Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    26. Kolovoz 2020. 15:17

Pupa

anabelaaaa

Pupa

anabelaaaa

Pupa

Pozdrav cure 😉 evo samo da vam se malo javim. Išla sam jučer na prvu folikulometriju, a sutra idem na drugu. Uskoro bi mogla biti inseminacija. Jako se veselim. Želim vam najveći plus. 😘

Pupa sretno…imas li nam nekih novih iskustava za pricati?🤗 Sta je sve potrebno uraditi prije potpomognute oplodnje…Jesi radila vec sve nalaze ili? Kakav je postupak,mozes li nam ukratko opisati?

Dakle… Prvo se morate naručiti na konzultacije za MPO i tamo ginekolog objasni sve vezano uz postupak. No, prije toga biste trebali razgovarati sa svojim ginekologom koji će vas uputiti na MPO ako se utvrdi da duže radite na bebi. Na prvim konzultacijama na humanoj dobijete popis pretraga koje trebate napraviti i vi i partner (brisevi, markeri, krvna grupa i rh faktor, spermiogram, HSG). Kada dođu nalazi, doktor predlaže postupak (inseminacija, IVF itd.)
    Eto😉

Hvala ti❤❤ Nek je tebi sretno…a ja sam isto odlucila jos koji ciklus pa ako ne uspije krenuti na dalje konslutacije I pretrage…Nemam vise zivaca kontati u cemu je bas problem..

Da, ako ne bude išlo barem možete napraviti neke pretrage pa vidjeti. Samo hrabro i želim ti veliki +.
    Sretno! 😘

Hvala ,I ja tebi svu srecu....❤ I javljaj nam svaki korak,sve nas zanima..
    😊🤗 Ma I ja se nadam,kao sto rece Missy87..sve nekako jos gajim nadu da ce mozda da se desi prirodno.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Missy87
    26. Kolovoz 2020. 15:19

anabelaaaa

Pupa

anabelaaaa

Pupa

anabelaaaa

Pupa

Pozdrav cure 😉 evo samo da vam se malo javim. Išla sam jučer na prvu folikulometriju, a sutra idem na drugu. Uskoro bi mogla biti inseminacija. Jako se veselim. Želim vam najveći plus. 😘

Pupa sretno…imas li nam nekih novih iskustava za pricati?🤗 Sta je sve potrebno uraditi prije potpomognute oplodnje…Jesi radila vec sve nalaze ili? Kakav je postupak,mozes li nam ukratko opisati?

Dakle… Prvo se morate naručiti na konzultacije za MPO i tamo ginekolog objasni sve vezano uz postupak. No, prije toga biste trebali razgovarati sa svojim ginekologom koji će vas uputiti na MPO ako se utvrdi da duže radite na bebi. Na prvim konzultacijama na humanoj dobijete popis pretraga koje trebate napraviti i vi i partner (brisevi, markeri, krvna grupa i rh faktor, spermiogram, HSG). Kada dođu nalazi, doktor predlaže postupak (inseminacija, IVF itd.)
    Eto😉

Hvala ti❤❤ Nek je tebi sretno…a ja sam isto odlucila jos koji ciklus pa ako ne uspije krenuti na dalje konslutacije I pretrage…Nemam vise zivaca kontati u cemu je bas problem..

Da, ako ne bude išlo barem možete napraviti neke pretrage pa vidjeti. Samo hrabro i želim ti veliki +.
    Sretno! 😘

Hvala ,I ja tebi svu srecu….❤ I javljaj nam svaki korak,sve nas zanima..
    😊🤗 Ma I ja se nadam,kao sto rece Missy87..sve nekako jos gajim nadu da ce mozda da se desi prirodno.

Nadajmo se! 🤞🤞🤞🤞

❤️🙏🏻

26. Kolovoz 2020. 15:29

Ako je ova mala tačkica krvi koju sam imala danas (i poslije toga ništa, samo bijeli iscjedak, na momente i obilniji) zaista nekim slučajem implantacija, kada bih mogla najprije uraditi test? Za 5 dana "ne" bih trebala dobiti mengu.  da li bi možda sutra ujutro bilo prepreprerano? 

Mokosh
    26. Kolovoz 2020. 15:41

Mashaya

Ako je ova mala tačkica krvi koju sam imala danas (i poslije toga ništa, samo bijeli iscjedak, na momente i obilniji) zaista nekim slučajem implantacija, kada bih mogla najprije uraditi test? Za 5 dana "ne" bih trebala dobiti mengu.da li bi možda sutra ujutro bilo prepreprerano?

Evo u slicnoj sam situaciji...ja cu uzeti onaj najosjetljiviji i napravit ga dan prije meng. s jutarnjim urinom. Svejedno se bojim da nebi prerano napravila, a s druge strane, valjda cu dobiti, ako trebam, do sutra. Jucer mi se pojavio svijetlo krvavi iscjedak i evo danas onako smede, ne puno, malo ostane kod brisanja. Imas li grceve i probadanja?

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

26. Kolovoz 2020. 15:56

Mokosh

Mashaya

Ako je ova mala tačkica krvi koju sam imala danas (i poslije toga ništa, samo bijeli iscjedak, na momente i obilniji) zaista nekim slučajem implantacija, kada bih mogla najprije uraditi test? Za 5 dana "ne" bih trebala dobiti mengu.da li bi možda sutra ujutro bilo prepreprerano?

Evo u slicnoj sam situaciji…ja cu uzeti onaj najosjetljiviji i napravit ga dan prije meng. s jutarnjim urinom. Svejedno se bojim da nebi prerano napravila, a s druge strane, valjda cu dobiti, ako trebam, do sutra. Jucer mi se pojavio svijetlo krvavi iscjedak i evo danas onako smede, ne puno, malo ostane kod brisanja. Imas li grceve i probadanja?

Pa povremeno me bolucka po dnu, kao prije nego trebam dobiti, ali ne toliko, da ne iščekujem T, možda ne bih ni primijetila,  sluđena sam valjda, pa umišljam i neke mučnine, mada je realno nemoguće da ih već imam čak i da jesam trudna, ali ajd ti to objasni mojoj glavi 
    Neću onda ni ja žuriti, da se bespotrebno ne tripujem i ne razočaram. Možda ću u nedjelju ujutro uraditi test, jer mi M pada u ponedjeljak. A sve ako ne dobijem do tada, jel 

Maša🤰🏼
    26. Kolovoz 2020. 15:57

Bok cure,

Ja sam danas 5DPO nemam nikakve simptome osim sto sam danas pojela jedan vagon hraneee znacii toliko sam gladna 🙈 neznam cekam da mi nabubre grudi ili da vidim krv kao impantacijsko ili nesto ali nista za sada :/

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2020. 16:12

Mashaya

Rano je sutra. Najranije 48h od implantacije i to s onim najosjetljivijim testom od 10ml

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    26. Kolovoz 2020. 16:49

Cure ja sam se upravo toliko ispovracala 🙈 ja mislim da je od sve kolicine hrane koju sam pojela hahaha ali ko zna i iscjedak imam i ja bas bas obilan 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Maša🤰🏼
    26. Kolovoz 2020. 16:57

I imam temp 37.1. 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Maša🤰🏼
    26. Kolovoz 2020. 16:59

A meni je tek 5DPO trebam dobit tek 4. Ili 5.9. Tek za 9 dana . Neznam malo mi je to kao rano za neke simptome mislim da sam samo previse pojela gluposti :P nadam se da sam u krivu i povracat cu svaki dan ako treba :P

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.