https://ibb.co/0Z68gDW
Evo meni napravio presjek jutros..Sad mi trk nista nije jasno…Kod dr receno sinoc ili danas ovul.taj dva folikula bila…A temp je nekako uvijek prije naglo skakala I isla odmah na 36.7…a u prvoj fazi je bila 36.3..sad malo niza…devetog dana ciklusa na lh..skoro nista,desetog nisam ni radila, 11 vec crta dosta tamna..a 12 opet nista…po svemu bice da je bio pik taj dan koji sam preskocila…Sta vi mislite?,Ovo je bas zbunjujuce
Ff ce to jos minjat
Po dr i lh trakicama ja bi rekla da ces ovulirat danas. Sutra bi trebala temp imat veci skok 🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage,
Je li koja od vas cula za daysy? Sogorica je gledala da bi si narucila, a meni to prvi glas o tome 😅
Radi se o nekakvom toplomjeru koji sam osjeti kada ste plodni/neplodni/u pmsu/trudni te vam upali lampicu u odredenoj boji da znate na cemu ste.
Meni to zvuci malo kao SciFi a i bome kosta kao suho zlato, a zensko kao zensko sad mi i to trebaaa😄
Ima li koja od vas to? Jeste cule o tome? Iskustva? Hvala
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Evo meni napravio presjek jutros..Sad mi trk nista nije jasno…Kod dr receno sinoc ili danas ovul.taj dva folikula bila…A temp je nekako uvijek prije naglo skakala I isla odmah na 36.7…a u prvoj fazi je bila 36.3..sad malo niza…devetog dana ciklusa na lh..skoro nista,desetog nisam ni radila, 11 vec crta dosta tamna..a 12 opet nista…po svemu bice da je bio pik taj dan koji sam preskocila…Sta vi mislite?,Ovo je bas zbunjujuce
Ff ce to jos minjat
Po dr i lh trakicama ja bi rekla da ces ovulirat danas. Sutra bi trebala temp imat veci skok 🤞
Aha,znaci ako se desi novi skok...on ce presjek pomjeriti na drugi dan?ako sam dobro shvatila.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ff ce to jos minjat
Aha,znaci ako se desi novi skok…on ce presjek pomjeriti na drugi dan?ako sam dobro shvatila.
Da da. Nije ti ovo konacno
On se isto trazi
Hoooopsaj 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Treba to sve pohvatat drage moje. I onda kad uhvatimo pik, nema nista od T.. 😔
Ili ga ne uhvatimo.. 🤔
Kako god.. Da bi dobio moras raditi na tome, a barem to je najlakse! 😄😄😄😄
Evo, kod mene je, rekla bi 3DPO,ili 2DPO ako je O bila dan kasnije, vise ne znam kako da zbrajam..
Ne osjetim nista, ili osjetim pa vise ni ne gledam na to.
Kad (ne) dodje M onda cu gledati! 🤞🤞🤞❤️😄
❤️🙏🏻
Ff ce to jos minjat
Aha,znaci ako se desi novi skok…on ce presjek pomjeriti na drugi dan?ako sam dobro shvatila.
Da da. Nije ti ovo konacno
On se isto trazi
Hoooopsaj 😁
Moracu 😁Ovaj sex u plodne dane sam pocela dozivljavati kao operaciju 😂Ne znam vise ni uzivat, samo da se obavi 🤪Jedva cekam da zatrudnim I da bez opterecenja hopsamo I uzivamo 😁
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Samo da se javim, da jos nisam procurila. Od jutros opet imam iscjedak, ovaj puta je vise smeđi. I na dnevnom ulosku je ujutro kad sam se ustala bilo par kapi smede krvi, sad samo kad se brisem. Osjecam kao da cu dobiti svaki cas. Prisutni su grcevi u stomaku, bilo je probadanja, i leda me bole. Sve mi se cini da nista od trudnoce... Ali evo, ako kojim slucajem ipak je implantacija, nek se nađe moje iskustvo, mozda netko bude u slicnoj situaciji.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sandricak i ti uskoro radis testiranje….drzim ti fige, imas li simptome nekakve?
Ma nema testiranja 😒 pms u punoj pari. Samo sto nije krenula 😖😖
Ja imam bas izrazeni pms, bole me grudi,stomak čak 9 dana pred dobijanje. Tako je i ovaj mesec. Ufff kad li ce me omasiti veštica jednom….
Sandrucak1 ne mora znacit da ce doci vjestica…pa vecina I u ranoj trudnoci ima iste simptome kao u pmsu…kako neko rece dok ne dodje vjestica nista je nemoguce
Jaoo iz tvojih usta u Božije uši. Ali veruj mi da nema nikakve šanse. Mene bas jako boli stomak u pms, ne verujem da je to bas normalno za ranu trudnoću,msm ne bas jako nezadrživo, ali boli. Pojma nemam. Da li je neka od vas imala jake pms simptome i na kraju se ispostavilo da je trudna ? Hvatam se za svaku slamkuu. 😒 msm ovo je vec 5. Mesec pokusavanja i nikako da se desi. Jedan mesec ceo nismo bili zajedno,zato kazem 5. 😒😒
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Sandricak i ti uskoro radis testiranje….drzim ti fige, imas li simptome nekakve?
Ja imam bas izrazeni pms, bole me grudi,stomak čak 9 dana pred dobijanje. Tako je i ovaj mesec. Ufff kad li ce me omasiti veštica jednom….
Sandrucak1 ne mora znacit da ce doci vjestica…pa vecina I u ranoj trudnoci ima iste simptome kao u pmsu…kako neko rece dok ne dodje vjestica nista je nemoguce
Jaoo iz tvojih usta u Božije uši. Ali veruj mi da nema nikakve šanse. Mene bas jako boli stomak u pms, ne verujem da je to bas normalno za ranu trudnoću,msm ne bas jako nezadrživo, ali boli. Pojma nemam. Da li je neka od vas imala jake pms simptome i na kraju se ispostavilo da je trudna ? Hvatam se za svaku slamkuu. 😒 msm ovo je vec 5. Mesec pokusavanja i nikako da se desi. Jedan mesec ceo nismo bili zajedno,zato kazem 5. 😒😒
Ja sam imala jake bolove kad jos nisam znala da sam trudna i htjela sam ici na hitnu jer sam bila uvjerena da imam opaku upalu nekakvu a nakraju se ispostavio plusic.
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Moja rodica je imala uzasne bolove,I nakon toga dobila nesto oskudno,trajalo 2 dnaa...otisla dr I on joj rekao da ne mora svaka menstr.biti ista I da jednom ili dva puta god.ona moze biti veoma kratka..iskljucio he trudnocu..jer he pregled bio odmah nakon samog krvarenja..Nije ni u jednom momentu mislila da je trudna...Sljedeci mjesec menga kasnila...skoro 10 dana...u strahu opet trk dr. 5 sed ..trudnoce, vidi se plod..tako da sve je moguce....🤗drzim da I kod tebe bude..Za koliko dolazi menga?
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji