Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy87
    25. Kolovoz 2020. 14:15

Ja vec sada mislim da ce meni doci M.. Ne znam zasto, valjda jer sam se naviknula na to.
    Danas cu napraviti zadnji Lh jer mi je jucer pokazivalo skoro tamnu crtu, a danas prije pol sata sam dobila iscjedak,mlijecno bijele boje.
    Tako da vjerujem da je O zavrsila..
    Joj,koji su to problemi ostati trudna, nekima barem! 🤔

❤️🙏🏻

Sandricak1
    25. Kolovoz 2020. 14:33

Missy87

Ja vec sada mislim da ce meni doci M.. Ne znam zasto, valjda jer sam se naviknula na to.
    Danas cu napraviti zadnji Lh jer mi je jucer pokazivalo skoro tamnu crtu, a danas prije pol sata sam dobila iscjedak,mlijecno bijele boje.

Istooo.. tj znam da ce doći.  Boli me stomak ,i sve je isto kao u svakom j****** pms-u. 😡😡

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Missy87
    25. Kolovoz 2020. 15:21

Sandricak1

Missy87

Istooo.. tj znam da ce doći. Boli me stomak ,i sve je isto kao u svakom j****** pms-u. 😡😡

Pa ne znam vise, a tek mi je 1DPO ili 2DPO..tako nekako.
    Toliko me to ubije da bi prestala radit na bebi.. 🤬

❤️🙏🏻

25. Kolovoz 2020. 16:11

Pozdrav, trudilice 
    Je li normalno da me bolucka u predjelu jajnika 21 DC, a 5 ili 6 DPO (kažem "ili" jer sam pratila najavu ovulacije i nisam vidjela peak, sljedeći dan mi je drastično posvijetlila crtica, pa se nadam da je O bila možda nekad navečer ili u noći, jer sam oko 10h svako jutro piškila na trakice. Boli li implantacija, mislim osjeti li se išta? Ako da, kako? Kada nastaje? Ima li neko upućen u taj proces od O do implantacije, koliko dugo traje i ima li neke simptome 

SAYURI
    25. Kolovoz 2020. 16:19

Mashaya

Pozdrav, trudilice
    Je li normalno da me bolucka u predjelu jajnika 21 DC, a 5 ili 6 DPO (kažem "ili" jer sam pratila najavu ovulacije i nisam vidjela peak, sljedeći dan mi je drastično posvijetlila crtica, pa se nadam da je O bila možda nekad navečer ili u noći, jer sam oko 10h svako jutro piškila na trakice. Boli li implantacija, mislim osjeti li se išta? Ako da, kako? Kada nastaje? Ima li neko upućen u taj proces od O do implantacije, koliko dugo traje i ima li neke simptome

Sve je normalno kad radis na bebi i ganjas simptome😂 I bol u jajnicima koji imamo sve i kad jesmo i nismo trudne, natekle sise i masa drugih znakova..
    Impltancija u pravilu ne boli, moze biti malo roze krvi tamo iza 6dpo jer implatancija je izmedju 6dpo i 10 dpo ako se jajna celija oplodila, tako da rano ti je jos ...dakle, implantacija se desava od 6 dpo do 10 dpo kako kome, a traje toliko je jajna stanica ipak treba da predje polako sav taj put kroz jajovode do materice...

Sretno..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Missy87
    25. Kolovoz 2020. 16:25

Kod mene je svaki mjesec isto. Kao i kod svake. 😊
    Cekaj pa ces vidjeti  onih dana kada M treba doci. 
    Sretno! 

❤️🙏🏻

watson009
    25. Kolovoz 2020. 16:29

Hope   - ➕❤️
    Kona13 -  ➕ ❤️
    Zara01 - ➕❤️
    Jagodica - ➕❤️
    Pixiedust28 - ➕❤️
    Mare. su - ➕❤️
    Sanjarka88-➕❤️
    Kontesa1-➕❤️
    Na čekanju ➕🤞 
    Valentina_23-kasni 4 dana
    Tissa - 27.08. 
    Mokosh - 28.08.
    Sandricak1 27./28.8.
    Leoni-28.08.
    Maša25 - 29.08.
    U novom su ciklusu ♥:
    Irenaa0809- 02.09.
    PeaceLily - 03.09.
    Andela111 - 03.09.
    SAYURI- 04.09.
    Maša25-05.09.
    Missy87 - 06.09.
    Inana1 - 08.09.
    Anabelaaaa-08.09.
    Divna_Sa-12.09.
    Watsoon009-16.09.
    Freya_444-21./22.09.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    25. Kolovoz 2020. 16:30

Valentina kakva je kod tebe situacija ? Koji ti je dan ciklusa ? Kada ce opet testic ?
    Pozdrav svima sa plaze, Zarice na godinu ces imati pojacanje u toj predivnoj uvali ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    25. Kolovoz 2020. 16:53

Andela111

Curama koja piske zelim ogromne pluseve! Ima li koja da ce piskiti sutra? Ja 01.09. piskim sigurno i ocekujem +😏🤔🙃😁

Sretno,od srca ti zelim plusic !♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    25. Kolovoz 2020. 17:21

Mashaya

Pozdrav, trudilice

Ja bih rekla da sam osjetila implantacije, imala sam 11. I 12. Dpo smećkasti iscjedak i bol u desnoj strani tijela u predjelu zdjelice, baš sam osjetila taj dio intenzivnije i baš tako mi se nikada nije prije ni posle dogodilo. Tako da sam ja to pripisala tome.
    Držim fige da ti je do toga🤞💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.