Pozdrav cure 😉 evo samo da vam se malo javim. Išla sam jučer na prvu folikulometriju, a sutra idem na drugu. Uskoro bi mogla biti inseminacija. Jako se veselim. Želim vam najveći plus. 😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Evo sad nakon pregleda dosla kuci i u wc-u. Sekret zamislite mlecni obilan ali samo boja cigle.
Grudi jos bole, nemoguce da ce M….
Tokom pregleda me nista nije bolelo, nije me povredio…
To sam zaboravila reci…tak mlijecni isjedak sam imala jucer bas pojacan I nikad u vrijeme ovul.i kazem dr …kaze on,to je isto iscjedak ovulacijski…I danas mi je isto na vesu ostaje bijelo a kad prstima pokusam izvaditi mlijecno vodeno je…Pa sad ne znam,taj iscjedsk pominju I u ranoj trudnoci…Ja ne mogu ti skontati razliku jor skoro nikad nemam taj egg with iscjedak
Meni je danas 10dpo i bas sam obisala ceo sekret obilan te boje crveno roze . Nisam se setila da slikam. Jako cudno, ali to je najava za M. Sutra ocekujem pad Temp.
Meni se isto tako pojavi taj crvenkasto rozi iscjedak pred mengu,ali to bude na sat-dva prije normalnog krvarenja...Tako da,ako ostane na tome,moguce da bude plusic...Nemoj biti sigurna da ces procuriti...
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozdrav cure 😉 evo samo da vam se malo javim. Išla sam jučer na prvu folikulometriju, a sutra idem na drugu. Uskoro bi mogla biti inseminacija. Jako se veselim. Želim vam najveći plus. 😘
Pupa sretno...imas li nam nekih novih iskustava za pricati?🤗 Sta je sve potrebno uraditi prije potpomognute oplodnje...Jesi radila vec sve nalaze ili? Kakav je postupak,mozes li nam ukratko opisati?
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Zadnji nalaz na 4dc je bio tsh 2,9, ft4 je bio 1,96 (max 1,7) i ja bi sacekala bolje. U petak vadim opet za stitnu i provericu.
Sad ne znam za onaj sekret 🙄 bukvalno ceo obojen, nema tragova krvi kao sto sam imala pre M.
On bi rekao da sumnja na trudnocu, ali sekreta nije bilo na kondomu na sondi….
Ne moze on vidit nikakve naznake trudnoce
Meni jucer na 4+6 nije radio uzv jer ne moze vidit nista
Tako da....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🤗🤗🤗🤗❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pupa sretno…imas li nam nekih novih iskustava za pricati?🤗 Sta je sve potrebno uraditi prije potpomognute oplodnje…Jesi radila vec sve nalaze ili? Kakav je postupak,mozes li nam ukratko opisati?
Dakle... Prvo se morate naručiti na konzultacije za MPO i tamo ginekolog objasni sve vezano uz postupak. No, prije toga biste trebali razgovarati sa svojim ginekologom koji će vas uputiti na MPO ako se utvrdi da duže radite na bebi. Na prvim konzultacijama na humanoj dobijete popis pretraga koje trebate napraviti i vi i partner (brisevi, markeri, krvna grupa i rh faktor, spermiogram, HSG). Kada dođu nalazi, doktor predlaže postupak (inseminacija, IVF itd.)
Eto😉
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Pupa sretno…imas li nam nekih novih iskustava za pricati?🤗 Sta je sve potrebno uraditi prije potpomognute oplodnje…Jesi radila vec sve nalaze ili? Kakav je postupak,mozes li nam ukratko opisati?
Dakle… Prvo se morate naručiti na konzultacije za MPO i tamo ginekolog objasni sve vezano uz postupak. No, prije toga biste trebali razgovarati sa svojim ginekologom koji će vas uputiti na MPO ako se utvrdi da duže radite na bebi. Na prvim konzultacijama na humanoj dobijete popis pretraga koje trebate napraviti i vi i partner (brisevi, markeri, krvna grupa i rh faktor, spermiogram, HSG). Kada dođu nalazi, doktor predlaže postupak (inseminacija, IVF itd.)
Eto😉
Hvala ti❤❤ Nek je tebi sretno...a ja sam isto odlucila jos koji ciklus pa ako ne uspije krenuti na dalje konslutacije I pretrage...Nemam vise zivaca kontati u cemu je bas problem..
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Mi cemo pricekati jos koji mj. pa cemo onda krenuti. Krenula bi sada ali nekako gajim nadu da ce mozda biti prirodno.. 🤞🤞
Pupa zelim ti svu srecu da uspije od prve!! ❤️
❤️🙏🏻
Dakle… Prvo se morate naručiti na konzultacije za MPO i tamo ginekolog objasni sve vezano uz postupak. No, prije toga biste trebali razgovarati sa svojim ginekologom koji će vas uputiti na MPO ako se utvrdi da duže radite na bebi. Na prvim konzultacijama na humanoj dobijete popis pretraga koje trebate napraviti i vi i partner (brisevi, markeri, krvna grupa i rh faktor, spermiogram, HSG). Kada dođu nalazi, doktor predlaže postupak (inseminacija, IVF itd.)
Eto😉
Hvala ti❤❤ Nek je tebi sretno…a ja sam isto odlucila jos koji ciklus pa ako ne uspije krenuti na dalje konslutacije I pretrage…Nemam vise zivaca kontati u cemu je bas problem..
Da, ako ne bude išlo barem možete napraviti neke pretrage pa vidjeti. Samo hrabro i želim ti veliki +.
Sretno! 😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Mi cemo pricekati jos koji mj. pa cemo onda krenuti. Krenula bi sada ali nekako gajim nadu da ce mozda biti prirodno.. 🤞🤞
Pupa zelim ti svu srecu da uspije od prve!! ❤️
Hvala. ❤️
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji