pozdrav cure! evo mene i ovdje prema uputi anci00(hvala ti!)
kod mene je situacija takva da već 4-5 dana imam povremene blage grčeve u trbuhu i tu i tamo bolove u jajnicima, također neki čudan pritisak. danas je prvi dan kašnjenja Mstrah me raditi test, pričekala bi još par dana. pokušavam ostati smirena i strpljiva, jer sam si bezbroj puta prije umišljala sve i svašta i nikada nije bilo ništa. uglavnom zbunjena sam, eto :D
Dobro došla! 😊 Dijelimo trenutno iste simptome. Nadajmo se da je T 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Joooj držim ti figevidjet ćemo, baš su mi čudni ti grčevi i pritisak, to još nisam imala nikada. nikada me nije bolio trbuh za vrijeme pms-a, uvijek bi počelo s M i bolilo bi dva dana.
jedino šta mi je još čudno zadnjih dana nakon jela se osjećam tromo i sve mi nekako teško pada na želudac… kao da sam se najela kamenja. uvijek pazim na prehranu i nikada se ne pretrpavam, tako da evo to mi je još jedna nepoznanica.
Meni su ti stalno povezani ciklus i ti gastro problemi. Napuhana, težina, grčevi itd. Nadam se da ovaj put ukazuje na T 😉🤞🏻❤️
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Itekako izludjuje, vidjet cu dali cu procuriti kroz par dana, ako ne procurim idem kod gin obavezno.. piti cu vrkutu jos par dana pa cu vidjet 🤔
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
Meni danas 32 dan. Na 30ti dan: grc u desnoj strani(jajnik vj) i glavobolja od onda svaki dan.
Pripisala sam to uskoro dolazecoj m. Nema je jos....nez do kad da cekam buduci da ne zelim unapred napraviti pa neg i dobit za koji dan...
Nez datume odnosa jer sam prestala pisat..Ove god najduzi ciklus bio 36 dan (jednom se to desilo) od onda sljedeci po redu su 32 i 33 dan ciklusa...znaci jos sutra su sanse....do kad da cekam ?
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Meni danas 32 dan. Na 30ti dan: grc u desnoj strani(jajnik vj) i glavobolja od onda svaki dan.
Pripisala sam to uskoro dolazecoj m. Nema je jos….nez do kad da cekam buduci da ne zelim unapred napraviti pa neg i dobit za koji dan…
Nez datume odnosa jer sam prestala pisat..Ove god najduzi ciklus bio 36 dan (jednom se to desilo) od onda sljedeci po redu su 32 i 33 dan ciklusa…znaci jos sutra su sanse….do kad da cekam ?
Pisni ujutro, ajdeee da ne budem sama.🤗🤗😉 I mene je strah da se ne razocaram, al ako ima nesto - trebalo bi se vidjeti. Jos sam i danas na poslu dobila priliku za veliko promaknuce, a znam da mi to pada u vodu ako sam trudna. Sutra bi trebala dobit pa planiram odma ujutro piskit 🤞🤞
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Moram prvo kupit ic...bila danas u gradu jos razm da uzmem il ne...rekoh ipak necu mozda dode sad jos nema...tak da sutra necu mozda prekosutra 🙃
Sutra kupim pa onda prekosutra (ako ne dobim) tko zna mozda me iznenadi preko noci...kod mene sve moguce..
Tebi sretno sutra,drzim fige 👍❤
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Hvala 🤗 javim se ovdje! Jel imas ti kakvih naznaka da ce doc?
Ovo probadanje i glavobolja se pripisuje i trudnoci, paa nikad ne znas ;)
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Pa 30dan sub sam popodne osj kao desnu stranu samo onak nez ostra bol ono kao od noža nez kak to opisat. Inace mi se nekad zna to javit dan prije nego dobim al puno jace ispod pupka s obje strane bas grceve znam imat jako da moram popit tabletu...al to nije svaki mj nego povremeno.
Pa sam ja to pripisala da ce me uskoro pocet jako boljet.
Boljelo me to od nekih 10 ujutro pa do 5 popodne,al ne toliko jako.
Kasnije je prestalo i slj dan me glava ubijala doslovce i danas isto ujutro sad ne vise...
Ugl nez sad racunala sam da cu dobit od 28 do 32
Danas 32,sutra 33 pa budem vidjela dalje. Stvarno mi je bzv da radim test pa neg onda bzv onak....
Znaci samo to 30dan grc desni jajnik(ljevi ima cistu) i glavobolja sva tri dana bas ono koma. Tko zna mozda opet kasni stvarno me nebi cudilo.
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Ja nemam nikad naznake znaci ja se pripremim od 28 do 33 svaki dan pazit da ne dobim.
Nekad dobim npr rozasti iscjedak...svj.rozo i slj dan krene. Al inace nemam znam imat grceve dan prije i ev 1 dan 2 dan koma najradije bi pelene metnula....3 je bolje 4 i 5 je ciscenje to tak zovem...znaci jedini simptom da cu dobit su grcevi ili iscjedak ...nemam sad nista bas od toga ...ma koma je kad nez oce doc il ne jer su ciklusi nepravilni
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Curke,
Jedno pitanje. Danas sam primijetila da me počelo peckati dolje i malo kad piškim. Bojim se da je riječ o infekciji, onoj klasičnoj koja se liječi Canesten kremom.
Međutim, sada su mi plodni dani i ovulacija bi trebala nastupiti sutra i aktivni smo bili jucer i danas u hopsanju.😄
Kako bi mogla to riješiti, a da ne koristim kremu? Jel imao itko takvih problema u tom.periodu ciklusa?
Hvalaaaa
Lucija 16.12.2021.💗
Inana sretno sutra🤞💕
Leptir pričekaj još koji dan, možda do 34,35 dana ciklusa pa pišni. Očekujemo s nestrpljenjem 🤞🤞🤞
Freya nemam iskustva, meni jedino zna biti kao upala, zatezanje nisko dolje kod maternice ali to mislim da nema veze s tim. Tako da nemam neki savjet, nadam se da nije ništa strašno, ako možeš skoči kod doktorice da to izvidis, provjeris urin čisto da to maknes s brige. Možda nije ni ništa. I neka hopsanje donese veliki + ovaj mjesec😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji