Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Kolovoz 2020. 11:39

Cure koje se pratimo po o, kakav vam je iscjedak ovih dana nakon o? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Kona13
    07. Kolovoz 2020. 12:19

Pixiedust28

Dobro jutro drage ženice, evo piškilaa saaaam 😍😍😍😍 https://ibb.co/QMhPPJs

😍😍
    Cestitke
    Jos beba u aprilu

👦2012💙

Kona13
    07. Kolovoz 2020. 12:21

Sanjarka88 🦋

Missy87

Sanjarka88 🦋

Kona ti si citala… Ima li objasnjenje zasto je test bolje radit na 8 i 9dpo popodne?

Tako rano da se vec radi test?

Može test radit kad god Hoces, samo tesko da ce pokazat plus tako rano ako i je t

Jesam, 8 I 9 dpo navečer a od 10tog može bilo kada. Isprobala ja i fakat je razlika u boji 

👦2012💙

Kona13
    07. Kolovoz 2020. 12:22

Sanjarka88 🦋

Inana1

Sanjarka88 🦋

Inana1

Pixiedust cestitaaaaam :)

Kakvo je stanje kod tebe?

Mare. Su a kod tebe?

Nema naznaka da ce doc (obico krene par dana prije smedi iscjedak), a grcevi koje sam imala su dosta slabiji.
    Nisam pametna kad da napravim novi test…

Mislim da mozes danas. Svako 2 dana se beta dupla

Svakih 29-53h se dupla

👦2012💙

Kona13
    07. Kolovoz 2020. 12:29

Leoni

Hej devojke, zavrsila sam, sada sam stigla kuci.
    Sam pregled je neprijatan, prvo obican ginekoloski (vaginalnom sondom) i onda je radjen HSG. Bio je prisutan bol malo jeci nego sto sam ja navikla kada imam M, ali bio je samo dok mi je postavila onaj instrument kroz koji je ubrizgala kontrast. Nakon toga cim je postavila, nisam vise nista osecala, samo neku neprijatnost (slicno kao od vaginalne sonde). Ja sam se bas bila uplasila jos sam napravila dramu da moj muz bude prisutan, jer sam se jako plasila. Svaka zena je drugacija, ali ja nakon pregleda sam normano hodala i nisam osecala i sada ne osecam nikakvu bol niti neprijatnost. Odnose mozemo da imamo odmah, nisam dobila nikakve antibiotike.
    Rezultat : Materica je 6,3x3x3,7 cm i regularno je gradjena. Endometrij mi je 5 mm (kaze da je ok). Na desnom jajniku imam folikul od 16 mm (zato sam imala sekret juce) i kaze da ce O doci ranije. Na levom imam folikul od 4 mm .
    Jajovodi prohodni, sve je u normali.
    Sta vi mislite o debljini endometrijuma? I sa koliko mm puca folikul?
    Ona meni nije htela nesto lepo odgovarati, rekla je da se javim mom dr za dalja pitanja …
    Za vas koje ste imale HSG, imam kao neke roze tragove na ulosku i kada se obrisem imam kroz sekret isto crvene tragove. M nije vise u pitanju.
    P:S. Hvala vam jer ste mi pozelele srecu i mislile na mene. Divne ste

Super, obavila...

Folikul puca na 25mm. Ne znam o debljini endometrija ništa, znam da je moj bio 12mm na 12DC

👦2012💙

Pupa
    07. Kolovoz 2020. 12:49

Leoni

Hej devojke, zavrsila sam, sada sam stigla kuci.
    Sam pregled je neprijatan, prvo obican ginekoloski (vaginalnom sondom) i onda je radjen HSG. Bio je prisutan bol malo jeci nego sto sam ja navikla kada imam M, ali bio je samo dok mi je postavila onaj instrument kroz koji je ubrizgala kontrast. Nakon toga cim je postavila, nisam vise nista osecala, samo neku neprijatnost (slicno kao od vaginalne sonde). Ja sam se bas bila uplasila jos sam napravila dramu da moj muz bude prisutan, jer sam se jako plasila. Svaka zena je drugacija, ali ja nakon pregleda sam normano hodala i nisam osecala i sada ne osecam nikakvu bol niti neprijatnost. Odnose mozemo da imamo odmah, nisam dobila nikakve antibiotike.
    Rezultat : Materica je 6,3x3x3,7 cm i regularno je gradjena. Endometrij mi je 5 mm (kaze da je ok). Na desnom jajniku imam folikul od 16 mm (zato sam imala sekret juce) i kaze da ce O doci ranije. Na levom imam folikul od 4 mm .
    Jajovodi prohodni, sve je u normali.
    Sta vi mislite o debljini endometrijuma? I sa koliko mm puca folikul?
    Ona meni nije htela nesto lepo odgovarati, rekla je da se javim mom dr za dalja pitanja …
    Za vas koje ste imale HSG, imam kao neke roze tragove na ulosku i kada se obrisem imam kroz sekret isto crvene tragove. M nije vise u pitanju.
    P:S. Hvala vam jer ste mi pozelele srecu i mislile na mene. Divne ste

Mislim da je normalno da imaš roza tragove, barem je meni bila rekla da se ne iznenadim ako budem vidjela. Ja sam taj dan imala jake bolove u jednom jajniku, popila sam Brufen i poslije je bilo sve ok. Isto tako, možeš imati probavne smetnje (kao da ubrzano radi probava) Drago mi je da je prohodost dobra 😊😊😊😊😊

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• Pixiedust28
    07. Kolovoz 2020. 12:49

Hvala svima 😊😊 i želim da svi ugledate što prije vaše toliko željene plusiće 😍

Pre sretnaaa sam baš neki čudan osjećaj ne znam kako bi ga opisala...  😁😁

Prva trudnoća pa onda u glavi sad vrvi svašta.. 

Šaljem vam svimaaa jedan velikii 🤗🤗 💕

watson009
    07. Kolovoz 2020. 12:50

Leoni ja sam cekala tvoje javljanje! Super za dobru prohodnost,jako mi je drago zbog dobrih rezultata! 🙏
    Sada samo akcija hehe 
    Sto se mene tice stavi slikice nije na odmet😉
    Jel bio na kraju muz s tobom na pregledu ? 
    Ne pise ti u potpisu koliko dugo pokusavate ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Pupa
    07. Kolovoz 2020. 12:50

Sanjarka88 🦋

Cure koje se pratimo po o, kakav vam je iscjedak ovih dana nakon o?

Čini mi se da je od bjelanjka postala krema 🤣

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

watson009
    07. Kolovoz 2020. 12:51

Pixiedust28

Hvala svima 😊😊 i želim da svi ugledate što prije vaše toliko željene plusiće 😍

Pre sretnaaa sam baš neki čudan osjećaj ne znam kako bi ga opisala… 😁😁

Prva trudnoća pa onda u glavi sad vrvi svašta..

Šaljem vam svimaaa jedan velikii 🤗🤗 💕

Cestitam od ♥! Neka je sretno! 
    Neka nam bude takav i iduci mjesec!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.