Moksh ja verujem sto posto da je to to i da si trudna❤️❤️❤️❤️
Hvala ti, bas si draga. ❤ Za sada vjestica nije stigla. Javim sutra ujutro da li je doslo do promjena. Test nemam, tako da ce testiranje, ukoliko ne dobijem sutra, pricekati cetvrtak ujutro. Zene drage, zelim vam ugodnu noc.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bila sam kod dr…prosli ciklus jedan jajnik policistican,sad I drugi..Mada na oba postoje dva dominantna folikula oko 20 mm…rekao he da bi ovulacija mogla biti vcrs ili sutra..Ali kaze ne svidja mi se nalaz .🙈Desni jajnik je zbog ciste uvecan I sljepljen uz maternicu…I kao qko dodje do trudnoce imala bih poteskoca I njenom iznosenju.Endometrij he 7,8cm kazd da je to ok za ovaj period…Rekao he ako ne dodje do trudnoce,sljedeci korak je uraditi hormonski status.Sad da nastavim sa folacinom I inofolicom…Vcrs treba hopsati a malo sam umorna I skepticna 😣
Držim fige da ti sve uspije i da ne bude problema,žao mi je što uopće tako nešto moraš prolaziti🤞💕💛
Možeš li mi reći zašto je konkretno problem ako je jajnik sljepljen uz maternicu, jel dr nešto objasnio oko toga? Pitam jer je meni sljepljen, bila sam kod nekoliko doktora nakon spontanog i nitko mi nije to naveo kao mogući problem odnosno uzrok pa eto.. ako možeš podijeliti info🤗
Kod ovog dr sam bila I prosli ciklus samo da bi potvrdio ovulaciju..U sustini sve je bilo ok..osim tog jednog jajnika koji je policistican I govorio je o mogucem problemu I oskudnim jajnim celijama samo zbog mojih godina..Ovaj put mi je to rekao za sljepljen jajnik uz maternicu,sto prosli ciklus nije postojalo..jer taj jajnik bio normalan I saa domina.folikulom.Ovaj put je uvecan jako….taj isti..pokazala sam prosli nalaz I bila u cudu…Rekao ke da se to iz ciklusa u ciklus mjenja…Ne znam ni sama…planiram mozda sljedeci mjesec otici I kod drugog dr..pa opet kod njega…Uglavnom,nije mi rekao zasto je do toga doslo…a prosla kontr.uredna
I ti doktori vise nisu kvalitetni kao prije, na bih odmah trazila drugo misljenje...
Ja imam desni jajnik uz matericu i zanijela prvu trudnocu bez problema i sve proteklo super..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Maloprije sam bila na wc-u i imala sam roza iscjedak. Ne znam sta da mislim. Dva sata prije toga sam osjecala ziganje dolje nisko gdje mi je rez od carskog, malo vise desno. Sad trenutno osjecaj kao da bi mogla svaki cas dobiti. Inace nikad ne dobijem ranije, ugl tocno u dan, mozda mi se 2 puta godisnje dogodi da malo zakasni. Ako je kojim slucajem implatacija, kada bi se test mogao napraviti? Sad cekam da vidim hocu li procuriti…
Za 2 dana sa onima osjetljivosti 10ml
Koji si dpo?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anabelaaa hvala na odgovoru. Imam čistu baš na tom jajniku, odnosno endometriom-cista endometrioze. Mala je, već nekoliko godina stoji na mjestu.
Dosta toga je meni "sljepljeno" jedno uz drugo unutra, od priraslica. Ali se nadam toj jednoj uspješnoj trudnoći prije nego sve to napravi još veće probleme.
Sayuri baš mi je drago čuti tvoje pozitivno iskustvo, tjesi me kad čujem tako nešto😘
Leoni ja često osjetim tu desnu stranu na kojoj je takav jajnik, ali mislim da to osjetim zbog ciste na njemu.
Maloprije sam bila na wc-u i imala sam roza iscjedak. Ne znam sta da mislim. Dva sata prije toga sam osjecala ziganje dolje nisko gdje mi je rez od carskog, malo vise desno. Sad trenutno osjecaj kao da bi mogla svaki cas dobiti. Inace nikad ne dobijem ranije, ugl tocno u dan, mozda mi se 2 puta godisnje dogodi da malo zakasni. Ako je kojim slucajem implatacija, kada bi se test mogao napraviti? Sad cekam da vidim hocu li procuriti…
Za 2 dana sa onima osjetljivosti 10ml
Koji si dpo?
10 ili 11dpo, ne znam tocno kada je bila ovulacija, po aplikaciji je trebala biti 14. ili 15.08.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bila sam kod dr…prosli ciklus jedan jajnik policistican,sad I drugi..Mada na oba postoje dva dominantna folikula oko 20 mm…rekao he da bi ovulacija mogla biti vcrs ili sutra..Ali kaze ne svidja mi se nalaz .🙈Desni jajnik je zbog ciste uvecan I sljepljen uz maternicu…I kao qko dodje do trudnoce imala bih poteskoca I njenom iznosenju.Endometrij he 7,8cm kazd da je to ok za ovaj period…Rekao he ako ne dodje do trudnoce,sljedeci korak je uraditi hormonski status.Sad da nastavim sa folacinom I inofolicom…Vcrs treba hopsati a malo sam umorna I skepticna 😣
Držim fige da ti sve uspije i da ne bude problema,žao mi je što uopće tako nešto moraš prolaziti🤞💕💛
Možeš li mi reći zašto je konkretno problem ako je jajnik sljepljen uz maternicu, jel dr nešto objasnio oko toga? Pitam jer je meni sljepljen, bila sam kod nekoliko doktora nakon spontanog i nitko mi nije to naveo kao mogući problem odnosno uzrok pa eto.. ako možeš podijeliti info🤗
Kod ovog dr sam bila I prosli ciklus samo da bi potvrdio ovulaciju..U sustini sve je bilo ok..osim tog jednog jajnika koji je policistican I govorio je o mogucem problemu I oskudnim jajnim celijama samo zbog mojih godina..Ovaj put mi je to rekao za sljepljen jajnik uz maternicu,sto prosli ciklus nije postojalo..jer taj jajnik bio normalan I saa domina.folikulom.Ovaj put je uvecan jako….taj isti..pokazala sam prosli nalaz I bila u cudu…Rekao ke da se to iz ciklusa u ciklus mjenja…Ne znam ni sama…planiram mozda sljedeci mjesec otici I kod drugog dr..pa opet kod njega…Uglavnom,nije mi rekao zasto je do toga doslo…a prosla kontr.uredna
I ti doktori vise nisu kvalitetni kao prije, na bih odmah trazila drugo misljenje…
Ja imam desni jajnik uz matericu i zanijela prvu trudnocu bez problema i sve proteklo super..
Ovaj dr je primimarius,iza njega 35 god staza..I sad je u penziji ali radi privatno u jednoj poliklinici tako da ne sumnjam da nije strucnjak..a ja cu svakako otici jos negdje....Ma meni su te stvari cudne kad prvi put dr kaze imas to,imas to...a kontrolises se godinama redovno.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Bella,taj endometrijum nije problem uopce jos ako ne raste...Dosta mojih drugarica je su normalno zatrudnile I te ciste trudnocom skroz nestale.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Anabelaaa hvala ti na informacijama💛i drago mi je čuti za pozitivna iskustva.
Leoni pa često neku oštriju bol, a i ta strana mi se zna upaliti,uključujući kuk i nogu pa me peče i žari ali to nije samo do ciste. Kad je ovulacija na toj strani uvijek ju osjetim. Ponekad imam osjećaj kao da mi netko taj jajnik 'zaokrene' kao da zapne pa bude nelagodno i sl. Ali kod mene je to normalno i godinama tako. I ta cista ne puca ko vodene. Može puknuti ali to je onda druga priča. I može potpuno normalno biti da osjetiš jajnik k takve bolove kakve opisujes. Ne mora to ništa značiti jer jajnici rade, pogotovo oko ovulacije tako da ako doktor ništa ne vidi vjerojatno nije ništa, da imaš neku konstantu cistu, veliku il' problematičnu cistu, vidjeli bi to.
Bas sam na to i mislila. Rekoh mozda je slican bol. Sta znas, nikad ne znas sta ti je u telu.
Ja imam bol sa bocne leve strane, bas ispod rebra, gde je slezina. Kada ovuliram iz levog jajnika, tu me tako boli da mr budi nekad bol. To probada i prodje bol odmah, kao da me tu neko udari iznutra i prodje… Pogotovo tokom odnosa 😬 osecaj je bukvalni kao da gospodin tu bode. I bila sam na UZ stomaka nista se ne vidi sta bi mogglo da bude problem, nikome nije jasno… Ni ginekologu, ni radiologu.
Da zanimljivo. Ma stvarno ponekad ti ni hrpa doktora ne mogu dati neki konkretan odgovor jer jednostavno ne znaju. Ili ne mogu detaljno istražiti u tom trenutku, ne znam. Znam po svom primjeru. Bila sam kod hrpe ginekologa dok sam čekala dijagnozu, i svatko je mislio nešto svoje. Tako i danas sa puno stvari oko toga što mi se događa unutra, al ok. Nadjes nekog tko bar većinu toga razumije i tko te zna usmjeriti gdje treba kad treba pa bude ok. Nadam se da ti to nije ništa,jer ne mora biti ništa. I od srca ti želim da je sve u redu što treba biti♥️
Mokosh ja mislim da ti je to bila implantacija 🤞🤞🤞 ajde pisni i ti uskoro koji testic :) da se veslimo tvoj + ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji