Evo,nadam se da sad mozete vidit. Ja tu vidim dvi crtice,sad ne znam jesam li ja luda ili ne? P.s uživo se jos i bolje vidi.
Cestitam od ❤️. Zelim ti uspješnu i školsku trudnoću🤞🤗
Hvalaaaa 💪🏻🤩
Ovaj osmi mjesec je stvarno donio more plusica, ima nesto u tom ljetu😄☀️
Samo neka i u 9. nastavi tako🤞🏻🤞🏻 mi smo se odlucili da mozda ipak pokusamo ponovo🙈
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Za sad neman bas nikakvih simptoma,al tako mi je bilo i u prvoj trudnoći. Jedini simptom je prakticki izostanak menstruacije. A u mene i izostanak simptoma pms-a (bolne grudi,razdražljivost,nadutost). I one cake sa praćenjem creviksa, u mene se to nije pokazalo točno, kao da bi ceeviks trebao biti mekan, valjda mu treba jos vremena da se smekša. Meni je taj cerviks uvik nekako isti,haha 🙈😂🤪
Grudi te uopce nisu bolile? Ni nakon ovulacije?
Pokusavamo od 7/20
A prije ovoga smo se trudili 8 mjeseci,a sa trakicama zadnja 3 mjeseca, i stvarno su pomogle te trakice. Tako da je moj savjet svakome sa nabavi ovulacijske trakice pa necete morat pogadat kad je ovulacija. Ja sam ih narucila sa stranice plus minus,tu su najjeftinije,a inace u dm-a su preskupe,ne isplati se. 😉🤗
Za sad neman bas nikakvih simptoma,al tako mi je bilo i u prvoj trudnoći. Jedini simptom je prakticki izostanak menstruacije. A u mene i izostanak simptoma pms-a (bolne grudi,razdražljivost,nadutost). I one cake sa praćenjem creviksa, u mene se to nije pokazalo točno, kao da bi ceeviks trebao biti mekan, valjda mu treba jos vremena da se smekša. Meni je taj cerviks uvik nekako isti,haha 🙈😂🤪
Grudi te uopce nisu bolile? Ni nakon ovulacije?
Nisu me bolile, nego su kao mozda bile malo vise napuhnute,ne znam kako da to opišem,kao da stoje čvršće i lipše,hehe. I naravno osjetljivije su, al za pms je meni bas specificno da mi grudi budu tvrde kao kamen i bolne i onda se onaj dan kad dobijem stvari to kao ispuše i sve prestane. A sad mi je izostao taj simptom tvrdoće grudi kao kod pms. 🙈
Ovaj osmi mjesec je stvarno donio more plusica, ima nesto u tom ljetu😄☀️
Samo neka i u 9. nastavi tako🤞🏻🤞🏻 mi smo se odlucili da mozda ipak pokusamo ponovo🙈
Daa, ljeto je posebno 🌊☀
Alehandra Cestitam 😍😍😍😍
Malo je slabija crtica Al tu je! ❤️
Kad ti je bila ovulacija?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A prije ovoga smo se trudili 8 mjeseci,a sa trakicama zadnja 3 mjeseca, i stvarno su pomogle te trakice. Tako da je moj savjet svakome sa nabavi ovulacijske trakice pa necete morat pogadat kad je ovulacija. Ja sam ih narucila sa stranice plus minus,tu su najjeftinije,a inace u dm-a su preskupe,ne isplati se. 😉🤗
Cestitke...a vidi se crta iz aviona 🤗😍 Da bude zdrava I uredna..pa to je to,negdje sam procitala da je upravo simptom trudnoce da nema simptoma 🤣😂 Ali stvarno....Malo nam je ovdje bilo simptoma,sad cemo jos cesce pisati I bez njih ...😂🤞
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozdrav svim djevojkama🙂 ovako imam pitanje pa i ako je koja imala slično iskustvo… Imam app za praćenje menzisa i trenutno piše uskoro će početi😋 ali imam čudno iskustvo po prvi puta evo već me 3 dana pecka u bradavici, tih dva dana jako bolne grudi sada nešto manje ali to peckanje u bradavici je i dalje prisutno i to u samo desnoj cici… Što se tiče spolnih odnosa dragi je taman došao doma dok sam u skočila u plodne dane tako da smo se svaki dan hopa cupa po par puta🙊😋 do jučer sam imala iscjedak bjelkast i elastican a inače mi je uvjek pred mengu gust i bjel… A trenutno ga od jutra nema… E sad mene najviše zanima da li je još koju od vas peckalo u bradavici? Hvala🙂
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Idem ja danas nakon posla nesto do konzuma i sretnem jednu poznanicu koju nisam vidjela godinama, a ona trudna! Osjecam se kao da su svi oko mene trudni samo ja ne hahahah 🙄 tek sad vas razumijem
A jos gluplje mi je sto ovaj mjesec nismo ni pokusavali i imam osjecaj da samo gubim vrijeme a mozda bi to bilo to...
Pokusavamo od 7/20
Sortiraj odgovore
Najstariji