Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    28. Kolovoz 2020. 14:17

MisicaMia

Uvijek sam mislila da se to dogadja nekom drugom..nazalost izgleda da je moj dugogodisnji stres rezultirao ovim necim uzasnim.
    Vrijeme je da se okrenem nekim drugim stvarima i da ih rijesim a onda cemo vidjeti sto dalje.

Jako mi je žao što je papa loš. Ali iskreno nije mi jasno kako od urednog nalaza prije 9 mj. može doći do cina III? Ja sam prije 2 god. imala cin I i hpv visokog rizika pa mi je sljedeci papa rađen nakon 6 mj. I došao je uredan i u tom periodu sam i zatrudnila. Sljedeci papa je bio za god. dana tj. prosli mjesec sam radila i dosao je uredan. Ali htjela sam ti reci da su mi dva gin. rekla da treba proci vise vremena da taj cin raste, pogotovo tako brzo 
    Moras raditi na pidizanju imuniteta. Ja sam pila vitamin A, folat, ne folnu, maticnu mlijec, beta glukan i imas izvrsnu fitoterapeutkinju Kseniju Krajinu Pokupec koja mi je dala terapiju cajevima i uljem za rodnicu. To sam pila 6 mj. I sve se povuklo

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

MisicaMia
    28. Kolovoz 2020. 14:28

Clio35

MisicaMia

Uvijek sam mislila da se to dogadja nekom drugom..nazalost izgleda da je moj dugogodisnji stres rezultirao ovim necim uzasnim.
    Vrijeme je da se okrenem nekim drugim stvarima i da ih rijesim a onda cemo vidjeti sto dalje.

Jako mi je žao što je papa loš. Ali iskreno nije mi jasno kako od urednog nalaza prije 9 mj. može doći do cina III? Ja sam prije 2 god. imala cin I i hpv visokog rizika pa mi je sljedeci papa rađen nakon 6 mj. I došao je uredan i u tom periodu sam i zatrudnila. Sljedeci papa je bio za god. dana tj. prosli mjesec sam radila i dosao je uredan. Ali htjela sam ti reci da su mi dva gin. rekla da treba proci vise vremena da taj cin raste, pogotovo tako brzo
    Moras raditi na pidizanju imuniteta. Ja sam pila vitamin A, folat, ne folnu, maticnu mlijec, beta glukan i imas izvrsnu fitoterapeutkinju Kseniju Krajinu Pokupec koja mi je dala terapiju cajevima i uljem za rodnicu. To sam pila 6 mj. I sve se povuklo

Evo nije ni doktorici jasno,a meni još manje.
    Jedino postoji mogućnost da nije valjao onaj bris za papa test što je ranije rađen.

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

Sandricak1
    28. Kolovoz 2020. 14:41

Leoni 🌸

Sandricak1

Ja sam sad dobila…

😟 Zao mi jeee ali sledeci mesec je moj, tvoj i Valentinin 💙💙💙

Daj Boze. Msm ne mogu da verujem vise. Jbt neki odmah zatrudne, pa kakoo. Zašto smo toliki baksuzi. Msm muz i ja se bas volimo, samo nam to jos fali . U čemu je fora da ljudi koji se mrze i ne podnose, imaju lose brakove i veze odmah dobiju dete i to neplanirano.. a mii. Nista . Sad sam bas iznervirana. Ufff.  Vise necu pratiti nikakve forume,nemam ni trakice vise,i eto ponasacu se kao da sam glupa i tupa,mozda tad uspe. Ne znam vise . .... 😔

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Kolovoz 2020. 14:42

MisicaMia

Clio35

MisicaMia

Jedino postoji mogućnost da nije valjao onaj bris za papa test što je ranije rađen.

Može biti, ali koliko sam upoznata sa cinom, mislim da se kod cina III ide na konizaciju tj. spaljivanje. Da ociste stanicno tkivo. A ti odma kreni s podizanjem imuniteta. 
    Ako hočeš javi se ovoj doktorici sto sam ti gore napisala. Iskreno meni je pomogla samo treba biti uporan i discipliniran. Svaki dan sam pila litru tog caja i koristila ulje za rodnicu punih 6 mj.
    Njen mail je: botana. zg@gmail.com

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

28. Kolovoz 2020. 14:55

Prijavljujem bol u ledjima, ali na polovini ledja, ne u dnu. Gdje inace bole?

MisicaMia
    28. Kolovoz 2020. 15:02

Clio35

MisicaMia

Clio35

MisicaMia

Može biti, ali koliko sam upoznata sa cinom, mislim da se kod cina III ide na konizaciju tj. spaljivanje. Da ociste stanicno tkivo. A ti odma kreni s podizanjem imuniteta.
    Ako hočeš javi se ovoj doktorici sto sam ti gore napisala. Iskreno meni je pomogla samo treba biti uporan i discipliniran. Svaki dan sam pila litru tog caja i koristila ulje za rodnicu punih 6 mj.
    Njen mail je: botana. zg@gmail.com

Hvala ti puno,konizacija će biti sigurno,prvo kolposkopija i biopsija pa onda vjerojatno konizacija.
    Svakako mislim da je vrijeme da promijenim navike.
    Jedino evo,sad još da vidim hoću dobiti M.

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

alehandra
    28. Kolovoz 2020. 15:07

Pozdrav curke, 
    nisam se dugo javljala,malo sam bila utučena prošli mjesec kad nisam uspila. Ali ovaj put mi se cini da smo uspili. Stvari kasne vec 5.dan, a meni inace nikad ne kasne i napravila sam test za trudnoću i po meni je on pozitivan,al crrica je stvarno jedva vidljiva,blago roza. Evo stavit cu sliku pa mi recite vi sta vi mislite,jel to to? 

alehandra
    28. Kolovoz 2020. 15:11

Jos da mi neko kaze kako se moze uploadat slika? Nikako mi ne uspijeva. 🙈

Poppyy
    28. Kolovoz 2020. 15:13

alehandra

Jos da mi neko kaze kako se moze uploadat slika? Nikako mi ne uspijeva. 🙈

Mislim da je link www.ibb.co

I tu odes i postavis sliku i nama das linkic❤️

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Poppyy
    28. Kolovoz 2020. 15:14

Nesto sam zeznula ipak 😅 neka od cura ce znati

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.