@Bella, hvala ti provjerit ću za svaki slučaj 😊😁
Lucija 16.12.2021.💗
Curke,
Jedno pitanje. Danas sam primijetila da me počelo peckati dolje i malo kad piškim. Bojim se da je riječ o infekciji, onoj klasičnoj koja se liječi Canesten kremom.
Međutim, sada su mi plodni dani i ovulacija bi trebala nastupiti sutra i aktivni smo bili jucer i danas u hopsanju.😄
Kako bi mogla to riješiti, a da ne koristim kremu? Jel imao itko takvih problema u tom.periodu ciklusa?
Hvalaaaa
Imala ja i to nas je malo omelo ovaj mjesec. Sve zbog mirisnog wc papira i jeftinih dnevnih ulozaka. Odnos nisam mogla izdrzat, peckalo me 2 dana nakon toga. Ali rijesila sam problem, oblog od vrkute, ispirala i mijenjala svako malo dok sam bila doma i proslo u 1 dan. 😊
Jedino sta me zanima, jel stetno koristiti tu kremu ako se cilja na trudnocu?
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Curke,
Jedno pitanje. Danas sam primijetila da me počelo peckati dolje i malo kad piškim. Bojim se da je riječ o infekciji, onoj klasičnoj koja se liječi Canesten kremom.
Međutim, sada su mi plodni dani i ovulacija bi trebala nastupiti sutra i aktivni smo bili jucer i danas u hopsanju.😄
Kako bi mogla to riješiti, a da ne koristim kremu? Jel imao itko takvih problema u tom.periodu ciklusa?
Hvalaaaa
Imala ja i to nas je malo omelo ovaj mjesec. Sve zbog mirisnog wc papira i jeftinih dnevnih ulozaka. Odnos nisam mogla izdrzat, peckalo me 2 dana nakon toga. Ali rijesila sam problem, oblog od vrkute, ispirala i mijenjala svako malo dok sam bila doma i proslo u 1 dan. 😊
Jedino sta me zanima, jel stetno koristiti tu kremu ako se cilja na trudnocu?
Da, nešto sam čitala da klotrimazol nije pogodno koristiti u trudnoći i ako se želi zatrudniti zato bi ga izbjegla u velikom luku....
Pokušat ću s oblozima, hvala na savjetu :)
Lucija 16.12.2021.💗
Cure, nista od mene ovaj mj.🤔 Test je negativan ili je mozda prerano. Nisam kupila onaj najosjetljiviji pa se ipak jos malo nadam 😉😅
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Cure, nista od mene ovaj mj.🤔 Test je negativan ili je mozda prerano. Nisam kupila onaj najosjetljiviji pa se ipak jos malo nadam 😉😅
Dok ne dođe gospođa u crvenom, ima nade 🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Dok ne dođe gospođa u crvenom, ima nade 🤞🏻
Upravo tako:)
Nadam se da je rano, pričekaj još dan dva pa ponovi🤞🤞🤞
Dobro jutro drage žene☕
TRUDNICE
Mimi20 - ♥️+
Lala - ♥️ +
Tam7 - ♥️+
ODBROJAVANJE 8./9.MJESEC ➕♥️:
Valentina_23- 28.8.♥️
Inana1- 08.09.♥️
Anabelaaaa -08.09.♥️
Tinceee2205 - 09.09.♥️
Divna_Sa-12.09.♥️
Clio35 - 12.09.♥️
Lussi - 13.09.♥️
Pupa - 15.09.♥️
Ivyyyy - 17.09 ♥️
Ancioo-21.09♥️
Freya_444 - 21./22.10♥️
Tissa- 25.09.♥️
Mokosh - 27.09.♥️
ODBROJAVANJE 10.MJESEC +:
Irenaa0809 - 01.10.♥️
Lollypop - 1.10. ♥️
Bella- 03.10.♥️
Missy87 -04.10.♥️
Nadam se da je rano, pričekaj još dan dva pa ponovi🤞🤞🤞
Jel znaš kad je bila O?
Jutro curee👋👋 evo kod mene nema nista, 31 dc je a M nema, u ned me cicke krenule boljeti i ko da su natecene i imam lagane grceve slicne onima tijekom M... tako da ne znam sto ce biti ali nadam se ++.
Ako ne dode do petka onda idem raditi testic.. nadam se ako i kasni da je T u pitanju, da nisu opet ciste🙁
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji