Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    07. Kolovoz 2020. 12:53

watson009

Leoni ja sam cekala tvoje javljanje! Super za dobru prohodnost,jako mi je drago zbog dobrih rezultata! 🙏
    Sada samo akcija hehe
    Sto se mene tice stavi slikice nije na odmet😉
    Jel bio na kraju muz s tobom na pregledu ?
    Ne pise ti u potpisu koliko dugo pokusavate ?

Vidim da uzimaš Novalac. Kakvo ti je iskustvo s njim? Ja planiram kupiti neki prenatal pa pitam. Ne da mi se više piti nekoliko tableta, radije bih da imam sve u jednoj

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2020. 12:55

Pupa

watson009

Leoni ja sam cekala tvoje javljanje! Super za dobru prohodnost,jako mi je drago zbog dobrih rezultata! 🙏
    Sada samo akcija hehe

Vidim da uzimaš Novalac. Kakvo ti je iskustvo s njim? Ja planiram kupiti neki prenatal pa pitam. Ne da mi se više piti nekoliko tableta, radije bih da imam sve u jednoj

Ja pijem novalac i opet cu ga uzet 👌

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kona13
    07. Kolovoz 2020. 12:56

Pupa

watson009

Sada samo akcija hehe

Ja bi ti preporucila Thorne prenatal 👌 iherb.

👦2012💙

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2020. 12:57

Pupa

Sanjarka88 🦋

Cure koje se pratimo po o, kakav vam je iscjedak ovih dana nakon o?

Čini mi se da je od bjelanjka postala krema 🤣

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 
    Ista stvar. Kremasti jos uvijek 
    Bude mi inace nakon o pa mi nije neki znak 🙄😁

Bella🌟
    07. Kolovoz 2020. 12:57

Čestitke novim plusićima, nek bude trudnoća uredna ali školske🤗🥳
    Leoni super za pregled, što se mene isto tice stavi slikice . Tijekom M endometrij se ljušti što dovodi do tanjeg endometrija i kako ide ovulacija edometrij bude zadebljaniji i ako ne dođe do T menstruacijom se opet ljušti. Minimalna debljina endometrija, ako se dobro sjećam , potrebna da bi došlo do trudnoce je 7mm. Na što će ti vjerojatno narasti kada ti se ovulacija bliži. Evo moj primjer dok sam išla na folikulometrije, 10. dan ciklusa mi je endometrij bio 7mm, 13 dan ciklusa je bio 9/10 mm, 15. dan ciklusa 11mm. 

Pupa
    07. Kolovoz 2020. 13:03

Sanjarka88 🦋

Pupa

Sanjarka88 🦋

Cure koje se pratimo po o, kakav vam je iscjedak ovih dana nakon o?

Čini mi se da je od bjelanjka postala krema 🤣

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
    Ista stvar. Kremasti jos uvijek
    Bude mi inace nakon o pa mi nije neki znak 🙄😁

Također. Meni je jedini znak trudnoće bio umor (bila je na kraju biokemijska, ali sam napravila ranije test). Kako imam izražen PMS, ne znam kako razlikovati ta dva stanja 🤣🤣🤣

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

anabelaaaa
    07. Kolovoz 2020. 13:19

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Novim plusicima cestitke ❤Evo mog grafikona do danas, po ovome,bice da se desila fina ovulacija 😁
    https://ibb.co/YyxrQkY

Bome da je 😎😎😎
    Ti si onda 6dpo? Ima li simptoma? 😁

Jeste, po ovome 6 Dan a lh mi je bio pozitivan 10-Dan ciklusa.Simptomi,bolne grudi,inace me bole pred menzes,ovaj put su odmah pocele da dan povisenja temp.ako to bude ista znacilo.Jajnici me boluckaju,u maternici neki cudan osjecaj,kao da zateze..Necu se radovati jer sam imala te vodene ciste na lijevom jajniku pa kontam da otuda I bol.Vidjecemo kako ce temp rasti,I ne radim test do kasnjenja,zadnja dva mjeseca sam dala brdo para na testove.😁Kako bude ovaj mjesec,I i sama ovulacija je dovoljna jer prosli mjesec se uopce nije dogodila. 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

watson009
    07. Kolovoz 2020. 13:22

Leoni velis morala si glumiti ahhahahah
    Umirem od smijeha !!! Ma sva sreca pa te nije boljelo.
    Novalac pijem par dana,nemam jos iskustva s njime! 
    Folnu od solgara sam pila 6mjeseci i prestala prije vise od mjesec dana,otvarala mi apetit i udebljala se od toga...kaos! 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

anabelaaaa
    07. Kolovoz 2020. 13:24

Leoni

Hej devojke, zavrsila sam, sada sam stigla kuci.
    Sam pregled je neprijatan, prvo obican ginekoloski (vaginalnom sondom) i onda je radjen HSG. Bio je prisutan bol malo jeci nego sto sam ja navikla kada imam M, ali bio je samo dok mi je postavila onaj instrument kroz koji je ubrizgala kontrast. Nakon toga cim je postavila, nisam vise nista osecala, samo neku neprijatnost (slicno kao od vaginalne sonde). Ja sam se bas bila uplasila jos sam napravila dramu da moj muz bude prisutan, jer sam se jako plasila. Svaka zena je drugacija, ali ja nakon pregleda sam normano hodala i nisam osecala i sada ne osecam nikakvu bol niti neprijatnost. Odnose mozemo da imamo odmah, nisam dobila nikakve antibiotike.
    Rezultat : Materica je 6,3x3x3,7 cm i regularno je gradjena. Endometrij mi je 5 mm (kaze da je ok). Na desnom jajniku imam folikul od 16 mm (zato sam imala sekret juce) i kaze da ce O doci ranije. Na levom imam folikul od 4 mm .
    Jajovodi prohodni, sve je u normali.
    Sta vi mislite o debljini endometrijuma? I sa koliko mm puca folikul?
    Ona meni nije htela nesto lepo odgovarati, rekla je da se javim mom dr za dalja pitanja …
    Za vas koje ste imale HSG, imam kao neke roze tragove na ulosku i kada se obrisem imam kroz sekret isto crvene tragove. M nije vise u pitanju.
    P:S. Hvala vam jer ste mi pozelele srecu i mislile na mene. Divne ste

Meni je 10-dan cuklusa folikul bio 20,a ovulacija se desila 13 dan. Endometrij 9.Kod tebe je isto folikul dobar,endometrij je u rastu...Koji si dan ciklusa?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2020. 13:26

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Novim plusicima cestitke ❤Evo mog grafikona do danas, po ovome,bice da se desila fina ovulacija 😁
    https://ibb.co/YyxrQkY

Bome da je 😎😎😎
    Ti si onda 6dpo? Ima li simptoma? 😁

Jeste, po ovome 6 Dan a lh mi je bio pozitivan 10-Dan ciklusa.Simptomi,bolne grudi,inace me bole pred menzes,ovaj put su odmah pocele da dan povisenja temp.ako to bude ista znacilo.Jajnici me boluckaju,u maternici neki cudan osjecaj,kao da zateze..Necu se radovati jer sam imala te vodene ciste na lijevom jajniku pa kontam da otuda I bol.Vidjecemo kako ce temp rasti,I ne radim test do kasnjenja,zadnja dva mjeseca sam dala brdo para na testove.😁Kako bude ovaj mjesec,I i sama ovulacija je dovoljna jer prosli mjesec se uopce nije dogodila.

Zvuci dobroooo 🤞🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.