Jutro svima, samo preko noći su mi nestale mučnine ne znam da li je to ok jer od početka sam se baš mučila sa njima. 10tt sam
Pa ja se iskreno nebi zalila da ih nemam…ja uvjek guglam svaki simptom ali svaki….bas baš guglam često… Evo jučer sam npr guglala neka kao lagani bolovi u jajniku i trbuhu…zato jedva čekam prvi pregled da mogu pitat gin dal je to oke… Jer piše da ako su bolovi izdržljiviji i ne traju dugo da je to zato što se maternice širi i navikava na nešto novo… A ako su bolovi jaki i ako bi npr imala krvarenje ja ga hvalaaaa bogu nemam… Da se odmah tre javiti gin…. Eto prva mi je trudnoca ikad i sve me zanima svaki detalj… Sva sreća što je moja gin. Ljubazna pristupačna i nema problema s tim da objasni stvari ako mi nešto nije jasno🥳
Meni je isto prva trudnoća, kad sam bila na prvom UZ još je sve to bilo rano nisam imala ni mučnine niti bilo šta samo neke blage grčeve za što je rekla da je sasvim normalno i da će biti tu do kraja trudnoće. Mučninu nisam imala odmah tek poslije i nije dugo ni trajala evo preko noći je nestala pa sam mislila da nešto nije ok idući pregled je 23.09.tek
Jutro svima, samo preko noći su mi nestale mučnine ne znam da li je to ok jer od početka sam se baš mučila sa njima. 10tt sam
Pa ja se iskreno nebi zalila da ih nemam…ja uvjek guglam svaki simptom ali svaki….bas baš guglam često… Evo jučer sam npr guglala neka kao lagani bolovi u jajniku i trbuhu…zato jedva čekam prvi pregled da mogu pitat gin dal je to oke… Jer piše da ako su bolovi izdržljiviji i ne traju dugo da je to zato što se maternice širi i navikava na nešto novo… A ako su bolovi jaki i ako bi npr imala krvarenje ja ga hvalaaaa bogu nemam… Da se odmah tre javiti gin…. Eto prva mi je trudnoca ikad i sve me zanima svaki detalj… Sva sreća što je moja gin. Ljubazna pristupačna i nema problema s tim da objasni stvari ako mi nešto nije jasno🥳
Meni je isto prva trudnoća, kad sam bila na prvom UZ još je sve to bilo rano nisam imala ni mučnine niti bilo šta samo neke blage grčeve za što je rekla da je sasvim normalno i da će biti tu do kraja trudnoće. Mučninu nisam imala odmah tek poslije i nije dugo ni trajala evo preko noći je nestala pa sam mislila da nešto nije ok idući pregled je 23.09.tek
Pa ako si baš jako uplašena slobodno nazoveš Gin i pitaš dali je to uredu reci da si uplašena sigurna sam da će ti biti bar malo lakše dok će ti reći nešto što će te smiriti🥰
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Cure,ja mislim da sam trudna.Strah me napraviti test,jako me strah,biopsiju sam tek u petak radila.
Znači grudi su narasle bar za 2 broja,bole ne smijem taknuti (meni nikada ali nikada tako nije u pms-u,samo me malkice sastrane bole)..ovo je strašno koliko bole.
Danas je 26DC,simptoma nemam nikakvih za dobit,čak niti iscjedak bijeli kakav inače imam prije M ( e to moguće da se poremetilo zbog biopsije i kolposkopije).
Još sam prošli tjedan betu glukan počela piti :/
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Cure,ja mislim da sam trudna.Strah me napraviti test,jako me strah,biopsiju sam tek u petak radila.
Znači grudi su narasle bar za 2 broja,bole ne smijem taknuti (meni nikada ali nikada tako nije u pms-u,samo me malkice sastrane bole)..ovo je strašno koliko bole.
Danas je 26DC,simptoma nemam nikakvih za dobit,čak niti iscjedak bijeli kakav inače imam prije M ( e to moguće da se poremetilo zbog biopsije i kolposkopije).
Hajde pisni, tu smo s tobom, ne boj se. Moras ga uraditi prije ili kasnije ako sumnjas , a bolje da znas sto prije. Nece ti.biopsija praviti problem, gotovo je to.
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Cure jel vjerujete u ono kad vam netko kaze da sjajite i da vam se vidi na licu da ste u drugom stanju?
Danas mi je dosla jedna gospoda na feniranje i ona ude u salon i pogleda me i kaze da bi me nesto pitala.. Pa reko pitaj slobodno..
A ona meni ko iz topa da sto sam trudna, da mi vidi na licu
Nisama znala jel da se smijem ili da se zapitam🙈
https://ibb.co/3168xZd
Jos malo do testica🥰 iako me strah vec pomalo hahah😅 danas me nesto dolje boli s vremena na vrijeme.. a kavu ne pijem vec dva tjedna.. nikako mi ne pase
Em je gorka, em preslatka, em cudna.. ma sama sebi sam cudna s tim🤣
Kombinacija za gablec ubija haha
https://ibb.co/Q6mfWPr
Mene isto neki grcevi zezaju... iskreno se nadam da nije M a i cicke me dosta bole i osjetljive su vec par dana
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Lala bas su ti mucnine u potpunosti nestale??
Ja sam u prvoj trudnoci imala jake mucnine i trajale su po cijele dane, nestale su u 14tt, al se znalo dogoditi par puta da mi budu slabije, pa mozda je to. Nemoj se brinuti, ali ako ce ti biti lakse - odi ginekologu. Ja sam u prvoj trudnoci par puta otisla tako vanredno jer mislim da bi poludila od brige.
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Anabela i ja sam se igrala sa kontrastom na fotki i isto vidim neku sjenu, kao i na tvom testu. Ti isto sutra trebas dobit?
🧔31 👩30 🧒4 👶1
piski piski piskiiiii
Sortiraj odgovore
Najstariji