Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandricak1
    28. Kolovoz 2020. 18:37

nina23

Ja se sad isto pitam kako su prije zene zatrudnile bez ikakvog pracenja plodni dana bez ikakvi trakica mjerenja tem. I svega toga. A djeca im stizala ko na traci. Mi smo sada stvarno previse zaludene sa svim ovim. Kad bi mogli poslozit sebi stvari u glavi i izbacit sve to i jednostavno se opustit.

Ja sam sad obrisala sve do jedne aplikacije za praćenje ovulacije menstruacije  ,ubacivanje trakica. Lazem,ostala mi je jedna da bas ne izgubim kompas,ali na njoj sam iskljucila sada opciju da mi pokazuje plodne dane i ovulaciju. Necu da narucujem trakice za pracenje ovulacije,biću karakter kao sto sam ostavila cigare,tako mogu i sve ovo. Msm da ce mi biti lakse,i mozda se napokon desi neko cudo. Da,odustacu i od foruma, zao mi je  ali tako je najbolje po psihu i sve. Znala sam da cu  danas da  dobijem,ali opet me je pogodilo ,pogotovo jer je sestra sada iz loseg braka ostala 'slucajno' trudna po drugi put. Msm ne mogu da verujem. Mozda sam losa osoba,ali valjda u periodu kada nikako ne ide sve me pogadja. Veliki pozdrav devojke, sve do jedne ste divne. ❤

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

28. Kolovoz 2020. 18:49

Sandricak veliki pozdrav i sretno 🤗

nina23
    28. Kolovoz 2020. 18:51

Sandricak1

nina23

Ja se sad isto pitam kako su prije zene zatrudnile bez ikakvog pracenja plodni dana bez ikakvi trakica mjerenja tem. I svega toga. A djeca im stizala ko na traci. Mi smo sada stvarno previse zaludene sa svim ovim. Kad bi mogli poslozit sebi stvari u glavi i izbacit sve to i jednostavno se opustit.

Ja sam sad obrisala sve do jedne aplikacije za praćenje ovulacije menstruacije ,ubacivanje trakica. Lazem,ostala mi je jedna da bas ne izgubim kompas,ali na njoj sam iskljucila sada opciju da mi pokazuje plodne dane i ovulaciju. Necu da narucujem trakice za pracenje ovulacije,biću karakter kao sto sam ostavila cigare,tako mogu i sve ovo. Msm da ce mi biti lakse,i mozda se napokon desi neko cudo. Da,odustacu i od foruma, zao mi je ali tako je najbolje po psihu i sve. Znala sam da cu danas da dobijem,ali opet me je pogodilo ,pogotovo jer je sestra sada iz loseg braka ostala 'slucajno' trudna po drugi put. Msm ne mogu da verujem. Mozda sam losa osoba,ali valjda u periodu kada nikako ne ide sve me pogadja. Veliki pozdrav devojke, sve do jedne ste divne. ❤

Da slazem se sve ovo utjece lose za psihu . Previse se preopteretimo. Da i ja se pitam zasto djeca dolaze u problematicne brakove a nama nista . Zivot borba kako kazu. Mozda i nama se ukaze sreca da postanemo roditelji

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

irenaa0809
    28. Kolovoz 2020. 18:57

Trudilice i trudnice drage, kako vam je bilo sam grudima kao simptomom trudnoce, inace su mu u pmsu malo bolnije teze, izrazenije vene ali au mi sada same bradavice ( sami krug)  dosta tamnije a vrhovi dosta izrazeniji uz tu svu bol i tezinu i vene.... 

irenaa0809
    28. Kolovoz 2020. 18:57

Isuse koliko pogresaka, zanemarite to novi mobitel pise kako on hoce

Bella🌟
    28. Kolovoz 2020. 19:01

Mokosh e misa mu, žao mi je😬😔
    Sandricak , najbolje znaš što je dobro za tebe. Sretnooo i pohvali nam se s + kad ga dobiješ♥️

anabelaaaa
    28. Kolovoz 2020. 19:08

Sandricak sretno...😊😊

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Tincee2205
    28. Kolovoz 2020. 19:24

MisicaMia

Bella🍁

MisicaMia

Ne znam,stvarno ne znam.Zadnji papa test prije 9 mjeseci je bio uredan i sad ovo.

Sad me jedino strah,imali smo odnose za vrijeme ovulacije,da nisam ostala trudna (nisam spominjala doktorici jer sam stvarno bila u šoku i kad sam izašla tog sam se sjetila) iako pretpostavljam da baš nije moguće ostati trudan s takvim CIN-om.

Kakvo ti je ona objašnjenje dala za taj cin? Obzirom da je prošli papa ni prije godinu dana bio uredan?

ona nije doslovno ništa rekla,jer sam ja došla odmah nakon poziva iz ordinacije i naravno kad mi je rekla da je nalaz jako loš ja sam se rasplakala i samo mi je rekla idemo polako dalje i da se smirim.
    Mislim,nemoguće je ostati trudan vjerojatno sa ovakvom dijagnozom jer stvarno bi me sad još i to šokiralo.

Mozes ostati trudna sa cinom samo sto je onda problem zbog cerviksa ako su velike promjene on se mora skratiti te moze doci do pobacaja, ako nema nekih abnormalnih promjena vidljivih u rodnici onda hpv nije prenosiv na dijete ali je to sve jako rizicna trudnoca, ne samo za dijete vec i za tebe samu.. pa bi bilo najbolje da se pazis sada dok se to ne razrijesi

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

• Kika_kika
    28. Kolovoz 2020. 19:28

Pozdrav cure,da li je koja od vas  imala situaciju da joj m kasni a negativan je test? Ugl uvijek imam redovitu m vec godinama i sad zadnjih 8mj radimo na bebi i eto sad mi prvi puta kasni 3 dana ali od simptoma m nista a test sam radila jutros i negativan je. Pocelo me nesto probadat kso od sredine prema lijevom jajniku (ali ne jako,tek toliko) i uzasno sam umorna.. I nadam se m i ne al me zabrinjava sto po testu nema trudnoce a nema ni menstruacije🤔

Ja '92,m '89g 12/20 planiranje trudnoce,
    06/21 amh-10,oligoasthenozoospermia
    03/22amh 15😍asthenozoospermia
    04/22 inseminacija ❌️
    05/22inseminacija🙏
    06/22ivf🙏

Sandricak1
    28. Kolovoz 2020. 20:00

Pozdrav devojke, hvala na željama lepim.  Da nam se svima ostvari najveci san,sto pre.  A kad bude plusic javljam se obavezno, nadam se da ce biti sto pre . 😇 saljem vam poljupce i zagrljaje 😍🤗❤

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.