Jesu iste boje ili svijetliji?
https://ibb.co/JjJsd13
🤔 Meni je za nijasnu tanja crta, i sa tim sto je tanja cini mi se da je svetlija…
Onda imamo jos dan/dva hopsanja! 😄🤞🤞
Hvala ti!❤️
❤️🙏🏻
Iskreno nisam ni ja bas.. 😂
A kako bude, bude... Odradili smo svoje koliko smo mogli. 😄
Sad cekamo.. 🤞❤️🤞🤞🤞
Ja kad sam prvi put bila trudna, prije nego sam imala spontani sa 2mj., isla sam stalno piskit i jela krastavce kisele..
❤️🙏🏻
Curke,
Vi koje pijete folnu kiselinu, koju preporučujete i koje su se pokazale najbolje odnosno da ne uzrokuju neke nuspojave poput debljanja, mučnine itd. 😁
Navodno je Solgarov folate najbolji, mada ne znam dozu, i ja bih voljela znati... 🤔
Trenutno, na savjet doktora, pijem Folacin od 5 mg.
Curke,
Vi koje pijete folnu kiselinu, koju preporučujete i koje su se pokazale najbolje odnosno da ne uzrokuju neke nuspojave poput debljanja, mučnine itd. 😁
I nisam primijetila neke nuspojave, osim mooooguce pojacanog apetita, ali mozda i nije do jadne folne 😁😑
Ako je odradjeno onda nemas sta da brines 😊😊😊🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 sad brojimo i navijamo. Jel meris temp?
Ma ne mjerim, neda mi se s tim zezati.. Svaki dan u isto vrijeme,bas nisam taj tip.. 😄
I ove lh trakice sto koristim je cudo! 😂
Ti mjeris?
To je ono kad je O onda naraste temp. ili kako?
❤️🙏🏻
Prijavljujem bolove u ledjima(vec treci dan), bolne cicke i probadanja u desnom jajniku,bijelo sluzavi iscjedak 🤞 nisam jos pravila test😅 sve se cudim kako izdrzim da ga ne napravim😂 nisam ni kupila 😂
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
https://ibb.co/jv9km54 Meni temp malo skocila, nadam se da nije ovulqcijski skok,jer jos nisam dobila pik...A ovaj ciklus mi je bas niska u ovom djelu...Danas radim trakicu pa da vidim sta se desava. I sluzi je bilo nesto malo Ali uglavnom vodena I unutrasnjosti,slabo he ista izlazilo van
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ajme, valentina_23 kako uspjevas?! 🤣 Koliko ti sad vec kasni 4,5dana?
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Valentina piški još jednom 🤭🤞💕
Freya do sad sam pila SiderAl folic (ima folne, željeza,B12,vitD,i B6) te sam uzela po preporuci svog specijaliste, iako su malo skuplji, 20 vrećica 180 kn. To sam nakon spontanog krenula, a sad sam prešla na premama duo, u sebi imaju folnu i sve ostalo + pijem omegu uz to.
Meni je temperatura stala, izgleda da ajde to bila jednodnevna bez nekog posebnog razloga, danas sam još doma pa sutra na posao. Simptoma posebnih i dalje nemam ,osim malo bijelog iscjedka al to je normalno za ovaj dio ciklusa.
Kod mene nista novo, obavili smo koliko smo mogli.. Sad nam preostaje cekanje. 12DC nam je ili 1DPO..
Naravno da znakova nema, neka sitna bol samo dolje sto je pod normalno.
Odbrojavam dane do M pa kako bude.
Trudnice, kada ste osjetile prve znakove T ili nikakve znakove? 😄
Citala sam vas da niste nista osjetile uopce..
❤️🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji