Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poppyy
    29. Kolovoz 2020. 15:17

Ne znam sto bi moglo biti, ali jako me zbunilo
    Odnos nismo imali 3 dana tako da od toga nije

🚨🚨🚨 Staviti cu SLIKU i molim vas NE otvarajte ako vam se takve stvari gade🚨🚨🚨 Da nebi bilo nisam upozorila 

https://ibb.co/RH6zT5m

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Poppyy
    29. Kolovoz 2020. 15:19

Je li imala koja kada to ili nesto slicno? 
    Ne vjerujem da je M jer nije nikada uranila vise od 2 dana, stvarno mi je sad kaos u mislima😶🤔

Pokusavamo od 7/20

Lollypop
    29. Kolovoz 2020. 15:24

Mokosh

Lollypop

Pozdraav, nova sam, stalno vas čitam.. Zanima me koliko vam je trebalo vremena za drugu bebicu? I mora li se stvarno čekati bar 2 godine za drugu trudnoću nakon carskog?

Meni je s drugom bebicom upalilo od prve. Zatrudnila sam 15mj nakon carakog reza. Meni je moja gin. tada rekla da je godinu dana dovoljno. E sad, sve je bilo ok s trudnocom jedino sto sam jako krvarila zbog priraslica. Sad mi je rekla za trecu trudnocu da bi bilo najbolje pricekati barem 2 godine. Sto ce biti sada u 9mj kad najmanja napuni dvije godine. :)

Ahaaa.. Super, ovako je sve u redu, jos samo da se nesto i uhvati 

SAYURI
    29. Kolovoz 2020. 15:27

Pahuljica10

Je li imala koja kada to ili nesto slicno?
    Ne vjerujem da je M jer nije nikada uranila vise od 2 dana, stvarno mi je sad 

Pa cuj ako ste imalj odnose 5 dana pred O a pogotovo blize O ili dan poslije O, ovo je moguce implantacijsko ...nema sta drugo biti...da li si uooste pratila kada je bila O?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Poppyy
    29. Kolovoz 2020. 15:34

22.8. sam imala jako veliku kolicinu sluzi kao egg white sto kazu i bol u lijevom jajniku tako da po meni je bila ovulacija negdje tokom toga dana, a i dan kasnije je bilo sluzi
    Ne znam sto da mislim, mi jesmo imali odnose tih dana ali ne s ciljem da zatrudnimo, mislim da je bio prekinuti snosaj u pitanju 

Pokusavamo od 7/20

valentina98
    29. Kolovoz 2020. 15:39

Pahuljica10 26.8 sam imala do podneva onaj rozi iscjedak sto sam vam vec pisala,12dpo, a 27.8 upravo tako,dvije crvene tockice i takvu slicnu sluz.. i evo me upravo idem po test  za ujutro😂

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Bella🌟
    29. Kolovoz 2020. 15:52

Dinchy  dobrodošla i sretno🤗💕
    Andela ja sam stavila taj popis ali nemam ga spremljeni a i znam da se nešto mijenjalo, tako da cure koje piškite sutra javite.
    Nedjeljno pišanje za + :
    Andela
    Leoni??
    Valentina??
    Maša??
    ?

Nemojte zamjeriti već sam zaboravila tko je sve bio na listi a tko je u međuvremenu dobio pa javite se🤗

Poppyy
    29. Kolovoz 2020. 15:56

Ma ne znam sto da mislim, oko ovulacije smo kombinirali kondome i prekinuti snosaj, pa koje srece smo da ne uspijemo kad planiramo a uspijemo neplanirano😅 ili nesto nije u redu dolje, ili je implantacija, ili je nekakvo bezazleno krvarenje
    10.9. sam narucena kod gin,sad je na GO pa cemo vidjeti
    Ne zelim se previse nadati

valentina_23

Pahuljica10 26.8 sam imala do podneva onaj rozi iscjedak sto sam vam vec pisala,12dpo, a 27.8 upravo tako,dvije crvene tockice i takvu slicnu sluz.. i evo me upravo idem po test za ujutro😂

Mislim da su tebi puno vece sanse jer je bio ciljani odnos.. Bas bas jedva cekam tvoj➕❤️

I svima ostalima od srca zelim plus sutra, znam da ce biti bar jedna❤️❤️

Pokusavamo od 7/20

Poppyy
    29. Kolovoz 2020. 15:58

Andela111

Cure koje sutra piske! Nadam se da ste spremne! Ja do deset javljam rezultat uz info koji je dan posle O i koji je dan Ciklusa! One koje imaju minus naravno ne moraju slike stavljati a pluseve jedva cekamo da vidimo! Sretno svima i ja se jako radujem. Ko ima popis za sutra neka ga objavi da vidmo!

Kada bi ti trebala (ne) dobiti? Sretno❤️

Pokusavamo od 7/20

Maša🤰🏼
    29. Kolovoz 2020. 16:02

Ja piskim 😊 ajme cure sad idem svlacit grudnjak i primjetim ovo 🤩🤩🤩 znaci izrazito se vise vidi uzivo te male zilice i to za sad samo na lijevoj strani 😍🤞🤞🤩🤩🤞

https://imgbbb.com/image/YPiKSa

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.