Tinchicaja mislim da ti nije bila O , ja bih na tvoj mjestu nastavila testirati.
Tako je meni bilo prosli mjesec i nisam vise testirala i propustila sam O .
Gdje si ti dragaa? Ne vidim da komentiras ovih dana ☺️ kako si?
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
I sretno sa endokrinologom. Ako imaš mogućnost i vidiš da ne ide, preporučila bi ti dr.Hertoghe kliniku u Belgiji
👦2012💙
I sretno sa endokrinologom. Ako imaš mogućnost i vidiš da ne ide, preporučila bi ti dr.Hertoghe kliniku u Belgiji
I da, meni su hormoni npr
DC 6 - TSH 0.08
Ft3- 4
Ft4- 10
DC 14 TSH 0.07
Ft3- 4.1
Ft4- 10
Kao što vidiš meni ne variraju
👦2012💙
Po temp a ni po trakicama ti nije bila o jos 🤷♀️
Ali imala. Je skok i onda pad opet 🤷🏻♀️
To sta je imala skok ne znaci nista ako temp nije ostala povisena
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
cure ja sad baš gledam i ne vjerujem,baš mi je obilan taj ovulacijski iscjedak,ne kužim.danas je 9 dpo i nikada nisam tako kasno imala takav.
jel netko još to imao?
Bas ovulacijaki? Bjelanjak? Ili kremasti?
Hahahha joooj kod mene nista normalno ne moze bit 😂
Za sutra je kao predvidena O al tu se ne vidi ni da je blizu ja bi rekla
Moze se desiti da je anovulacijski ciklus, meni se tako prosli desilo,skakala I padala citav ciklus a lh mi konstantno pokazivao svjetlu crtu inne dovoljno tamno.ali drzim fige da kod tebe bude sve ok.Mozda je pik bio jedanput u toku noci fa ga nisi uhvatila..Cital sam na forumima da je I to moguce.
Da to sam i ja procitala, onaj 12DC kad je navecer bila tamnija crta naspram ostalih, mozda je tu vecer dok sam spavala bio pik, a opet temperatura to ne pokazuje bas pa ni sama nisam sigurna. A nista, strpit cu se jos i pratit s trakicama kolko mi ih je ostalo🤷♀️
Koliko ti traju ciklusi? Koliko ti je trajao najduži?
Ja prijavljujem zivcanost 🙄
To necu pripisat t nego tome sto me svi ljute.
Npr. Sutra nam je godisnjica braka, i mislili smo sami na neki izletic, naravno - nitko ne moze malog cuvat 🙄 bas mi se place
Ugl. Eto, zivcanost kao u pms - u pa nek ostane zabilježeno 😂 mozda za 10dana budem rekla eto vidis, to je bio simptom 😁🤞
Neka boluckanja lagana u trbuhu povremeno ( mozda su i crijeva). Cice bole i dalje, iscjedak kremasti al nema ga puno. Bazalna oko 36.8
To je to za sada
Laku noc ❤️
E da! Jagodica nam je trebala piskit danas??? Jagodice javi se 🙏
Najduzi ove godine je bio 58 dana, to je bilo ono kad nisam imala M u lipnju, a po normali najduzi je bio u veljaci 34. Inace mi variraju izmedu 28-30 dana.
Najduzi ove godine je bio 58 dana, to je bilo ono kad nisam imala M u lipnju, a po normali najduzi je bio u veljaci 34. Inace mi variraju izmedu 28-30 dana.
Onda je moguce da nije jos bila o, može biti i oko 20dc gledajući taj najduži (34dc)
Nadam se da neces opet doc do dugog ciklusa kao taj od 58 dana 😩🤞
Piski i dalje trakice i mjeri bazalnu 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji