam se baš mučila sa njima. 10tt sam
Skačite na njih čim se pojave😂😂🤞🤞🤞
Baš nam je veselo😁😁
Anabela 🤞🤞čekamo onda sutra testić😁
Linolada dobrodošla 🤗 nemam iskustva s tim, moj ti je savjet da vidiš s gibekologicom sto preporučuje a možeš uvijek probati folikulometriju pa da popratite kad je O pa da budeš sigurnija da će se primiti, pretpostavljam da su ti ciklusi neredoviti?
Ancioo ima da razvalim i njega i vrata😂😂
Sad mi je puno lakse kada znam da mi je O, znam i da ce M (ne) doci za 2 tjedna 😅🤣 kolike sam silne novce bacila na testove ovaj ciklus, aaaajme previse 😒🤭
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
Baš nam je veselo😁😁
Anabela🤞🤞čekamo onda sutra testić😁
Linolada dobrodošla 🤗 nemam iskustva s tim, moj ti je savjet da vidiš s gibekologicom sto preporučuje a možeš uvijek probati folikulometriju pa da popratite kad je O pa da budeš sigurnija da će se primiti, pretpostavljam da su ti ciklusi neredoviti?
Hvala Bella ❣️
Kako funkcionira folikulometrija? Radili se vaginalnih UZV pošto moja ginekologija ima samo vanjski UZV. Radi li se to kod specijalist ili mogu kod svoje ginekologice?
Koliko često moram dolaziti na folikulometriju? Radim svaki dan ujutro pa mi je nezgodno jako
🙋♀️ 22 Hashimoto, PCOS
🙋♂️ 26
Zadnja menstruacija: 28.12.2020.
28.01. ➕ Na testu 🤰
Papa test uredan
Baš nam je veselo😁😁
Hvala Bella ❣️
Kako funkcionira folikulometrija? Radili se vaginalnih UZV pošto moja ginekologija ima samo vanjski UZV. Radi li se to kod specijalist ili mogu kod svoje ginekologice?
Koliko često moram dolaziti na folikulometriju? Radim svaki dan ujutro pa mi je nezgodno jako
Ja sam išla kod specijaliste, vaginalno se prate folikuli u jajnicima kako rastu i da li je došlo do O i poslije se nakon 7 dana od kad se folikulometrijom potvrdi da je bila O, vadi progesteron. Folikulometrija obično kreće oko 10 dana ciklusa i svaki drugi/treći dan se dolazi i prati dok god se ne vidi kad je O. Malo je nezgodno s vremenom i sve ali prvo provjeri sa svojom ginekologicom i vidi jel ona preporuča odraditi bili što. Možete probati neko vrijeme bez tih svih pregleda/nalaza pa ako ne ide uvijek možete krenuti na tako nesto.
Baš nam je veselo😁😁
Hvala Bella ❣️
Ja sam išla kod specijaliste, vaginalno se prate folikuli u jajnicima kako rastu i da li je došlo do O i poslije se nakon 7 dana od kad se folikulometrijom potvrdi da je bila O, vadi progesteron. Folikulometrija obično kreće oko 10 dana ciklusa i svaki drugi/treći dan se dolazi i prati dok god se ne vidi kad je O. Malo je nezgodno s vremenom i sve ali prvo provjeri sa svojom ginekologicom i vidi jel ona preporuča odraditi bili što. Možete probati neko vrijeme bez tih svih pregleda/nalaza pa ako ne ide uvijek možete krenuti na tako nesto.
Hvala Bella 😊
🙋♀️ 22 Hashimoto, PCOS
🙋♂️ 26
Zadnja menstruacija: 28.12.2020.
28.01. ➕ Na testu 🤰
Papa test uredan
Ancioo ima da razvalim i njega i vrata😂😂
Sad mi je puno lakse kada znam da mi je O, znam i da ce M (ne) doci za 2 tjedna 😅🤣 kolike sam silne novce bacila na testove ovaj ciklus, aaaajme previse 😒🤭
tooooo drzim nam figeeeeee, naredna dva tjedna su najbitnija hihi
ja sam sebi jutros zamislila citav scenarij, kako me dole sve boli, kako spermici napadaju moju jajnu stanicu i tak e sama sam se sebi smijale zene
Cure moje, samo opušteno!
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Jutro svima, samo preko noći su mi nestale mučnine ne znam da li je to ok jer od početka sam se baš mučila sa njima. 10tt sam
Pa ja se iskreno nebi zalila da ih nemam...ja uvjek guglam svaki simptom ali svaki....bas baš guglam često... Evo jučer sam npr guglala neka kao lagani bolovi u jajniku i trbuhu...zato jedva čekam prvi pregled da mogu pitat gin dal je to oke... Jer piše da ako su bolovi izdržljiviji i ne traju dugo da je to zato što se maternice širi i navikava na nešto novo... A ako su bolovi jaki i ako bi npr imala krvarenje ja ga hvalaaaa bogu nemam... Da se odmah tre javiti gin.... Eto prva mi je trudnoca ikad i sve me zanima svaki detalj... Sva sreća što je moja gin. Ljubazna pristupačna i nema problema s tim da objasni stvari ako mi nešto nije jasno🥳
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Sortiraj odgovore
Najstariji