Ne znam sto bi moglo biti, ali jako me zbunilo
Odnos nismo imali 3 dana tako da od toga nije
🚨🚨🚨 Staviti cu SLIKU i molim vas NE otvarajte ako vam se takve stvari gade🚨🚨🚨 Da nebi bilo nisam upozorila
https://ibb.co/RH6zT5m
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Je li imala koja kada to ili nesto slicno?
Ne vjerujem da je M jer nije nikada uranila vise od 2 dana, stvarno mi je sad kaos u mislima😶🤔
Pokusavamo od 7/20
Pozdraav, nova sam, stalno vas čitam.. Zanima me koliko vam je trebalo vremena za drugu bebicu? I mora li se stvarno čekati bar 2 godine za drugu trudnoću nakon carskog?
Meni je s drugom bebicom upalilo od prve. Zatrudnila sam 15mj nakon carakog reza. Meni je moja gin. tada rekla da je godinu dana dovoljno. E sad, sve je bilo ok s trudnocom jedino sto sam jako krvarila zbog priraslica. Sad mi je rekla za trecu trudnocu da bi bilo najbolje pricekati barem 2 godine. Sto ce biti sada u 9mj kad najmanja napuni dvije godine. :)
Ahaaa.. Super, ovako je sve u redu, jos samo da se nesto i uhvati
Je li imala koja kada to ili nesto slicno?
Ne vjerujem da je M jer nije nikada uranila vise od 2 dana, stvarno mi je sad
Pa cuj ako ste imalj odnose 5 dana pred O a pogotovo blize O ili dan poslije O, ovo je moguce implantacijsko ...nema sta drugo biti...da li si uooste pratila kada je bila O?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
22.8. sam imala jako veliku kolicinu sluzi kao egg white sto kazu i bol u lijevom jajniku tako da po meni je bila ovulacija negdje tokom toga dana, a i dan kasnije je bilo sluzi
Ne znam sto da mislim, mi jesmo imali odnose tih dana ali ne s ciljem da zatrudnimo, mislim da je bio prekinuti snosaj u pitanju
Pokusavamo od 7/20
Pahuljica10 26.8 sam imala do podneva onaj rozi iscjedak sto sam vam vec pisala,12dpo, a 27.8 upravo tako,dvije crvene tockice i takvu slicnu sluz.. i evo me upravo idem po test za ujutro😂
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Dinchy dobrodošla i sretno🤗💕
Andela ja sam stavila taj popis ali nemam ga spremljeni a i znam da se nešto mijenjalo, tako da cure koje piškite sutra javite.
Nedjeljno pišanje za + :
Andela
Leoni??
Valentina??
Maša??
?
Nemojte zamjeriti već sam zaboravila tko je sve bio na listi a tko je u međuvremenu dobio pa javite se🤗
Ma ne znam sto da mislim, oko ovulacije smo kombinirali kondome i prekinuti snosaj, pa koje srece smo da ne uspijemo kad planiramo a uspijemo neplanirano😅 ili nesto nije u redu dolje, ili je implantacija, ili je nekakvo bezazleno krvarenje
10.9. sam narucena kod gin,sad je na GO pa cemo vidjeti
Ne zelim se previse nadati
Pahuljica10 26.8 sam imala do podneva onaj rozi iscjedak sto sam vam vec pisala,12dpo, a 27.8 upravo tako,dvije crvene tockice i takvu slicnu sluz.. i evo me upravo idem po test za ujutro😂
Mislim da su tebi puno vece sanse jer je bio ciljani odnos.. Bas bas jedva cekam tvoj➕❤️
I svima ostalima od srca zelim plus sutra, znam da ce biti bar jedna❤️❤️
Pokusavamo od 7/20
Cure koje sutra piske! Nadam se da ste spremne! Ja do deset javljam rezultat uz info koji je dan posle O i koji je dan Ciklusa! One koje imaju minus naravno ne moraju slike stavljati a pluseve jedva cekamo da vidimo! Sretno svima i ja se jako radujem. Ko ima popis za sutra neka ga objavi da vidmo!
Kada bi ti trebala (ne) dobiti? Sretno❤️
Pokusavamo od 7/20
Ja piskim 😊 ajme cure sad idem svlacit grudnjak i primjetim ovo 🤩🤩🤩 znaci izrazito se vise vidi uzivo te male zilice i to za sad samo na lijevoj strani 😍🤞🤞🤩🤩🤞
https://imgbbb.com/image/YPiKSa
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji