Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy87
    07. Kolovoz 2020. 09:28

Sanjarka88 🦋

Kona ti si citala… Ima li objasnjenje zasto je test bolje radit na 8 i 9dpo popodne?

Tako rano da se vec radi test? 

❤️🙏🏻

pupetta
    07. Kolovoz 2020. 09:32

Pixiedust28 cestitam, neka ti je sa srecom! 💓
    Neznalice moze se i u bolnici, ali ti treba uputnica. Sretno, drzim fige da si trudna! 😊
    MisicaMia moguce je da si trudna jer ste imali nezasticen odnos u plodne dane, ali ovi simptomi mogu i ne moraju to znaciti. Nazalost nema ti druge nego se jos malo strpjeti pa piskiti test. Ne brini se i sretno! 😊

Baby P 03/21 💙

valentina98
    07. Kolovoz 2020. 09:34

pupetta

Pixiedust28cestitam, neka ti je sa srecom! 💓
    Neznalice moze se i u bolnici, ali ti treba uputnica. Sretno, drzim fige da si trudna! 😊
    MisicaMiamoguce je da si trudna jer ste imali nezasticen odnos u plodne dane, ali ovi simptomi mogu i ne moraju to znaciti. Nazalost nema ti druge nego se jos malo strpjeti pa piskiti test. Ne brini se i sretno! 😊

MisicaMia slazem se sa pupettom 💝

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Kontesa1
    07. Kolovoz 2020. 09:35

Pixiedust čestitam 🥳🎉😊

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

Kontesa1
    07. Kolovoz 2020. 09:36

Baš puno plusića ovaj mjesec 😀

+ 18.08. 👶🤰💗
    Blizanci 💞

MisicaMia
    07. Kolovoz 2020. 09:36

pupetta

Pixiedust28cestitam, neka ti je sa srecom! 💓
    MisicaMiamoguce je da si trudna jer ste imali nezasticen odnos u plodne dane, ali ovi simptomi mogu i ne moraju to znaciti. Nazalost nema ti druge nego se jos malo strpjeti pa piskiti test. Ne brini se i sretno! 😊

Hvala ti :)
    Ma znam da moram piskit za koji dan,cisto sam htjela vidjeti vase misljenje jer iskreno cudno mi da nema mojih potkoznih bolnih a i taj ovulacijski iscjedak iskreno takav nemam cak ni tijekom plodnih dana.
    Ledja me od jucer poprilicno bole ali to pripisujem uredskom poslu.
    Divno mi je vidjeti vas ovdje kako se pratite :)
    Moja prva trudnoca je bila sok sok obzirom da sam se godinama borila sa e.coli i moji realno tada simptomi za koje nisam znala da su simptomi je bila uzasna bol prilikom mokrenja i samo zbog toga jer sam sumnjala da mi se bakterija opet aktivirala napravila sam test jer sam htjela na hitnu i znala sam da ce me tamo pitati kad je zadnji ciklus bio i skuzim da mi kasni vec par dana i napravim test i ono dvije crtice i eto moje djevojcice vec 6 godina.
    Iskreno pojma nemam kako sam tada ostala trudna jer nikad nismo do kraja isli ali eto mlada luda :)

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

valentina98
    07. Kolovoz 2020. 09:38

Jucer uhvacen pik, "bijelancevinasti" iscjedak kroz cijeli dan, navecer oko 23:00h grcici u desnom jajniku, no danas vec nista, mozda bas malo iscjedka, a danas bi kao trebala ovulacija biti po lh😏 jucer nismo hopsali, ali smo hopsali 1.,2.,3., i 5.8 pa se nadam da su vojnici prezivjeli i odradili svoj posao 😏🤞 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2020. 09:49

valentina_23

Jucer uhvacen pik, "bijelancevinasti" iscjedak kroz cijeli dan, navecer oko 23:00h grcici u desnom jajniku, no danas vec nista, mozda bas malo iscjedka, a danas bi kao trebala ovulacija biti po lh😏 jucer nismo hopsali, ali smo hopsali 1.,2.,3., i 5.8 pa se nadam da su vojnici prezivjeli i odradili svoj posao 😏🤞

Ovulacija ti moze biti na dan pika
    Jucer ujutro si imala pik, sasvim ok da je o bila sinoc ili nocas. Sutra bi ti trebala rasti temp 
    Odnos dan prije o je sasvim ok. Tako da 🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2020. 09:50

MisicaMia welcome 🙂  tvoji simptomi zvuce super obecavajuce 🤞🤞🤞🤞🤞 na najace da bude plusic ❤️

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2020. 09:51

Missy87

Sanjarka88 🦋

Kona ti si citala… Ima li objasnjenje zasto je test bolje radit na 8 i 9dpo popodne?

Tako rano da se vec radi test?

Može test radit kad god Hoces, samo tesko da ce pokazat plus tako rano ako i je t

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.