Jucer uhvacen pik, "bijelancevinasti" iscjedak kroz cijeli dan, navecer oko 23:00h grcici u desnom jajniku, no danas vec nista, mozda bas malo iscjedka, a danas bi kao trebala ovulacija biti po lh😏 jucer nismo hopsali, ali smo hopsali 1.,2.,3., i 5.8 pa se nadam da su vojnici prezivjeli i odradili svoj posao 😏🤞
Ovulacija ti moze biti na dan pika
Jucer ujutro si imala pik, sasvim ok da je o bila sinoc ili nocas. Sutra bi ti trebala rasti temp
Odnos dan prije o je sasvim ok. Tako da 🤞🤞🤞
Ako je T u pitanju onda temperatura raste, a ako nije onda pada ili?
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Jucer uhvacen pik, "bijelancevinasti" iscjedak kroz cijeli dan, navecer oko 23:00h grcici u desnom jajniku, no danas vec nista, mozda bas malo iscjedka, a danas bi kao trebala ovulacija biti po lh😏 jucer nismo hopsali, ali smo hopsali 1.,2.,3., i 5.8 pa se nadam da su vojnici prezivjeli i odradili svoj posao 😏🤞
Jucer ujutro si imala pik, sasvim ok da je o bila sinoc ili nocas. Sutra bi ti trebala rasti temp
Temp raste nakon ovulacije svakako
Padne kad dobijes m ili ostane povisena ako dode do
T
Kakva ti je danas?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Eto novosti kod mene danas. Boli me trbuh i osjećam grčeve u donjem dijelu trbuha. Pospana sam i sad me još uhvatila glavobolja. Moguće da hormoni rade svoj posao 🙈
Poceli simptomi ha? 😂🤞🤞🤞
Ne pitaj. Imam simptome još od završetka M. Stalno neke turbulencije u trbuhu i grčići, jučer glavobolja, osjećaj težine u grudima. 🙈🙈🙈 Možda neki ljetni đir 🤣
😂
Inace ti krene osjetljivost grudi odmah nakon o?
Tek pred M. Nije mi inace takav osjećaj težine u gornjem dijelu tijela tako rano. Imam filing da nije ni prestalo.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Mene bas bole cice, sta mi nikad nije za vrijeme o, niti netom nakon o
No za sve postoji prvi put 🙄
Eh naši hormoni. Nije nam lako, ali neka su znakovi T. 🤞 Šteta što je još dosta rano 🙈
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
T
Kakva ti je danas?
Ne mjerim, pitam jer ne znam kako to funkcionira sa temp.. Ali svakako ti hvala na odgovoru💝
Nekako si ne zelim stres stvarati, i toliko zagristi jer bi onda baaas bila pod stresom i nervozom, kad dode M samo bi se razocarala i samu sebe bi stavljala u bed.. zato bolje mir, Lh trakice su mi bas fora pa njih hajd volim radit 🙈 a uz njih otkrijem i kad mi je pik, tj. ovulacija, uopce ne razmisljam nesto pretjerano dali si uhvatilo ili ne, sta bude bit ce 😁
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Novim plusicima cestitke ❤Evo mog grafikona do danas, po ovome,bice da se desila fina ovulacija 😁
https://ibb.co/YyxrQkY
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Novim plusicima cestitke ❤Evo mog grafikona do danas, po ovome,bice da se desila fina ovulacija 😁
https://ibb.co/YyxrQkY
Bome da je 😎😎😎
Ti si onda 6dpo? Ima li simptoma? 😁
Eh naši hormoni. Nije nam lako, ali neka su znakovi T. 🤞 Šteta što je još dosta rano 🙈
Bas 🤦♀️
T
Kakva ti je danas?
Ne mjerim, pitam jer ne znam kako to funkcionira sa temp.. Ali svakako ti hvala na odgovoru💝
Nekako si ne zelim stres stvarati, i toliko zagristi jer bi onda baaas bila pod stresom i nervozom, kad dode M samo bi se razocarala i samu sebe bi stavljala u bed.. zato bolje mir, Lh trakice su mi bas fora pa njih hajd volim radit 🙈 a uz njih otkrijem i kad mi je pik, tj. ovulacija, uopce ne razmisljam nesto pretjerano dali si uhvatilo ili ne, sta bude bit ce 😁
Ja ne znam sta mi veci gust lh trakice ili temp 😂😂🤦♀️, ko malo dite sam ujutro kad uzimam toplomjer 🤦♀️
Uostalom temp mi potvrdi o tako da sam ziher 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji