Ja prijavljujem zivcanost 🙄
To necu pripisat t nego tome sto me svi ljute.
Npr. Sutra nam je godisnjica braka, i mislili smo sami na neki izletic, naravno - nitko ne moze malog cuvat 🙄 bas mi se place
Ugl. Eto, zivcanost kao u pms - u pa nek ostane zabilježeno 😂 mozda za 10dana budem rekla eto vidis, to je bio simptom 😁🤞
Neka boluckanja lagana u trbuhu povremeno ( mozda su i crijeva). Cice bole i dalje, iscjedak kremasti al nema ga puno. Bazalna oko 36.8
To je to za sada
Laku noc ❤️
Drzim fige da je to simptom🤞🤞
Nemoj se zivcirati, biti ce godisnjica jos mnogo, kada mali zaspi napravi romanticnu veceru sebi i muzicu, vece samo za vas dvoje❤️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
E da! Jagodica nam je trebala piskit danas??? Jagodice javi se 🙏
Jao zene, ova zadnja 3 dana - ludnica 🤯 Kako u glavi, tako u tijelu, poslu... uglavnom evo mog testica od jucer predvecer https://ibb.co/qm7Dwmr
Čestitam od srca pixiedust28 i MisicaMia! Neka budu dosadne, skolske trudnoce 🥰
E da! Jagodica nam je trebala piskit danas??? Jagodice javi se 🙏
Jao zene, ova zadnja 3 dana - ludnica 🤯 Kako u glavi, tako u tijelu, poslu… uglavnom evo mog testica od jucer predvecerhttps://ibb.co/qm7Dwmr
Čestitam od srca pixiedust28 i MisicaMia! Neka budu dosadne, skolske trudnoce 🥰
Divnoooo! Jagodica cestitam od ❤️ nek bude dosadna i skolska 🤞🤞🤞❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Npr. Sutra nam je godisnjica braka, i mislili smo sami na neki izletic, naravno - nitko ne moze malog cuvat 🙄 bas mi se place
Ugl. Eto, zivcanost kao u pms - u pa nek ostane zabilježeno 😂 mozda za 10dana budem rekla eto vidis, to je bio simptom 😁🤞
Neka boluckanja lagana u trbuhu povremeno ( mozda su i crijeva). Cice bole i dalje, iscjedak kremasti al nema ga puno. Bazalna oko 36.8
To je to za sada
Laku noc ❤️
Sretna godišnjica
I graf ti izgleda 👌
👦2012💙
To je to za sada
Laku noc ❤️
Nemoj se zivcirati, biti ce godisnjica jos mnogo, kada mali zaspi napravi romanticnu veceru sebi i muzicu, vece samo za vas dvoje❤️
Ma znam da ce bit...
Samo eto nervozna sam i ono uvijek al uvijek malog vodimo sa sobom di god idemo, jako rijetko trazim da ga netko pricuva i sad kad mi bas treba, nista 😔
Ignorirajte me.... Takav je dan, bit ce bolje 😊
To je to za sada
Laku noc ❤️
Sretna godišnjica
I graf ti izgleda 👌
Hvala 🥰
Drage mooooje, meni se ovo prvi puta desava pa vam pisem jer ne znam sta bi to moglo biti.. Radi se o tome da mi je jucer ujutro u 8:38 bio pik (drugi urin), no jucer sam imala i dosta iscjedka kroz cijeli dan i navecer blage grceve u desnom jajniku pa pripisujem da je o nastupila jucer kroz dan/navecer.. Danas od jutra ima jako malo prozirnog iscjedka, no sad sam dosla u wc, skinila bijele boxe da piskim i vidim na njima smeđe fleke, znaci nije iscjedak nego nekakve smeđe fleke?! Nikada mi se to nije desilo 1 dan poslije o i nemam pojma sta je to? I kroz dan sam imala blage grceve kao da ce menga doci :O da to prepisem ovulaciji ili? Ne vjerujem da se implantacija moze dogoditi tako rano i da je ona razlog.. Odnosi su bili 1.,2.,3.,i 5.8..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
To je to za sada
Laku noc ❤️
Ma znam da ce bit…
Samo eto nervozna sam i ono uvijek al uvijek malog vodimo sa sobom di god idemo, jako rijetko trazim da ga netko pricuva i sad kad mi bas treba, nista 😔
Ignorirajte me…. Takav je dan, bit ce bolje 😊
Razumijem te u potpunosti.. Ne budi tuzna, nece ti nitko moci prigovarati da ti je cuvao djete dok si ti "uzivala i skitala".. Ako nista drugo barem imas mirno srce i manje stresa kasnije.. Mozes napraviti i kuci da vam bude lijepo draga ❤️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Drage mooooje, meni se ovo prvi puta desava pa vam pisem jer ne znam sta bi to moglo biti.. Radi se o tome da mi je jucer ujutro u 8:38 bio pik (drugi urin), no jucer sam imala i dosta iscjedka kroz cijeli dan i navecer blage grceve u desnom jajniku pa pripisujem da je o nastupila jucer kroz dan/navecer.. Danas od jutra ima jako malo prozirnog iscjedka, no sad sam dosla u wc, skinila bijele boxe da piskim i vidim na njima smeđe fleke, znaci nije iscjedak nego nekakve smeđe fleke?! Nikada mi se to nije desilo 1 dan poslije o i nemam pojma sta je to? I kroz dan sam imala blage grceve kao da ce menga doci :O da to prepisem ovulaciji ili? Ne vjerujem da se implantacija moze dogoditi tako rano i da je ona razlog.. Odnosi su bili 1.,2.,3.,i 5.8..
Jep od O to hoce
👦2012💙
Hope - ➕❤️
Kona13 - ➕ ❤️
Zara01 - ➕❤️
Jagodica - ➕❤️
Pixiedust28 - ➕❤️
Na čekanju ➕🤞 :
Inana1 - 3 dana kasni 🤞
Mare. su 09.08.
Missy87 11.08.
Anabelaaaa 14.08.