Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    valentina98
    07. Kolovoz 2020. 23:05

Sanjarka88 🦋

Ja prijavljujem zivcanost 🙄
    To necu pripisat t nego tome sto me svi ljute.
    Npr. Sutra nam je godisnjica braka, i mislili smo sami na neki izletic, naravno - nitko ne moze malog cuvat 🙄 bas mi se place
    Ugl. Eto, zivcanost kao u pms - u pa nek ostane zabilježeno 😂 mozda za 10dana budem rekla eto vidis, to je bio simptom 😁🤞
    Neka boluckanja lagana u trbuhu povremeno ( mozda su i crijeva). Cice bole i dalje, iscjedak kremasti al nema ga puno. Bazalna oko 36.8
    To je to za sada
    Laku noc ❤️

Drzim fige da je to simptom🤞🤞 
    Nemoj se zivcirati, biti ce godisnjica jos mnogo, kada mali zaspi napravi romanticnu veceru sebi i muzicu, vece samo za vas dvoje❤️ 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Jagodica125
    07. Kolovoz 2020. 23:05

Sanjarka88 🦋

E da! Jagodica nam je trebala piskit danas??? Jagodice javi se 🙏

Jao zene, ova zadnja 3 dana - ludnica 🤯 Kako u glavi, tako u tijelu, poslu... uglavnom evo mog testica od jucer predvecer https://ibb.co/qm7Dwmr 

Čestitam od srca pixiedust28 i MisicaMia! Neka budu dosadne, skolske trudnoce 🥰 

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2020. 23:07

Jagodica125

Sanjarka88 🦋

E da! Jagodica nam je trebala piskit danas??? Jagodice javi se 🙏

Jao zene, ova zadnja 3 dana - ludnica 🤯 Kako u glavi, tako u tijelu, poslu… uglavnom evo mog testica od jucer predvecerhttps://ibb.co/qm7Dwmr

Čestitam od srca pixiedust28 i MisicaMia! Neka budu dosadne, skolske trudnoce 🥰

Divnoooo! Jagodica cestitam od ❤️ nek bude dosadna i skolska 🤞🤞🤞❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kona13
    07. Kolovoz 2020. 23:07

Sanjarka88 🦋

Npr. Sutra nam je godisnjica braka, i mislili smo sami na neki izletic, naravno - nitko ne moze malog cuvat 🙄 bas mi se place
    Ugl. Eto, zivcanost kao u pms - u pa nek ostane zabilježeno 😂 mozda za 10dana budem rekla eto vidis, to je bio simptom 😁🤞
    Neka boluckanja lagana u trbuhu povremeno ( mozda su i crijeva). Cice bole i dalje, iscjedak kremasti al nema ga puno. Bazalna oko 36.8
    To je to za sada
    Laku noc ❤️

Sretna godišnjica 

I graf ti izgleda 👌

👦2012💙

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2020. 23:09

valentina_23

Sanjarka88 🦋

To je to za sada
    Laku noc ❤️

Nemoj se zivcirati, biti ce godisnjica jos mnogo, kada mali zaspi napravi romanticnu veceru sebi i muzicu, vece samo za vas dvoje❤️

Ma znam da ce bit...
    Samo eto nervozna sam i ono uvijek al uvijek malog vodimo sa sobom di god idemo, jako rijetko trazim da ga netko pricuva i sad kad mi bas treba, nista 😔
    Ignorirajte me.... Takav je dan, bit ce bolje 😊

Sanjarka88
    07. Kolovoz 2020. 23:09

Kona13

Sanjarka88 🦋

To je to za sada
    Laku noc ❤️

Sretna godišnjica

I graf ti izgleda 👌

Hvala 🥰

valentina98
    07. Kolovoz 2020. 23:16

Drage mooooje, meni se ovo prvi puta desava pa vam pisem jer ne znam sta bi to moglo biti.. Radi se o tome da mi je jucer ujutro u 8:38 bio pik (drugi urin), no jucer sam imala i dosta iscjedka kroz cijeli dan i navecer blage grceve u desnom jajniku pa pripisujem da je o nastupila jucer kroz dan/navecer.. Danas od jutra ima jako malo prozirnog iscjedka, no sad sam dosla u wc, skinila bijele boxe da piskim i vidim na njima smeđe fleke, znaci nije iscjedak nego nekakve smeđe fleke?! Nikada mi se to nije desilo 1 dan poslije o i nemam pojma sta je to? I kroz dan sam imala blage grceve kao da ce menga doci :O da to prepisem ovulaciji ili? Ne vjerujem da se implantacija moze dogoditi tako rano i da je ona razlog.. Odnosi su bili 1.,2.,3.,i 5.8.. 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    07. Kolovoz 2020. 23:20

Sanjarka88 🦋

valentina_23

Sanjarka88 🦋

To je to za sada
    Laku noc ❤️

Ma znam da ce bit…
    Samo eto nervozna sam i ono uvijek al uvijek malog vodimo sa sobom di god idemo, jako rijetko trazim da ga netko pricuva i sad kad mi bas treba, nista 😔
    Ignorirajte me…. Takav je dan, bit ce bolje 😊

Razumijem te u potpunosti.. Ne budi tuzna, nece ti nitko moci prigovarati da ti je cuvao djete dok si ti "uzivala i skitala".. Ako nista drugo barem imas mirno srce i manje stresa kasnije.. Mozes napraviti i kuci da vam bude lijepo draga ❤️ 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Kona13
    07. Kolovoz 2020. 23:49

valentina_23

Drage mooooje, meni se ovo prvi puta desava pa vam pisem jer ne znam sta bi to moglo biti.. Radi se o tome da mi je jucer ujutro u 8:38 bio pik (drugi urin), no jucer sam imala i dosta iscjedka kroz cijeli dan i navecer blage grceve u desnom jajniku pa pripisujem da je o nastupila jucer kroz dan/navecer.. Danas od jutra ima jako malo prozirnog iscjedka, no sad sam dosla u wc, skinila bijele boxe da piskim i vidim na njima smeđe fleke, znaci nije iscjedak nego nekakve smeđe fleke?! Nikada mi se to nije desilo 1 dan poslije o i nemam pojma sta je to? I kroz dan sam imala blage grceve kao da ce menga doci :O da to prepisem ovulaciji ili? Ne vjerujem da se implantacija moze dogoditi tako rano i da je ona razlog.. Odnosi su bili 1.,2.,3.,i 5.8..

Jep  od O to hoce

👦2012💙

Sanjarka88
    08. Kolovoz 2020. 07:11

Hope   - ➕❤️
    Kona13 -  ➕ ❤️
    Zara01 - ➕❤️
    Jagodica - ➕❤️
    Pixiedust28 - ➕❤️
    Na čekanju ➕🤞 :
    Inana1 -  dana kasni 🤞
    Mare. su 09.08.
    Missy87 11.08.
    Anabelaaaa 14.08.
    Kontesa1 15.08.
    Sanjarka88 17.08.
    Pupa 19.08.
    Valentina_23 21.08. 
    Tinchica 22.08.
    U novom su ciklusu❤️ 🤞:
    Mara Kokosica - 23.08.
    Watson- 24.08.
    Tissa - 27.08. 
    Mokosh - 28.08.
    Maša25 - 29.08.
    PeaceLily - 03.09.
    Andela111 - 03.09.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.