Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandricak1
    26. Kolovoz 2020. 10:24

MisicaMia Woow,gde te je bolelo? 😇 mene boli donji stomak,bukvalno kao da me boli stidna kost. 
    Anabela  neverovatno, na kraju je bio bas lep ishod. Ne trebam dobiti sutra. Jos uvek me jako bole grudi pa mogu da se nadam. Cim prestanu znam da stiže m. Nadam se da necee 😪

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

26. Kolovoz 2020. 10:40

Sanjarka napeto je u proljetnicama  ... Cekam da se situacija malo smiri 

26. Kolovoz 2020. 10:55

Upravo sam na dnevnom ulošku vidjela tačkicu veličine zrna kafe crvene boje. Danas mi je 22 DC i 7 DPO. Je li moguće da ima veze sa implantacijom? Nikad do sada nisam imala nešto slično, a M "ne" bih trebala dobiti tek za 5 dana, odnosno 31.8. ili 1.9. nekako mi je prerano, a na papiru kada se obrišem nema ništa, obično kad procurim to je to, ne bude nekih prekida, pa i ako primijetim na dnevnom, ostane i na papiru, sada nema ništa na papiru, a tačkica stoji crvene boje. Čitala sam da je implantacijska krv obično ili svijetla ili tamna, kod mene je baš crvena, pa ne znam da li je to. Nekako sam malo i zabrinuta. 

anabelaaaa
    26. Kolovoz 2020. 11:17

Mashaya

Upravo sam na dnevnom ulošku vidjela tačkicu veličine zrna kafe crvene boje. Danas mi je 22 DC i 7 DPO. Je li moguće da ima veze sa implantacijom? Nikad do sada nisam imala nešto slično, a M "ne" bih trebala dobiti tek za 5 dana, odnosno 31.8. ili 1.9. nekako mi je prerano, a na papiru kada se obrišem nema ništa, obično kad procurim to je to, ne bude nekih prekida, pa i ako primijetim na dnevnom, ostane i na papiru, sada nema ništa na papiru, a tačkica stoji crvene boje. Čitala sam da je implantacijska krv obično ili svijetla ili tamna, kod mene je baš crvena, pa ne znam da li je to. Nekako sam malo i zabrinuta.

Ma nema veze kakve je boje...samo ds zavrsi sa par kapi 🤗 I moguce je svakako da je implantacija pogotovo ako nisi nikad tako rano krvarila ili dobila ranije...drzim fige

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    26. Kolovoz 2020. 11:38

Leoni

Zavrsila kod gina.
    Na desnom i daje cista stoji, na njegovom UZ je meri 15,5mm (kod drugog gina bila 16mm)
    Ovulacija bila iz levog jajnika. Sve uredno kaze, nikakve smetnje nema. Nema ciszi na jajnicima osim te jedne. Nije nista rekao za T ovaj mesrc, a nisam ni ja pitala jer je za bilo sta rano…
    Ali srecom sve je super.
    On kaze za hormone da su najpotrebniji pre O da se vade, nije pominjao ono od 2. Do 4.dc..

Eto ga,super..sad opusteno🤗I meni je rekao za hormone,odmah nakon menge raditi I mislim samo progesteron negdje oko 21 dana

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    26. Kolovoz 2020. 11:48

doka1

Sanjarka napeto je u proljetnicama… Cekam da se situacija malo smiri

Ma pusti!
    Žene 🙄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

26. Kolovoz 2020. 12:11

Leoni, ja ne bih mijenjala terapiju bez konsultacije sa svojim endokrinologom/nuklearcem. Nije to strašan tsh, da bi se morala instantno terapija uvoditi. Mada, opet najbitniji su ft3 i ft4, te ukoliko su optimalni, ne treba ni korekcija terapije. A dvije sedmice je kratak period, brzo će proći. To je moje mišljenje. 

Olive
    26. Kolovoz 2020. 12:27

Leoni ja ti skoro nakon svakog vaginalnog pregleda imam tako...
    Jednostavno se sluz pomješa s malo krvi, to je normalno.
    Nakon pape i briseva nekad isto imam tako - ili pak imam baš jako krvarenje (moram dnevni uložak staviti) a nekad nemam ništa, sve normalno.

30g., pokušavamo od 6.2019.
    Dijagnoza: Hipo/hashi, nizaz D3, nizak feritin

anabelaaaa
    26. Kolovoz 2020. 12:48

Leoni

Evo sad nakon pregleda dosla kuci i u wc-u. Sekret zamislite mlecni obilan ali samo boja cigle.
    Grudi jos bole, nemoguce da ce M….
    Tokom pregleda me nista nije bolelo, nije me povredio…

To sam zaboravila reci...tak mlijecni isjedak sam imala jucer bas pojacan I nikad u vrijeme ovul.i kazem dr ...kaze on,to je isto iscjedak ovulacijski...I danas mi je isto na vesu ostaje bijelo a kad prstima pokusam izvaditi mlijecno vodeno je...Pa sad ne znam,taj iscjedsk pominju I u ranoj trudnoci...Ja ne mogu ti skontati razliku jor skoro nikad nemam taj egg with iscjedak

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Maša🤰🏼
    26. Kolovoz 2020. 13:04

Andela meni su inače ciklusi bili od 28-30 dana a sad od kad radimo na bebi 35 dana i mene to uzasno nervira jer ako sam trudna neznam kad ići na prvi ultrazvuk jer je meni 6 tjedana npr od menstruacije samo 2 tjedna od O. 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.