Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    28. Kolovoz 2020. 16:07

Evo da se i ja napokon javim. Upravo sam procurila. Mislim da je stvarno najbolje strpljivo cekati da izostane, pa tek onda raditi test. :)

Cestitam svim curama sa plusicima! ❤❤❤

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    28. Kolovoz 2020. 16:13

MisicaMia jako mi je zao, nadam se da ces to brzo rijesiti. Saljem virtualni zagrljaj! Drzi se!

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

nina23
    28. Kolovoz 2020. 16:15

Ja se sad isto pitam kako su prije zene zatrudnile bez ikakvog pracenja plodni dana bez ikakvi trakica mjerenja tem. I svega toga. A djeca im stizala ko na traci. Mi smo sada stvarno previse zaludene sa svim ovim. Kad bi mogli poslozit sebi stvari u glavi i izbacit sve to i jednostavno se opustit. 

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

anabelaaaa
    28. Kolovoz 2020. 16:20

nina23

Ja se sad isto pitam kako su prije zene zatrudnile bez ikakvog pracenja plodni dana bez ikakvi trakica mjerenja tem. I svega toga. A djeca im stizala ko na traci. Mi smo sada stvarno previse zaludene sa svim ovim. Kad bi mogli poslozit sebi stvari u glavi i izbacit sve to i jednostavno se opustit.

Ma zene bile opustenije,zdravije .Danas he generalno sve nekako postalo uzurbano I stresno...Svako druga zena anksiozna,bolest modernog dona. .Puno se tezi za materijalnim stavrima,leti,trci radi..Malo ko da uziva I iskoristi zivot kako bi trebalo.Sama Sam takva ali eti svaki dan nesto novo naucis I kroz raza iskusenja shvatis vrijednosti I postajes spokojni.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

SAYURI
    28. Kolovoz 2020. 16:21

nina23

Ha mislim da su se parovi vise seksali, ovo se sve otudjilo, posao, stres , slaba hrana...sve to utice na organizam...ka sam od stresa jednom imala anovulatoran ciklus..sta psiha radi..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

nina23
    28. Kolovoz 2020. 16:31

Pa sigurno da jesu nisu bili zaludeni mob i fb. Nisu imali ovaj nas luksuz modernog doba . Ja luksuza vise zapravo zlo ovog doba. 🙄

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

alehandra
    28. Kolovoz 2020. 17:33

Sanjarka88 🦋

Alehandra Cestitam 😍😍😍😍
    Malo je slabija crtica Al tu je! ❤️
    Kad ti je bila ovulacija?

Ovulacija mi je bila 11.08., a ciklus mi je inace na 29 dana, dosta kasno ovulacija. A zadnje stvari su bile 27.07.

alehandra
    28. Kolovoz 2020. 17:35

SAYURI

nina23

Ha mislim da su se parovi vise seksali, ovo se sve otudjilo, posao, stres , slaba hrana…sve to utice na organizam…ka sam od stresa jednom imala anovulatoran ciklus..sta psiha radi..

Daaa,slazem se stres je nagori po meni. Evo meni je tribalo lito da nema ispita na faksu,i tocno između dva ispitna roka sam ostala trudna. A inace nema sanse kad su ispiti da se "uvati" beba. 🙈💪🏻

alehandra
    28. Kolovoz 2020. 17:42

Andela111

Cestitke novopecenoj trudniciiiiii!!!!!!!!!!!

Hvalaaa 😍🎉

Poppyy
    28. Kolovoz 2020. 17:45

Valentina gdje si nam? Ti jos nisi procurila jelda?🤞🏻

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.