https://ibb.co/3168xZd
Jos malo do testica🥰 iako me strah vec pomalo hahah😅 danas me nesto dolje boli s vremena na vrijeme.. a kavu ne pijem vec dva tjedna.. nikako mi ne pase
Em je gorka, em preslatka, em cudna.. ma sama sebi sam cudna s tim🤣
Sad si mi dala malo nade kad si napisala ovo za kavu. Meni je jutros kava imala jaaaaako čudan okus 🙈🤣
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Anabela i ja sam se igrala sa kontrastom na fotki i isto vidim neku sjenu, kao i na tvom testu. Ti isto sutra trebas dobit?
Ja trebam danas...Ali nista jos.Glava me rastura,sad me vec strah da nije kakva viroza...Ajd posalji svoj testic da vidim.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
I ja sam tu. Znate sto mene jos zanima. Jel se kojoj od vas dogada da nakon odnosa iscuri van… ja imam osjecaj da sve iscuri nekad. I kad lezim nakon odnosa po sat vremena, ustanem i onako doslovno ko da mi se sve izlilo. Ne svaki put, ali cesto. Pa kako to sprijeciti? Normalno da ne ostajem trudna, dzabe truda
Događa se meni nakon svakog odnosa :( vise ne pratimo ni plodne dane ono kao mozda upali no nista vec godinu dana skoro. Iscuri mi dosta tog,a opet mislim da to ne iscuri sve van.
Malena1993
🙋♀️27g
🙋♂️31g
Pokusavamo od 10.2019
1👱♀️ 5.5g :)
Ciklusi uredni svakih 28 dana :)
Lala bas su ti mucnine u potpunosti nestale??
Ja sam u prvoj trudnoci imala jake mucnine i trajale su po cijele dane, nestale su u 14tt, al se znalo dogoditi par puta da mi budu slabije, pa mozda je to. Nemoj se brinuti, ali ako ce ti biti lakse - odi ginekologu. Ja sam u prvoj trudnoci par puta otisla tako vanredno jer mislim da bi poludila od brige.
Skroz su nestale i to preko noći zato sam se i zabrinula. Zvala sam gin. kaze da je to sve normalno mogu opet da se vrate a mogu i da nestanu do kraja 🤷♀️
Pozz cure :) ja sam nova. Slučajno sam unisla na forum i registrirala se :) ukratko cu imam 27 godina,curicu od 5g i zelimo jos jednu bebu. Pokušavamo skoro godinu dana no nikako ne uspjeva.
Pratim plodne dane,ovulaciju ma sve i nikako. Help me vec smo ocajni :( prva trudnoća uredna,prirodnim putem i na termin.
Malena1993
🙋♀️27g
🙋♂️31g
Pokusavamo od 10.2019
1👱♀️ 5.5g :)
Ciklusi uredni svakih 28 dana :)
Lala bas su ti mucnine u potpunosti nestale??
Ja sam u prvoj trudnoci imala jake mucnine i trajale su po cijele dane, nestale su u 14tt, al se znalo dogoditi par puta da mi budu slabije, pa mozda je to. Nemoj se brinuti, ali ako ce ti biti lakse - odi ginekologu. Ja sam u prvoj trudnoci par puta otisla tako vanredno jer mislim da bi poludila od brige.
Skroz su nestale i to preko noći zato sam se i zabrinula. Zvala sam gin. kaze da je to sve normalno mogu opet da se vrate a mogu i da nestanu do kraja 🤷♀️
Eto jel ti sad bar lakše? 🥰🥰😘
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
I ja sam tu. Znate sto mene jos zanima. Jel se kojoj od vas dogada da nakon odnosa iscuri van… ja imam osjecaj da sve iscuri nekad. I kad lezim nakon odnosa po sat vremena, ustanem i onako doslovno ko da mi se sve izlilo. Ne svaki put, ali cesto. Pa kako to sprijeciti? Normalno da ne ostajem trudna, dzabe truda
Događa se meni nakon svakog odnosa :( vise ne pratimo ni plodne dane ono kao mozda upali no nista vec godinu dana skoro. Iscuri mi dosta tog,a opet mislim da to ne iscuri sve van.
E ovo i mene zanima, jel se i ostalima to dogada...nekada mi nista ne curi a nekada potok 😲
👩🏼29 god
🧑🏻27 god
👩❤️👨 14 god
➕ 22.6.2021.
E ovo i mene zanima, jel se i ostalima to dogada…nekada mi nista ne curi a nekada potok 😲
Dogada se, nekad mi imam osjecaj sve iscuri a nekada nista, kako kada :) to je sasvim normalni
https://ibb.co/3168xZd
Jos malo do testica🥰 iako me strah vec pomalo hahah😅 danas me nesto dolje boli s vremena na vrijeme.. a kavu ne pijem vec dva tjedna.. nikako mi ne pase
Em je gorka, em preslatka, em cudna.. ma sama sebi sam cudna s tim🤣
Sad si mi dala malo nade kad si napisala ovo za kavu. Meni je jutros kava imala jaaaaako čudan okus 🙈🤣
Eto.. onda polazemo nade u to😅 ja sam inace kavopija pa mi je ovo bas cudno kad mi ne pase..
Kad radis testic?
E ovo i mene zanima, jel se i ostalima to dogada…nekada mi nista ne curi a nekada potok 😲
Dogada se, nekad mi imam osjecaj sve iscuri a nekada nista, kako kada :) to je sasvim normalni
Jedan je dovoljan da napravi cudo hahaha😅🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji