Bok cure :)
Jako sam nervozna jer sam 8DPO a nemam apsolutno nikakav simptom osim sto sam jakoo zivcana i razdrazena a to pripajam tome sta mislim da nisam trudna. Ali sad sam procitala da je nekome bio simptom glavobolja?? Mene vec 2 dana bolucka glava ali pripisivala sam to svacemu samo ne T.
Po drugom lh piku na 12dpo kada sam imala onaj rozi iscjedak kao „voda“ mene je glava toliko boljela da sam morala popiti dvije tablete 🤷🏻♀️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Bok cure :)
Jako sam nervozna jer sam 8DPO a nemam apsolutno nikakav simptom osim sto sam jakoo zivcana i razdrazena a to pripajam tome sta mislim da nisam trudna. Ali sad sam procitala da je nekome bio simptom glavobolja?? Mene vec 2 dana bolucka glava ali pripisivala sam to svacemu samo ne T.
Po drugom lh piku na 12dpo kada sam imala onaj rozi iscjedak kao „voda“ mene je glava toliko boljela da sam morala popiti dvije tablete 🤷🏻♀️
Valentina moolim te testiraj danas🙏 toliko se veselim tvom plusu, jednostavno znam da je to to
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Ja procurila. 🙄 vise srece drugi put 🙏😊
Cuvam 🤞 za plusice sutra svima koje rade testove. Puse svima, ispratit cu naravno fotkice. ❤
Pozdraav, nova sam, stalno vas čitam.. Zanima me koliko vam je trebalo vremena za drugu bebicu? I mora li se stvarno čekati bar 2 godine za drugu trudnoću nakon carskog?
Evo da se javim 😊 jos nema M, jeddva cekam da dodje vise 🥴
Temp jutros malo skocila posle velikog jucerasnjeg pada.
Grudi bole jos na dodir…
Postavi graf
👦2012💙
Pozdraav, nova sam, stalno vas čitam.. Zanima me koliko vam je trebalo vremena za drugu bebicu? I mora li se stvarno čekati bar 2 godine za drugu trudnoću nakon carskog?
Meni je s drugom bebicom upalilo od prve. Zatrudnila sam 15mj nakon carakog reza. Meni je moja gin. tada rekla da je godinu dana dovoljno. E sad, sve je bilo ok s trudnocom jedino sto sam jako krvarila zbog priraslica. Sad mi je rekla za trecu trudnocu da bi bilo najbolje pricekati barem 2 godine. Sto ce biti sada u 9mj kad najmanja napuni dvije godine. :)
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Hope - ➕❤️
Kona13 - ➕ ❤️
Zara01 - ➕❤️
Jagodica - ➕❤️
Pixiedust28 - ➕❤️
Mare. su - ➕❤️
Sanjarka88-➕❤️
Kontesa1-➕❤️
SAYURI-➕❤️
Na čekanju ➕🤞
Sandricak1 27./28.8.
Leoni-28.08.
Valentina_23- 28.08.
Irenaa0809- 02.09.
PeaceLily - 03.09.
Andela111 - 03.09.
Maša25-05.09.
Missy87 - 06.09.
Inana1 - 08.09.
Anabelaaaa-08.09.
Tinceee2205-09.09.
U novom su ciklusu ♥:
Divna_Sa-12.09.
Clio35-12.09.
Watsoon009-16.09.
Ancioo-21.09
Freya_444-21./22.09.
Tissa- 25.09.
Mokosh - 27.09.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
curee ja neznam koja je osjetljivost ovog zelenog testica sta sam dobila uz trakice ? zna koja ?
da idem kupit mozda neki drugi ?
Ja sam danas toliko Nadrkana da je to zaaa poludit ne da me zivciraju svi oko mene nego i sama sebe zivciram uzas !!! i stalno mislim da je to zbog toga jer mislim da nisam T i onda me i glava boli i svašta nešto ugl. UŽASNO sam pod stresom i nemogu si pomoć :(
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Djevojke, ja sam sada bila na wcu normalno i primjetim na gacicama neki iscjedak mlijecni ALI uocim i jednu malu malu crvenu tockicu, poprilicno blijedu i jos jednu jako sitnu (nisam ju ni vidjela okom, vec tek na slici nakon zumiranja) zilicu crvenu
7 ili 8dpo sam (aplikacija kaze 8, ja racunam 7 po sluzi i bolovima) ali mi ovaj mjesec nismo radili na bebi tako da to nekako iskljucujem, ali nismo se pretjerano pazili niti...
Nikad nemam spotting nikad prije M i uvijek dode ujutro nakon sto ustanem svjeza tamna krv
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Sortiraj odgovore
Najstariji