Pixiedust cestitaaaaam :)
Kakvo je stanje kod tebe?
Mare. Su a kod tebe?
Nema naznaka da ce doc (obico krene par dana prije smedi iscjedak), a grcevi koje sam imala su dosta slabiji.
Nisam pametna kad da napravim novi test…
Mislim da mozes danas. Svako 2 dana se beta dupla
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
MisicaMia welcome 🙂 tvoji simptomi zvuce super obecavajuce 🤞🤞🤞🤞🤞 na najace da bude plusic ❤️
Hvala na dobrodoslici :) i na zeljama ❤
Kazem,ako ne bude sve okej ima vremena ali buni me taj ovulacijski iscjedak gusti rastezljivi i ta mikroskopska mrljica krvi i najvise to sto nema mojih pristica.
Danas bi bio 9 DPO ako ne racunam dan ovulacije.nema smisla da radim test tako rano.
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Eto novosti kod mene danas. Boli me trbuh i osjećam grčeve u donjem dijelu trbuha. Pospana sam i sad me još uhvatila glavobolja. Moguće da hormoni rade svoj posao 🙈
Poceli simptomi ha? 😂🤞🤞🤞
Ne pitaj. Imam simptome još od završetka M. Stalno neke turbulencije u trbuhu i grčići, jučer glavobolja, osjećaj težine u grudima. 🙈🙈🙈 Možda neki ljetni đir 🤣
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Puse da ako je gusti rastezljiv da je mogucnost trudnoce i ta mrljica krvi.
Pricekaj jos par dana i bit ce veliki plusic! 🥰🤞🤞🤞
❤️🙏🏻
Eto novosti kod mene danas. Boli me trbuh i osjećam grčeve u donjem dijelu trbuha. Pospana sam i sad me još uhvatila glavobolja. Moguće da hormoni rade svoj posao 🙈
Poceli simptomi ha? 😂🤞🤞🤞
Ne pitaj. Imam simptome još od završetka M. Stalno neke turbulencije u trbuhu i grčići, jučer glavobolja, osjećaj težine u grudima. 🙈🙈🙈 Možda neki ljetni đir 🤣
😂
Inace ti krene osjetljivost grudi odmah nakon o?
MisicaMia welcome 🙂 tvoji simptomi zvuce super obecavajuce 🤞🤞🤞🤞🤞 na najace da bude plusic ❤️
Hvala na dobrodoslici :) i na zeljama ❤
Kazem,ako ne bude sve okej ima vremena ali buni me taj ovulacijski iscjedak gusti rastezljivi i ta mikroskopska mrljica krvi i najvise to sto nema mojih pristica.
Danas bi bio 9 DPO ako ne racunam dan ovulacije.nema smisla da radim test tako rano.
Meni je u prosloj t plus bio na 10dpo, al ako mozes strpi se jos malo 🤞🤞🤞
Hvala svima ❤😍
I ja vam zelim da sto prije ugledate plusice 😍
Kuma mi kaze da radim test (ona je jos pod dojmovima jer je tek rodila moje kumce 😍) pa mozda se ohrabrim sutra ili prekosutra 😀
Mia 2014 🐰
samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤
Mare. Su a kod tebe?
Kod mene bas nikakvih simptoma ni PMS ni T 🤷🏻♀️
Ako bi baaaas cjepidlacila haha onda sam prosli tjedan bila pojacano zivcana neg inace🤦🏻♀️ Al sad se zivcanoca povukla haha
I imala sam bijeli iscjedak
To je to🤷🏻♀️
Ne racunam s ➕ ovaj mjesec,ali svakako je DOBRODOSAO🤞🏻
12.08. ➕❤️
👩🏻 29
👨🏻 33
Mare. Su a kod tebe?
Kod mene bas nikakvih simptoma ni PMS ni T 🤷🏻♀️
Ako bi baaaas cjepidlacila haha onda sam prosli tjedan bila pojacano zivcana neg inace🤦🏻♀️ Al sad se zivcanoca povukla haha
I imala sam bijeli iscjedak
To je to🤷🏻♀️
Ne racunam s ➕ ovaj mjesec,ali svakako je DOBRODOSAO🤞🏻
Mare
Ja sam u prosloj t tamo 7-9dpo imala zescu zivcanost, ono kao najgori pms. Trajalo 2 danabi stalo
Drzim fige da je to i kod tebe simptom t 🤞🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji