Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy87
    29. Kolovoz 2020. 07:53

Dobro jutro drage moje. Nikako da uhvatim vremena pisati. 
    Malo previse sam sve analizirala pa sam se sada s tim malo smirila, stalno gledat neke simptome, kako zasto.. 
    Toliko zelimo bebe da se zaludimo sa svime, moderno doba je, sve znamo, mozemo procitati,, zato smo skoro opsjednute..
    No, kazu, beba uvijek dodje kada treba, tako ce i svima nama!
    Kod mene nista novo, 6DPO,nema nikakvih znakova, samo sam primjetila da nemam grceve i bolove i grudi i bradavice kao prosli mj.. Niti iscjedak.
    Eto. 
    Drzite mi se, barem ovdje imamo kome ispricati svoje zelje, stvari koje nas muce, a da vas nitko ne gleda krivo! ❤️❤️

❤️🙏🏻

SAYURI
    29. Kolovoz 2020. 08:02

Jutro zenice..samo da mahnem brzo...vikend je pa idemo negdje u prirodu na izlet, necu biti tu ali zelim svima koji testiraju velike pluseve 😘

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

valentina98
    29. Kolovoz 2020. 08:57

Jutro drage 🥰
    Jos uvijek nista od M 🤞

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Bella🌟
    29. Kolovoz 2020. 09:08

Jutro ☕
    Valentina sutra piškiš opet?💛
    Hope kao što Watson kaže hvala što si s nama podijelila🤭💛
    Tako je teško neki put ne biti opterećen simptomima i svime al meni to nekako uvijek bude na početku i onda kasnije kak vrijeme prolazi lakše se od tog odlijepim. 
    Sayuri uzivajte u prirodi.
    Missy  baš tako kako kažeš, ovo je sigurno mjesto izreći za što imamo potrebu.

29. Kolovoz 2020. 09:30

Jutro. 
    Ja jutros bas imam bolove u predijelu karlice, samo sto nisam procurila, pitanje je minuta 😄 sretno sutra svima koje piske 🤞❤ bar saaamo jedan plusic bi nam znacio 🤞🤩

dinchy
    29. Kolovoz 2020. 10:34

Pozdrav svima! Odlučila sam se pridružiti forumu jer sam vas počela čitati i puno su mi već pomogla vaša iskustva pa sam odlučila i ja podijeliti svoje. Imam uskoro 30 god, iako se osjećam vrlooo mlađe  dečko će sada 28, vezi smo 13 godina. Oboje smo sasvim zdravi, nepušaći, od prije pijem dosta vitamina, prenatal već godinama pijem jer je dobra kombinacija svega, sada sam počela piti folate, od prije pijem svaki dan magezij, selen, karoten i vitamin D
    9 godina sam pila diane čisto radi zaštite, nikada nisam imala nikakve ginekološke probleme. Odradila sam i prije mjesec dana pregled, briseve i papa test i sve je uredno
    9.7. sam prestala piti pilule, mjesečnica je uslijedila 13.7. i od tada ju još nisam dobila. Doktor mi je rekao da mogu odmah počet raditi na bebi što smo mi odmah i krenuli. Na pregledu negdje krajem 7. mjeseca mi je ginekolog rekao da ju ne očekujem u idućih mjesec dana. Imala sam prije nekih 10-14 dana pojačan iscjedak, bolne grudi no to je sve prošlo i M nema još uvijek. Napravila sam nekoliko testova od izostanka M, za sada su svi bili negativni. Mi idemo opušteno, tempom kako smo i do sada pa kad bude bude :) iako sam ja pomalo nestrpljiva i nadam se da ću biti među onima koje su zatruudnile gotovo odmah nakon pilula :D

isprike na dužem postu, to je eto, da se bolje upoznamo i veselim se ovoj novoj avanturi koju ću dijeliti s vama 

👩🏼29 god
    🧑🏻27 god
    👩‍❤️‍👨 14 god
    ➕ 22.6.2021.

MisicaMia
    29. Kolovoz 2020. 11:04

Svima vam cure zelim pluseve sutra ❤
    Svima vam hvala na savjetima i podrsci,iscitala sam svaki savjet.
    Sad sam jos malo u soku,i sve me onako zdrmalo,ali nadoci cu ja 😀
    Nadam se da cu i ja kroz odredeno vrijeme doci o simptomima pisati a ne o cinovima i kolposkopiji,nisam vam htjela temu skrenuti😐
    Saljem vam zagrljaje svima 🦸‍♀️

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

valentina98
    29. Kolovoz 2020. 11:05

Moraaam danas ici kupiti teeest 🙈 ako stignem 😂 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Maša🤰🏼
    29. Kolovoz 2020. 11:06

Bok cure :)
    Jako sam nervozna jer sam 8DPO  a nemam apsolutno nikakav simptom osim sto sam jakoo zivcana i razdrazena a to pripajam tome sta mislim da nisam trudna. Ali sad sam procitala da je nekome bio simptom glavobolja?? Mene vec 2 dana bolucka glava ali pripisivala sam to svacemu samo ne T. 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

pupetta
    29. Kolovoz 2020. 11:41

maša25

Bok cure :)
    Jako sam nervozna jer sam 8DPO a nemam apsolutno nikakav simptom osim sto sam jakoo zivcana i razdrazena a to pripajam tome sta mislim da nisam trudna. Ali sad sam procitala da je nekome bio simptom glavobolja?? Mene vec 2 dana bolucka glava ali pripisivala sam to svacemu samo ne T.

Sve je moguce, ali ja iskreno na 8DPO ne bi trazila nikakve simptome, trudnoce jer je stvarno rano. Nekima se zaista vec pokazu, ali iskreno rijetki su takvi. Tek bi ti sad nekad trebala biti implantacija. Pokusaj se opustiti🙏

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.