Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    25. Kolovoz 2020. 18:08

Bila sam kod dr...prosli ciklus jedan jajnik policistican,sad I drugi..Mada na oba postoje dva dominantna folikula oko 20 mm...rekao he da bi ovulacija mogla biti vcrs ili sutra..Ali kaze ne svidja mi se nalaz .🙈Desni jajnik je zbog ciste uvecan I sljepljen uz maternicu...I kao qko dodje do trudnoce imala bih poteskoca I njenom iznosenju.Endometrij he 7,8cm kazd da je to ok za ovaj period...Rekao he ako ne dodje do trudnoce,sljedeci korak je uraditi hormonski status.Sad da nastavim sa folacinom I inofolicom...Vcrs treba hopsati a malo sam umorna I skepticna 😣

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Missy87
    25. Kolovoz 2020. 18:12

anabelaaaa

Bila sam kod dr…prosli ciklus jedan jajnik policistican,sad I drugi..Mada na oba postoje dva dominantna folikula oko 20 mm…rekao he da bi ovulacija mogla biti vcrs ili sutra..Ali kaze ne svidja mi se nalaz .🙈Desni jajnik je zbog ciste uvecan I sljepljen uz maternicu…I kao qko dodje do trudnoce imala bih poteskoca I njenom iznosenju.Endometrij he 7,8cm kazd da je to ok za ovaj period…Rekao he ako ne dodje do trudnoce,sljedeci korak je uraditi hormonski status.Sad da nastavim sa folacinom I inofolicom…Vcrs treba hopsati a malo sam umorna I skepticna 😣

Zelim ti svako dobro i da se ovaj put uhvati!!🤞🤞🤞
    Znam zasto si skepticna ali pusti to sa strane i odradite svoje, neka se uhvati! 🤞❤️

❤️🙏🏻

anabelaaaa
    25. Kolovoz 2020. 18:32

Missy87

anabelaaaa

Bila sam kod dr…prosli ciklus jedan jajnik policistican,sad I drugi..Mada na oba postoje dva dominantna folikula oko 20 mm…rekao he da bi ovulacija mogla biti vcrs ili sutra..Ali kaze ne svidja mi se nalaz .🙈Desni jajnik je zbog ciste uvecan I sljepljen uz maternicu…I kao qko dodje do trudnoce imala bih poteskoca I njenom iznosenju.Endometrij he 7,8cm kazd da je to ok za ovaj period…Rekao he ako ne dodje do trudnoce,sljedeci korak je uraditi hormonski status.Sad da nastavim sa folacinom I inofolicom…Vcrs treba hopsati a malo sam umorna I skepticna 😣

Zelim ti svako dobro i da se ovaj put uhvati!!🤞🤞🤞
    Znam zasto si skepticna ali pusti to sa strane i odradite svoje, neka se uhvati! 🤞❤️

Hvala ti❤ Ma obavicemo svakako,sto je do nas...😊

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Missy87
    25. Kolovoz 2020. 18:44

Ma nema na cemu. 😊
    Svi se veselimo bebicama, i nadam se da ce nam se  ubrzo ostvariti! 🤞🤞🤞🤞

❤️🙏🏻

Mokosh
    25. Kolovoz 2020. 19:36

Maloprije sam bila na wc-u i imala sam roza iscjedak. Ne znam sta da mislim. Dva sata prije toga sam osjecala ziganje dolje nisko gdje mi je rez od carskog, malo vise desno. Sad trenutno osjecaj kao da bi mogla svaki cas dobiti. Inace nikad ne dobijem ranije, ugl tocno u dan, mozda mi se 2 puta godisnje dogodi da malo zakasni. Ako je kojim slucajem implatacija, kada bi se test mogao napraviti? Sad cekam da vidim hocu li procuriti...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sandricak1
    25. Kolovoz 2020. 19:41

Mokosh

Maloprije sam bila na wc-u i imala sam roza iscjedak. Ne znam sta da mislim. Dva sata prije toga sam osjecala ziganje dolje nisko gdje mi je rez od carskog, malo vise desno. Sad trenutno osjecaj kao da bi mogla svaki cas dobiti. Inace nikad ne dobijem ranije, ugl tocno u dan, mozda mi se 2 puta godisnje dogodi da malo zakasni. Ako je kojim slucajem implatacija, kada bi se test mogao napraviti? Sad cekam da vidim hocu li procuriti…

A kada bi trebalo da dobijes ? Jel ti se inače ne desava da krvaris malo pred dobijanje ? 🤞🤞

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Mokosh
    25. Kolovoz 2020. 19:55

Trebala bi dobiti sad u petak. Inace mi ne urani, niti imam iscjedak par dana prije. Vuce na implataciju, ali opet, ne zelim se ponadat...vidjet cemo...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Bella🌟
    25. Kolovoz 2020. 20:38

anabelaaaa

Držim fige da ti sve uspije i da ne bude problema,žao mi je što uopće tako nešto moraš prolaziti🤞💕💛
    Možeš li mi reći zašto je konkretno problem ako je jajnik sljepljen uz maternicu, jel dr nešto objasnio oko toga? Pitam jer je meni sljepljen, bila sam kod nekoliko doktora nakon spontanog i nitko mi nije to naveo kao mogući problem odnosno uzrok pa eto.. ako možeš podijeliti info🤗

anabelaaaa
    25. Kolovoz 2020. 21:12

Bella🍁

anabelaaaa

Držim fige da ti sve uspije i da ne bude problema,žao mi je što uopće tako nešto moraš prolaziti🤞💕💛
    Možeš li mi reći zašto je konkretno problem ako je jajnik sljepljen uz maternicu, jel dr nešto objasnio oko toga? Pitam jer je meni sljepljen, bila sam kod nekoliko doktora nakon spontanog i nitko mi nije to naveo kao mogući problem odnosno uzrok pa eto.. ako možeš podijeliti info🤗

Kod ovog dr sam bila I prosli ciklus samo da bi potvrdio ovulaciju..U sustini sve je bilo ok..osim tog jednog jajnika koji je policistican  I govorio je o mogucem problemu I oskudnim jajnim celijama samo zbog mojih godina..Ovaj put mi je to rekao za sljepljen jajnik uz maternicu,sto prosli ciklus nije postojalo..jer taj jajnik bio normalan I saa domina.folikulom.Ovaj put je uvecan jako....taj isti..pokazala sam prosli nalaz I bila u cudu...Rekao ke da se to iz ciklusa u ciklus mjenja...Ne znam ni sama...planiram mozda sljedeci mjesec otici I kod drugog dr..pa opet kod njega...Uglavnom,nije mi rekao zasto je do toga doslo...a prosla kontr.uredna

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    25. Kolovoz 2020. 21:17

anabelaaaa

Bella🍁

anabelaaaa

Kod ovog dr sam bila I prosli ciklus samo da bi potvrdio ovulaciju..U sustini sve je bilo ok..osim tog jednog jajnika koji je policistican I govorio je o mogucem problemu I oskudnim jajnim celijama samo zbog mojih godina..Ovaj put mi je to rekao za sljepljen jajnik uz maternicu,sto prosli ciklus nije postojalo..jer taj jajnik bio normalan I saa domina.folikulom.Ovaj put je uvecan jako….taj isti..pokazala sam prosli nalaz I bila u cudu…Rekao ke da se to iz ciklusa u ciklus mjenja…Ne znam ni sama…planiram mozda sljedeci mjesec otici I kod drugog dr..pa opet kod njega…Uglavnom,nije mi rekao zasto je do toga doslo…a prosla kontr.uredna

I da,to nije naveo kao moguci problem pri zacecu samo pri vjerovatno trudnoci u kasnijoj fazi...jer bi kao jajnik pritiskqo maternicu I te ciste bi mozda rasle...A ti nemas ciste?

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.